-Владимир- Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Спокој. Као повратак кући после дугог и тешког пута. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 Царство Божије: Православни Ескими obi-wan, RYLAH, w.a.mozart and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 ^ pre ce uci kamila kroz iglene usi nego neko sa problemom vratnih prsljenova u Carstvo Nebesko 0102_laugh 0110_hahaha smej.gif ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LukaZ Написано Новембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2011 nepojmljiva radost zbog povratka u PUNOĆU duše, u svetlosti sijanja lica Božija. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja888 Написано Фебруар 4, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2012 Planiram da dospem u Eshaton miloscu Bozijom, a onda - neka bude bliss jeeee 0442_feel 1307_womens :group111: oleeeee Желе Зека је реаговао/ла на ово 1 Two wrong doesn't make it right Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 4, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2012 Волео бих да гледам Господа...Стварно,јако је леп!...Често када гледам у иконе на којима је приказан Господ,нарочито неке,заиста пожелим да га упознам као човека,као једног "од синова људских",да ми буде друг...Мислим да ми са њим никада не би било досадно. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 4, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2012 Волео бих да гледам Господа...Стварно,јако је леп!...Често када гледам у иконе на којима је приказан Господ,нарочито неке,заиста пожелим да га упознам као човека,као једног "од синова људских",да ми буде друг...Мислим да ми са њим никада не би било досадно. Da,sladićemo se licem Božijim,sve ćemo gledati kroz Hrista ,uživati u beskrajnoj ljubavi i zato se nećemo smoriti Лидија Миленковић, zlata, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Фебруар 4, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2012 Ко је заиста радознао, коначно ће моћи да открије све тајне које су га заокупљале. Да ли је Дарвин био у праву? Да ли је душа бесмртна? Да ли постоје митарства? Да ли су постојали ванземаљци?... Само питање је да ли ће му то још уопште бити важно. E ne bih volela da saznam da li postoje mitarstva iako me opterecuju 0205_whistling "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Фебруар 4, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2012 E ne bih volela da saznam da li postoje mitarstva iako me opterecuju 0205_whistling Ма овај живот је сасвим довољно митарство. Ако буде времена и у есхатону шокираћу се! :lol: У сваком случају сусрет са драгим особама ме радује Жика је реаговао/ла на ово 1 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zlata Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Volela bih da u eshatonu vlada vecan osecaj radosti i mira...razlozi mi uopste nisu bitni... Жика је реаговао/ла на ово 1 "Видети свет у зрнцу песка, И небо у дивљем цвету, Држати бесконачност на длану А вечност у једном часу" В.Блејк Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sinergija Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Колико сам ја чула у питању је до сад невиђена журка kolo2 Дај Боже свима добар провод. navijanje zlata је реаговао/ла на ово 1 Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 какво лудило... дал сте ви добри? каква бре журка... ко заборави да окаје грехе и лоше навике..има да му буде пакао... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Фебруар 5, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 vreme u eshatonu... paaa... ustajanje oko 10 i doručak za vreme liturgije na koju ne moraš da ideš jer je stalno tu... uz doručak,najnovije vesti iz štampe-doručak sa Julijanom apostatom,ćaskamo o njegovim luckastim potezima i smejemo se kako je mogao da se tolko ispali-odmah nakon toga igram PES 2012 sa Elenom Vajt i dok joj dajem 17. gol umiremo od smeha kako je mogla toliko da se ispali.... posle toga,ženi kažem da iskulira malo lol i šetnjica sa Heseom po parku...umiremo od smeha kako nije provalio neke stvari... tu je i Niče koji šeta sa Zizjulasom po istom parku,jave nam se i zovu nas na kapućino i jegermajster-mi ih ispalimo lol jer nas čeka Nikola Kavasila sa Nikolom Djolovićem... kasnimo već 10 minuta i oni su nervozni jer vreme je -večnost lol ... Zatim,posle pićenceta,Hese i Kavasila pale na koktel parti kod Betovena a ja sa Nikolom palim na ručak kod Bogorodice na domaću pitu sa spanaćem... bolje da ne pričam ko je sve tu bio... nakon toga dremka pa zatim popodnevni koncert-ja i mocart sedimo u prvom redu a diriguju sveta Trojica... opera-Figarova ženidba,zavesa je spuštena ali mi vidimo kao da je nema,pored nas je Vagner i svi se smejemo jer je do njega i Čarli Čaplin ... na violinama su Marko Aurelije,Sartr,Beket,D.H.Lorens i Dokins a prate ih violončela-Darko V i Selindžer... flaute drže Pedja i Avokado ... mrzi me više da pišem ali ću neki dan sesti i pretvoriti ovo u neki lep sastav... LOL p.s. zamislite tek milijarde onih koje nismo upoznali a znaćemo ih SVE Ignjatije, Sanja888 and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Ја сам мислио да по дефиницији не постоји време у есхатону... "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Желе Зека Написано Фебруар 5, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2012 Ја сам мислио да по дефиницији не постоји време у есхатону... Чини ми се да је Владика Игњатије говорио о томе да време ипак неће престати. Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука