w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 mnogo se priča o torentima i o skidanju sa neta.... većina iskusnih zna da na torent sajtovima često jedino nadje ono što im treba... neko je na youtube postavio ovaj veoma poučan klip pa eto... u 7-8 minuta možete naučiti osnovne stvari o torent fajlovima.... obavezno stavite kvalitet slike na 480 u donjem uglu ekrančića i stavite na full screen... i naravno,uživajte slava3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Super ti je ovo "neko je postavio" 319.gif, pitam se ko li je? 0110_hahaha A super je ovo pojašnjenje za seeds i pears, to mi nikad nije bilo jasno šta znači. hvala za klip. Very poučno. smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Mozart 0110_hahaha smej.gif greengrin as always 319.gif ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 jao... baš ste 319.gif hehe... fresh smajlić...dodao ga -neko- pre 2 minuta 0110_hahaha smej.gif greengrin Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Kakav 319.gif 0110_hahaha smajlić smej.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Где ће ти душа... знаш ли да је грех скидати крековане програме? Треба да купиш оргинал photoshop (нпр.) од 800 нечега (дал долара или јевреја...), знаш ли? Бићеш истјазаван због тога. Не стварно, да ли је грех скидити програме преко торента? Мислим, други се мучили а ти преузео. Осиромашиће те јадне фирме. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 šta da kažem... 319.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Oče,a šta znači ovo istjazavan? Oprostite na spamu, nisam mogla da odolim a da ne pitam, pošto nikad nisam čula. 319.gif Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 истјазавати-мучити... црквенословенски изговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 A što se hakeri muče da krekuju sve te programe, to mačku o rep, a ...? bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 16, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Ти си чист...користиш Linux.. bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Hvala oče, mada meni nije zvučalo kao da je tako surova riječ. Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 eto,otac pre mene odgovorio bighugbighug Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 16, 2010 Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 Ти си чист...користиш Linux.. hfvguio bighugbighug PS. Ko ih nabavi (smajlije) kopačka mu se pozlatila hfvguio .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 16, 2010 ja..... u stvari ih pravim... kad bi tražio po netu,znaš kad bi ih našo ovako bighugbighug Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука