andrej Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 319.gif Тооооооооооо Цвеле-Царе, тај рад.... crvenilo 4chsmu1 4chsmu1 mocart mocart smej.gif И мене тај највише нервира - down with the fat bastard! hfvguio crvenilo mocart Свака част, имаш пиће од мене за ово! crvenilo Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile. (De Carne Christi V, 4) http://www.tertullian.org/library.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 21, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Свака част, имаш пиће од мене за ово! 4chsmu1Еее, то је смирење, а не онај Моцарт. crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Свака част, имаш пиће од мене за ово! dada Е, хвала Ти брате, најгори си! Ево, Теби једна чаша whisky-ја да оквасиш мало грло...велика је врућина данас. 777bakisin ПС. Ја Теби чиним добро, смирујем Те, а ти мени говориш да сам Цар и слично...СПАМ Те било! 4chsmu1.gif' class='bbc_emoticon' alt='facenew22222222' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Mene onaj Cvele mnogo nervira,neće da prihvati evoluciju pa to ti je. facenew22222222 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Еее, то је смирење, а не онај Моцарт. Моцарт је јуродив Христа ради. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Mene onaj Cvele mnogo nervira,neće da prihvati evoluciju pa to ti je. dada Еволуција... facenew22222222 777bakisin 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Mene onaj Cvele mnogo nervira,neće da prihvati evoluciju pa to ti je. 4chsmu1 Еволуција... prst ka dole prst ka dole prst ka dole bleh Kreacionizam prst ka dole prst ka dole prst ka dole bleh Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 Mene onaj Cvele mnogo nervira,neće da prihvati evoluciju pa to ti je. 4chsmu1 Еволуција... prst ka dole prst ka dole prst ka dole bleh Kreacionizam prst ka dole prst ka dole prst ka dole blehкажи то човеку који је написао Шестоднев 4chsmu1 bleh bleh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 e,u šestodnevu ima i nekih grešaka... jesi znao to,medo... to ne umanjuje vrednost istog,naprotiv... bh8xal9bamozdainebi Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 e,u šestodnevu ima i nekih grešaka... Па, то је нормално, јер тад људи нису познавали природу као сада. Али фора је у томе, да је у књизи Шестоднев, свака грешка од Василија Великог - исправљена. Оно што то дело чини одличним је то, да је прожето Духом Светим. pravopop Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 e,u šestodnevu ima i nekih grešaka... jesi znao to,medo... to ne umanjuje vrednost istog,naprotiv... bh8xal9bamozdainebiнормално да има, ал није то била поента takeoffнсиам био у фазону да намећем ауторитет ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 21, 2010 Пријави Подели Написано Јул 21, 2010 takeoff dada Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 АКУИЛО хоћу перманент бан ако Бога знате 4chsmu1 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 АКУИЛО хоћу перманент бан ако Бога знате 4chsmu1 4chsmu1 Nemas pojma koliko ovo imponuje. bandit confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бартендаз Написано Јануар 29, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2011 АКУИЛО хоћу перманент бан ако Бога знате 4chsmu1 bandit Nemas pojma koliko ovo imponuje. confused confused Па јесте увек је боље да будеш први у селу него задњи у граду confused bleh confused 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука