Миле Бајшев Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 пре 9 минута, Аристарх рече Немам појма ја за то. Знам да има дехидрација пре мечева где се људи данима изгладњују пре борбе да би ушли у неку категорију. А сећам се да код Руса има неких доктора што препоручују гладовање на мешавине неких чајева по пар дана, да би човек оснажио организам... govorim o procesu autofagije,prvo pogledaj klip uvoni da dobro vidiš i proučiš o čemu je reč Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле Бајшев Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 пре 3 минута, بسم الله الرحمن الرحيم рече 14 sati je sasvim dovoljno, poslušaj nekad Petra Čelika, zna bolje sve pa i hemiju, no ove babe ko Maja Volk i druge. debil,totalni Milica Bajic, Аристарх and РУСИЈАСВЕТИЊА је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
بسم الله الرحمن الرحيم Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 Управо сада, Миле Бајшев рече debil,totalni Ti gladuj na frekvencijama ko Velja Abramovic. ajde bjezi tamo u misiju rupu Zećanin, Milica Bajic and Аристарх је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле Бајшев Написано Јануар 12, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2020 Autophagy - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Аристарх and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле Бајшев Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 1 минут, بسم الله الرحمن الرحيم рече Ti gladuj na frekvencijama ko Velja Abramovic. ajde bjezi tamo u misiju rupu ne sumnjam da voliš debile pošto eto dvojcu nabroja Milica Bajic, Аристарх and РУСИЈАСВЕТИЊА је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
بسم الله الرحمن الرحيم Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 7 минута, Миле Бајшев рече ne sumnjam da voliš debile pošto eto dvojcu nabroja Reishi, Chaga, Maca, Ashwagandha, Spirulina, CBD, ulje crnog kima itd... su efektivne stvari, autofagiju, kvantnu medicinu, biorezonancu, onkologe, liječnike konvencionalne medicine, nutricionise zaboravite Čovjek koji radi 8 sati dnevno nije u stanju ni za kakvu autofagiju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миле Бајшев Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 21 минута, Аристарх рече шта би да постигнеш са неком оваквом програмском исхраном? пре 30 минута, Milica Bajic рече Могуће сасвим, из таквих извора сам добила овај видео У књиз Монах Калист,он пар пута говори о томе како је када је јако поболевао да је примењивао тотални пост и то га дводило до излечења. Milica Bajic and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
بسم الله الرحمن الرحيم Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 @Миле Бајшев @Аристарх Ви, шта мислите да је Витамин Ц аксорбинска киселина, разгулите у Сибир првим возом. Zećanin, Миле Бајшев and Аристарх је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Пре сат времена, بسم الله الرحمن الرحيم рече 14 sati je sasvim dovoljno, poslušaj nekad Petra Čelika, zna bolje sve pa i hemiju, no ove babe ko Maja Volk i druge. нисам никад радио неку детоксикацију, али ово ми је врло интересантно јер има смисла.. Ја иначе не пушим, кад изађем у клуб неки останем целу ноћ али пијем само флаширану воду. Алкохол само са пријатељима у неким приликама, што је ретко... Иако могу много да попијем, чешће пијем воду. Узео сам ову књигу пре пар година по препоруци једног свршеног студента ДИФ-а, и по потреби, се по њој градим дубље кроз другу литературу. Рецензију су радили професори са медицинског факултета у БГ и препоручује се као материјал за студенте медицине током полагања испита. Суштина је у енергетици организама, како се активирају или деактивирају неки процеси, како расте енергија у неким процесима који могу да се блокирају и тако ослабе човека, дозволе токсикацију организма... ово је са интернета опис књиге "Bioenergetika, osnovni principi, Jožef Božo (autor), Izdavač: Građevinska knjiga Knjiga može da posluži kao udžbenik studentima biotehnike i biotehnologije, a mogu je koristiti i inženjeri, koji se bave biotehnološkim procesima. Posebna dragocenost ove knjige je u tome što se iz nje otkriva bogato kreativno iskustvo autora, koji na vrlo originalan način saopštava tajne nastanka i opstanka života, ne dovodeći u sumnju da je mikrosvet, koji ga najviše inspiriše, u svojoj suštini makroprojekcija kosmičke nesagledivosti. Knjiga će doprineti da studenti i drugi zainteresovani stručnjaci lakše i potpunije sagledaju i razumeju osnovne postavke energetike biohemijskih procesa u živim organizmima. Takođe, ova saznanja će im omogućiti da ih primene u biotehničkoj praksi. Sadržaj se sastoji iz dva dela: Otvoreni sistem – organizmi i Postanje i evolucija energetskih procesa. Ova poglavlja sadrže mnoštvo podnaslova, koji su, pored teorije, ispunjeni i fotografijama, crtežima i tabelama. Autor OTVORENI SISTEM – ORGANIZAM TERMODINAMIKA ORGANIZMA – ĆELIJE I zakon termodinamike Entalpija II zakon termodinamike Entropija Slobodna energija Entropija i entalpija hemijskih reakcija Otvoreni sistem – organizam HEMIJSKA ENERGIJA Slabe hemijske veze Van der Waals-ove veze Vodonična, H-veza Jonske veze Vodeni rastvori ELEMENTI SISTEMA (ORGANIZMA) Atomi i molekuli Atomi Mali molekuli ugljenih hidrata (šećeri) Aminokiseline Nukleotidi Lipidi Makromolekuli Polisaharidi Proteini Enzimi – biokatalizatori i energija aktivacije Nukleinske kiseline – DNK, RNK Informaciona RNK (iRNK) Ribozomalna RNK (rRNK) Transportna RNK (tRNK) ADENOZINTRIFOSFAT (ATP) OPŠTA SVOJSTVA ENERGETSKIH PROCESA ORGANIZMA Izvori energije Univerzalne forme energije – ATP i TGP Potrošnja energije u ćeliji Energetske zalihe u ćcliji ORGANIZAM I METABOLIZAM REGULACIJA METABOLIZMA PROKARIOTA Regulacija aktivnosti enzima Regulacija sinteze enzima Represija finalnim proizvodom Indukcija sinteze enzima Katabolitna represija GENETIKA I EVOLUCIJA Mutacijc Rekombinacije POSTANJE I EVOLUCIJA ENERGETSKIH PROCESA POSTANAK SISTEMA – PREDBIOLOŠKA EVOLUCIJA Hemijska evolucija Evolucija strukture MEHANIZAM SUPSTRATNE FOSFORILACIJE – VRENJE (FERMENTACIJA) Procesi vrenja zasnovani na glikolizi Homofermentativno mlečnokiselinsko vrenje Alkoholno vrenje Alkoholna fermentacija kod prokariota Alkoholna fermentacija kod eukariota Propionsko vrenje Buternokiselinsko vrenje Alternativni putevi fermentacije ugljenih hidrata Oksidativni pentozofosfatni put Put Entner – Dudorof MEHANIZAM FOTOFOSFORILACIJE Pigmenti fotosintetskih prokariota Hlorofili Fikobiliproteidi Karotinoidi Apsorpcioni spektri fotosintetskih prokariota Strukturna organizacija fotosintetskog aparata prokariota Fizičke osnove fotosinteze Fotohemijski procesi, transport elektrona i fotofosforilacija Stvaranje reducenata u fotosintezi Priroda egzogenih donora elektrona u fotosintezi bez oslobađanja kiseonika Nastanak drugog fotosistema (FS II) Putevi korišćenja C02 – pojava autotrofije Asimilacija C02 kod zelenih sulfobakterija – Arnonov ciklus Kalvinov ciklus – osnovni put fiksacije C02 fotosintetskih organizama Fotosinteza bez hlorofila – III tip fotosintezc MOLEKULSKI KISEONIK KAO FAKTOR EVOLUCIJE Interakcija prokariotskog organizma i 02 Toksični efekti 02 i njegovih radikala Molekulski kiseonik, 02 Superoksidni anjon Hidroksidni radikal Vodonikperoksid Singletni kiseonik Ozon i atomski kiseonik Zaštitni mehanizmi ćelije Enzimski zaštini sistemi Mehanizmi zaštite pomoću metabolita Adaptacije prokariota kao mehanizmi zaštite od kiseonika Molekulski kiseonik u metabolizmu prokariota Formiranje mehanizma oksidacije koji omogućava dobijanje korisne energije za organizam 1. Nastanak reverzibilne protonzavisne ATP-sintetaze 2. Rastvorni sistemi transporta elektrona na 02 kod primarnih anaeroba 2 Formiranje puteva prenosa elektrona vezanih za membranu u anaerobnim uslovima ŽIVOT ZASNOVAN NA OKSIDATIVNOJ FOSFORILACIJI – DISANJU Ciklus trikarbonskih kiselina Lanac disanja. Prenos elektrona po respiratornom lancu Akumulacija energije u procesu disanja – oksidativna fosforilacija Anaerobno disanje Transformacija hemijske energije u svetlosnu – pojava bioluminescencije Hemolitotrofija Hemoorganotrofija Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Пре сат времена, بسم الله الرحمن الرحيم рече Reishi, Chaga, Maca, Ashwagandha, Spirulina, CBD, ulje crnog kima itd... su efektivne stvari, autofagiju, kvantnu medicinu, biorezonancu, onkologe, liječnike konvencionalne medicine, nutricionise zaboravite Čovjek koji radi 8 sati dnevno nije u stanju ni za kakvu autofagiju. Ових 7 ставки које си навео на почетку, су ми непознате потпуно. Ја бих пре препоручио да се свако јутро ракија једна попије а навече чајна мешавина са Голије, као мој покојни деда. Него што бих пио то уље од црног кима, као приморци што пију маслиново уље али не за детоксикацију, већ ако имају неко оболење теже... Морају резлтати великих умова науке да се примењују и изучавају, јер имају потврде исправности и суштина је у енергији коју делови тела поседују или не поседују. Кроз тај контекст ја посматрам ову аутофагију. Питање ми се поставило како она може да се стимулише природно сем гладовањем и са којим резултатима? врло интересантна тема... Сигурно те некад дрмнула струја када си дотако неку особу, али та способност да човек носи електрицитет и да га наше ћелије стварају, је природна потреба тела да би функционисало 50%, 60% или 100%... Јер електрицитет циркулише кроз наше ћелије и све делове тела као и крв, обнављају се тако, регенеришу и граде нове. А то је детоксикација-регенерација Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
بسم الله الرحمن الرحيم Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 2 минута, Аристарх рече Ових 7 ставки које си навео на почетку, су ми непознате потпуно. Ја бих пре препоручио да се свако јутро ракија једна попије а навече чајна мешавина са Голије, као мој покојни деда. Него што бих пио то уље од црног кима, као приморци што пију маслиново уље али не за детоксикацију, већ ако имају неко оболење теже... Морају резлтати великих умова науке да се примењују и изучавају, јер имају потврде исправности и суштина је у енергији коју делови тела поседују или не поседују. Кроз тај контекст ја посматрам ову аутофагију. Питање ми се поставило како она може да се стимулише природно сем гладовањем и са којим резултатима? врло интересантна тема... Сигурно те некад дрмнула струја када си дотако неку особу, али та способност да човек носи електрицитет и да га наше ћелије стварају, је природна потреба тела да би функционисало 50%, 60% или 100%... Јер електрицитет циркулише кроз наше ћелије и све делове тела као и крв, обнављају се тако, регенеришу и граде нове. А то је детоксикација-регенерација Raspitaj se ti šta je endokanabinoidni sustav Ovo je jedan veliki humanist Raphael Mechoulam - Wikipedia EN.M.WIKIPEDIA.ORG Zećanin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Ja baš počela sa tim autofagicnim samoubistvom. Nisam nešto smrsala, ali najbitnije u struku mi se smanjio obim. To je glavni faktor rizika za sve te bolesti... Imam više energije, manje sam pospana, uradim više tokom dana... šta ja znam. Zanimljiv osjećaj. Zanima me koliko će trajati, tj. Koliko ću izdržati, ali čini mi se da je lakše posle nego u početku. Ajd uz Boziju pomoć.. Pa da budemo zdravi. Milica Bajic and Миле Бајшев је реаговао/ла на ово 1 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 3 часа, Ekatarina_mala рече Ja baš počela sa tim autofagicnim samoubistvom. Nisam nešto smrsala, ali najbitnije u struku mi se smanjio obim. To je glavni faktor rizika za sve te bolesti... Imam više energije, manje sam pospana, uradim više tokom dana... šta ja znam. Zanimljiv osjećaj. Zanima me koliko će trajati, tj. Koliko ću izdržati, ali čini mi se da je lakše posle nego u početku. Ajd uz Boziju pomoć.. Pa da budemo zdravi. Kazu da u pocetku organizam izbaci vodu zato se struk smanjuje. Nisam bas siguran dal je to u orvih nedelju dana ili duze e onda pocinje pravo mrsavljenje. Ja sam skontao da meni pomaze da radim trbusnjake i unosim manju kolicinu hrane. Ojacas trbusne misice a samim tim ti se smanji i obim struka. Par vezbice za oblikovanje, svaki dan i manje hleba i bice dobar ucinak. Milica Bajic and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
بسم الله الرحمن الرحيم Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 Motiku u ruke i na Vučićeva polja Cannabis Sative Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Јануар 13, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 13, 2020 пре 17 минута, Flojd рече Kazu da u pocetku organizam izbaci vodu zato se struk smanjuje. Nisam bas siguran dal je to u orvih nedelju dana ili duze e onda pocinje pravo mrsavljenje. Ja sam skontao da meni pomaze da radim trbusnjake i unosim manju kolicinu hrane. Ojacas trbusne misice a samim tim ti se smanji i obim struka. Par vezbice za oblikovanje, svaki dan i manje hleba i bice dobar ucinak. Можда није у складу са темом ово моје сада коментарисање, али, све те приче око мршављења у смислу овај, онај препарат, у мом случају на моју висину од 181цм, тежина од 83кг и неки грам је била довољна да ми смета да вежем пертле нормално. И како сам смањио тј ''избушио'' кашику, некад неку вечеру прескочио, јео таман толико да сам и даље гладан, на крају смршах 3кг. sanja84 and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука