Jump to content

"Pravoslavna-Crkvena-Pobožna" devojka/žena?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече

@Flojd Karakter ti je nulaaaaaa, al cu se zakuneeeeeeeeem .  :D :D :D 

Tebi nije, ti si dobric.

"Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga."

Подели на овим сајтовима

@Silvija Sto sam dobar, nego sto sam si ubav ! Jedina mana mi je , bas sam glup. To me mnogo koci. 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

@Silvija Sto sam dobar, nego sto sam si ubav ! Jedina mana mi je , bas sam glup. To me mnogo koci. 

Glup covek ne cita niti pise pesme, glup covek citira oca Jovicu, i opet nista ne nauci. 

"Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov,Gospod nad vojskama:Ja sam Prvi i Poslednji,i osim mene nema Boga."

Подели на овим сајтовима

@Silvija  Tvoja istaknuta vrlina? :D

moj obraz

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Desiderius Erasmus рече

Kako bi bilo da muvanje nastavite u nekoj intimnijoj atmosferi? :D

nista gore od ljubomornog muskarca

Подели на овим сајтовима

@Desiderius Erasmus Smes li na megdan, goloruki, usta' junka na junaka ? ,,Pogubih boljeg od sebe?"  :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Desiderius Erasmus рече

Šta ću... fatalna ženo... :0212_rolleyes:

Jesi ti slobodan?:smizla10:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...