w.a.mozart Написано Март 19, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2019 Kako zamišljam carstvo Božije sa Srbima AnaLaz, ana čarnojević, Jecić and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 12, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Edmund Написано Јул 12, 2020 Пријави Подели Написано Јул 12, 2020 U bre imate i Mocarta na forumu JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 13, 2020 Пријави Подели Написано Јул 13, 2020 пре 14 часа, Edmund рече U bre imate i Mocarta na forumu I kako si ti nabasao na naš mali forum? "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Edmund Написано Јул 13, 2020 Пријави Подели Написано Јул 13, 2020 пре 2 часа, sanja84 рече I kako si ti nabasao na naš mali forum? Nije mali, nije mali....svi su ga poznaaali!!! Nabasao slucajno, devojka moja je nesto citirala odavde a i zna neke sa foruma preko fejsa, pa reko ajd! sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 13, 2020 Пријави Подели Написано Јул 13, 2020 пре 58 минута, Edmund рече devojka moja je nesto citirala odavde šta to, nadam se nešto ozbiljno. neku teološku raspravu...? Edmund је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Edmund Написано Јул 13, 2020 Пријави Подели Написано Јул 13, 2020 пре 1 минут, sanja84 рече šta to, nadam se nešto ozbiljno. neku teološku raspravu...? hahhaha nije naletela je na neke tasnice, masnice sanja84 and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јул 13, 2020 Пријави Подели Написано Јул 13, 2020 ahahahhahahhahaha ajoj Edmund је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 13, 2020 Пријави Подели Написано Јул 13, 2020 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Јул 13, 2020 Пријави Подели Написано Јул 13, 2020 Dijana, Agnica, Timjančica, Nenad, Sanja T, Jessy, Ines i Dragana Milošević sede u travi, blagoglagoljaju i blagočestivo uzdišu. Arsenija se tu negde muva, više nikoga ne nervira, našla svoj mir. Nosioci pravednog gneva samo sozercavaju i više ne grme, jer im je ono o čemu su grmeli izbledelo iz sećanja. Milojkov zaboravio na Maldorana, sveti (iz eshatološke perspektive) Joil Kolašinski na pušače i komuniste. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 13, 2020 Пријави Подели Написано Јул 13, 2020 пре 12 часа, Edmund рече hahhaha nije naletela je na neke tasnice, masnice vala baš ti je super ta devojka moraš sad da kupiš nešto u skladu "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Edmund Написано Јул 13, 2020 Пријави Подели Написано Јул 13, 2020 Управо сада, Драшко рече vala baš ti je super ta devojka moraš sad da kupiš nešto u skladu Jel me zezaš nešto ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јул 13, 2020 Пријави Подели Написано Јул 13, 2020 пре 1 минут, Edmund рече Jel me zezaš nešto ? Ne zezam te , ajd opusti se, nov si tek ćeš naučiti sanja84 је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 14, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 On 12.7.2020. at 18:21, Edmund рече U bre imate i Mocarta na forumu и ја сам једнако изненађен сазнањем да на форуму обитава Глостеров незаконити син Edmund је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Edmund Написано Јул 14, 2020 Пријави Подели Написано Јул 14, 2020 пре 30 минута, w.a.mozart рече и ја сам једнако изненађен сазнањем да на форуму обитава Глостеров незаконити син Ah ne Nisam citao Sekspira moram priznati mada dobra ideja jeste. Inspiracija je po realnom liku Edmund the Martyr - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Драшко and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука