Smaragdni kamičak Написано Јануар 16, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2020 U izmaglici tvoje hladnoće, strah si mi pretvorio u suze. ? U bezvodnoj pustinji mojih trvenja bivstvuješ kao nečujni izvor.✨ Podigao si štit na nenaoružanog, ratniče. ⚔ Zabranio tkanini satkanoj od tananih želja da te obgrli podrezanim krilima.? sanja84, Душица, Milica Bajic and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 16, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2020 On 16. 1. 2020. at 15:20, Душица рече Lepo i tužno. Expand C'est la vie. Milica Bajic and Душица је реаговао/ла на ово 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 16, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2020 On 16. 1. 2020. at 15:01, Smaragdni kamičak рече U izmaglici tvoje hladnoće, strah si mi pretvorio u suze. ? U bezvodnoj pustinji mojih trvenja bivstvuješ kao nečujni izvor.✨ Podigao si štit na nenaoružanog, ratniče. ⚔ Zabranio tkanini satkanoj od tananih želja da te obgrli podrezanim krilima.? Expand Od ovoga može da se rikne. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 16, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2020 What if I were a star shining upon you on a frozen winter night, holding my shivering beams next to your sweet warm cheeks...? Would you reach out and whisper my name, or run away in this cold, cold wind of silence? sanja84, AnaLaz, stevan911 and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 17, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 stevan911, ronin, Душица and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ц. Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 Одличан ти је наслов теме Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 17, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2020 „Volim je i ne mogu sa njom da razgovaram, uhodim je da je ne bih sreo. Voleo sam devojku koja je i mene volela, ali morao sa da je ostavim. Zašto? Ne znam. Bilo je to kao da je okružena oružnicima koji su koplja držali napolje uperena. I kada bih joj se približio, naleteo bih na šiljke, bivao ranjen i morao da uzmaknem. Mnogo sam stradavao. Da li je za to devojka bila imalo kriva? Ne verujem, ili sam čak siguran da nije. Poređenje od maločas nije bilo potpuno, pošto sam i ja bio okružen oružnicima koji su koplja držali okrenuta unutra, naime prema meni. Kad god bih se primakao devojci, naleteo bih najpre na koplja svojih oružnika, već tu je moje napredovanje bilo zaustavljeno. Možda do devojčinih oružnika nikad nisam ni dospeo, pa ako bi trebalo da sam i dopro, onda to već krvareći od svojih kopalja i bez svesti. Da li je devojka ostala sama? Ne, neko drugi je prodro do nje, lako i ničim sprečavan. Iscrpljen sopstvenim nastojanjima, gledao sam na to onako ravnodušno kao da sam vazduh kroz koji su se njihova lica nagla jedno na drugo u prvom poljupcu.” Franc Kafka Milica Bajic, Smaragdni kamičak, AnaLaz and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 18, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2020 On 17. 1. 2020. at 23:57, Снежана рече Expand Душица, stevan911, Milica Bajic and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 18, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2020 On 16. 1. 2020. at 22:18, Smaragdni kamičak рече What if I were a star shining upon you on a frozen winter night, holding my shivering beams next to your sweet warm cheeks...? Would you reach out and whisper my name, or run away in this cold, cold wind of silence? Expand Душица, Миле Бајшев and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 Hahahahah Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јануар 19, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 Миле Бајшев, Чунга Лунга, Smaragdni kamičak and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 19, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 19, 2020 Kada u ogledalu prepoznaš nju, sve njene slabosti, strahove, ranjivost, bitke koje bijete istim grudima, prah u koji se vraćate istim putem... kada budeš slomio nemim krikom sve patnje obručene njenim velom... Tada... tek tada... Миле Бајшев, geronymo and stevan911 је реаговао/ла на ово 2 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 On 17. 1. 2020. at 19:05, Smaragdni kamičak рече Expand Naravno, uvek su na slikama lepi i zgodni. Zamisli da je umesto ove lepotice, neka debela, a umesto ovog sa punđom, neki mršav i ružan. Ne bi mogao ni da je podigne. Šta misliš kako je takvim ljudima. Njima je uskraćeno ono što imaju privlačni ljudi kojima je sve na dohvatu ruke. Zato ne treba filozofirati nego se suočiti sa realnošću, manuti citate sa interneta i okrenuti se životu. Razmaženost samo stvara probleme. Juče na Prvoj TV opet prikazali Albanke koje su se udale za Srbe u nekom zabačenom kraju, gde Srpkinje nisu htele. Ponovo su im proradile škole za decu koju su rodile. Život im je više nego težak, ali oni nisu pobegli u virtuelnu realnost, nego se uhvatili u koštac sa životom, zajedno. Jestira. and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Јануар 20, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 On 20. 1. 2020. at 5:54, Bojan* рече Naravno, uvek su na slikama lepi i zgodni. Zamisli da je umesto ove lepotice, neka debela, a umesto ovog sa punđom, neki mršav i ružan. Ne bi mogao ni da je podigne. Šta misliš kako je takvim ljudima. Njima je uskraćeno ono što imaju privlačni ljudi kojima je sve na dohvatu ruke. Zato ne treba filozofirati nego se suočiti sa realnošću, manuti citate sa interneta i okrenuti se životu. Razmaženost samo stvara probleme. Juče na Prvoj TV opet prikazali Albanke koje su se udale za Srbe u nekom zabačenom kraju, gde Srpkinje nisu htele. Ponovo su im proradile škole za decu koju su rodile. Život im je više nego težak, ali oni nisu pobegli u virtuelnu realnost, nego se uhvatili u koštac sa životom, zajedno. Expand Da razmaženost, narcisoidnost i samoživost problem sadašnjice... Bojan* and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Јануар 20, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 20, 2020 On 20. 1. 2020. at 5:54, Bojan* рече Naravno, uvek su na slikama lepi i zgodni. Zamisli da je umesto ove lepotice, neka debela, a umesto ovog sa punđom, neki mršav i ružan. Ne bi mogao ni da je podigne. Šta misliš kako je takvim ljudima. Njima je uskraćeno ono što imaju privlačni ljudi kojima je sve na dohvatu ruke. Zato ne treba filozofirati nego se suočiti sa realnošću, manuti citate sa interneta i okrenuti se životu. Razmaženost samo stvara probleme. Juče na Prvoj TV opet prikazali Albanke koje su se udale za Srbe u nekom zabačenom kraju, gde Srpkinje nisu htele. Ponovo su im proradile škole za decu koju su rodile. Život im je više nego težak, ali oni nisu pobegli u virtuelnu realnost, nego se uhvatili u koštac sa životom, zajedno. Expand Šta misliš kako je ljudima koji ne mogu da gutaju hranu i vodu, ne mogu da dišu bez aparata? Da, mani se interneta i filozofije i svega što ti ovde smeta, ne beži u virtuelnu realnost nego gradi život. Primeni najpre svoje savete na sebi, pa onda soli drugima. GeniusAtWork, Чунга Лунга, stevan911 and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука