PD Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 http://www.pressonline.rs/sr/vesti/u_fokusu/story/125156/Skandalozno%3A+Hrvati+pozivaju+na+lin%C4%8D+turista+iz+Srbije%21.html My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 У сваком житу има кукоља. Ја летовала прошле године у Дубровнику и било нам је лепо. Никакву нелагодност не доживесмо. Али, зна се да се у Шибеник, Задар и Сплит не иде. У Сплит још и може. Али ова два града треба заобићи у великом луку. И није новост да нас тамо не воле. Ма још од МАСПОК-а нас тамо не миришу. Још су мојој мајци, која је `70-их летовали тамо са сестром и друштвом, свашта викали против Србије и Србе на врбе, и бацали их у море. Тако да ме мало и чуде ти Београђани који су се тамо запутили, поред прелепе Истре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Slažem se sa Hrvatima. Šta Srbi traže u Hrvatskoj? Zar im je bilo malo prethodnih 100 godina zajednice sa Hrvatima ? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Јадан је овај народ . Свака им ћелија и ген отрован од болесне мржње. Није им лако. Схватам да и наши нису без греха али зато схватам да Србин ма колико био у вери , није толико болестан у мозак и да неког мрзи , као овај "напаћени" хрватски народ. Био сам два пута у том крају па ми све ово познато. Мислим , никада се они неће променити , то се генерацијама преноси и учи да нас трба мрзет. Нек им у помоћи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Хрвати?! Нико већег зла српском народу у целокупној историји није донео, до овог искомплексираног и болесног народа... Тужно је и то,што је бар трећина њих,бивших а сада покатоличених срба... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Само ово још да додам! Ово што сам претходно написао , то сам писао из мог схватања и гледишта , а не као нека моја мржња. Ни један народ или нацију не мрзим , па ни хрвате ! Као што код сваког народа , тако и код њих има честитих Хрвата који не мисле тако као , на жалост , већина њихови сународници. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Хрвати?! Нико већег зла српском народу у целокупној историји није донео, до овог искомплексираног и болесног народа... Тужно је и то,што је бар трећина њих,бивших а сада покатоличених срба... Они су већи "хрвати" од самих Хрвата. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Хрвати?! Нико већег зла српском народу у целокупној историји није донео, до овог искомплексираног и болесног народа... Тужно је и то,што је бар трећина њих,бивших а сада покатоличених срба... Они су већи "хрвати" од самих Хрвата.Da,nema veceg ustase od srpskog ustase Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Хрвати?! Нико већег зла српском народу у целокупној историји није донео, до овог искомплексираног и болесног народа... Тужно је и то,што је бар трећина њих,бивших а сада покатоличених срба... Они су већи "хрвати" од самих Хрвата.Da,nema veceg ustase od srpskog ustaseа штаћеш јаднији су од јадних! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сава Савановић Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Dosadni ste više sa Hrvati ovo hrvati ono. Nisu Hrvati došli u Beograd nego Srbi idu tamo na more . Što idu kada im smetaju Hrvati? - Еј, Сава Савановићу, двадесет година вампирујеш, и не оста без вечере као вечерас! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Dosadni ste više sa Hrvati ovo hrvati ono. Nisu Hrvati došli u Beograd nego Srbi idu tamo na more . Što idu kada im smetaju Hrvati? Moyda idu na svoje vekovno ognjište Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Dubrovnik ne mozes da poredis sa ostatkom hrvatske obale, kao ni Istru. Savo, mnogi od nas jos uvek jedino sto imaju je tamo, nazalost. A mene ovo uopste ne cudi i muka mi je kad cujem egzaltirane predstavnike nase srednje klase ispranog mozga pricom o toleranciji i dobrosusedskim odnosima kako nameravaju da letuju u Hrvatskoj, pa sta sve hrvati ne cine povratnicima kako se srbi tamo nikada ne bi vratili, kakvo crno letovanje, bicu bezobrazna da kazem: sta su trazili, dobili su. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Dosadni ste više sa Hrvati ovo hrvati ono. Nisu Hrvati došli u Beograd nego Srbi idu tamo na more . Što idu kada im smetaju Hrvati? Па брате има оних који овде живе а родбина у ХР па исто тако настадају а нису турист , шта треба да не иду у свој родни крај?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Dosadni ste više sa Hrvati ovo hrvati ono. Nisu Hrvati došli u Beograd nego Srbi idu tamo na more . Što idu kada im smetaju Hrvati? Moyda idu na svoje vekovno ognjište Ето и ја тако мислим! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Ма браћо моја да ми неко поклони летовање у "лијепој њиховој" и још да ми плати неби отишао никада . Толико о мом ставу . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука