suza Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Od Hrvatica nema boljih i zescih zena na Balkanu ! Svi delovi Hrvatske su sigurni osim nekih delova na bivsem Benkovackom ratnom podrucju, Zadar , Sibenik ! Nije mi jasno sta traze srpski turisti u Hr pa i u CG pored turskog,grckog i bugarskog mora ! U Hrvatsku se ide radi devojcica i radi posla a za brckanje u hrvatskom delu jadrana je jos uvek rano sem u Istri ! hit dana ovo sto napisa,bas iz tih mjesta su srbi protjerani i jos uvijek se nemogu vratiti mnogi ,da djevojcice jedva cekaju dejane da im dodjes one sa onog linka sa kapama ,kad im djeca tako misle onda sve price su prazne i suvisne ,nadam se da nisu svi tako na zemlji nastrojeni ,jadna zemlja O kom Dejanu govoriš ? Kakva diskriminacija ? Medo gde je bilo diskriminacije u mom tekstu ? Dok su drugi govorili kako su Hrvati bolestan narod , ja sam samo rekao da su oni u pravu ! sklonula sam gore al ovdje nemogu ,greska bila a nisam tebi pisala sorry Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Kakva diskriminacija ? Medo gde je bilo diskriminacije u mom tekstu ? Dok su drugi govorili kako su Hrvati bolestan narod , ja sam samo rekao da su oni u pravu ! зато што овакве теме обично крену у том правцу, ко је колико кога клао и тако те болести и бизарности.нисам ни мислио конкретно на тебе, већ само предупозорење свима који би евентуално хтели да окрену тему у том правцу. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 I šta fali da Srbija bude Srbima, ne razumam ?па ово је грађанска држава, а не национална, иако првенствено Срба па осталих народа. иначе, то је наци кованица Deutschland den Deutschen, Немачка Немцима коју су исковали нацисти.поента је да не треба да државе буду национално ''чисте'' или да се људи не мешају. управо то мешање омогућава да се људи што више разумеју и проближавају и воле, све остало је у служби супротног. шта фали да Србин иде у било коју земљу, како ћемо онда пронаћи нешто што нас ВЕЗУЈЕ са неким, уместо стално да се делимо међусобом и са другима? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
No name Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 I šta fali da Srbija bude Srbima, ne razumam ?па ово је грађанска држава, а не национална, иако првенствено Срба па осталих народа. иначе, то је наци кованица Deutschland den Deutschen, Немачка Немцима коју су исковали нацисти.поента је да не треба да државе буду национално ''чисте'' или да се људи не мешају. управо то мешање омогућава да се људи што више разумеју и проближавају и воле, све остало је у служби супротног. шта фали да Србин иде у било коју земљу, како ћемо онда пронаћи нешто што нас ВЕЗУЈЕ са неким, уместо стално да се делимо међусобом и са другима? Voja na otvaranju Guče: "Ko ne razume trubu ne razume Guču, a ko ne razume Guču ne razume Srbiju" Adolf Hitler na otvaranju Oktober festa: "Ko ne razume 0442_feel ne razume Oktober fest, a ko ne razume Oktober fest ne razume Nemačku" :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Kakva diskriminacija ? Medo gde je bilo diskriminacije u mom tekstu ? Dok su drugi govorili kako su Hrvati bolestan narod , ja sam samo rekao da su oni u pravu ! зато што овакве теме обично крену у том правцу, ко је колико кога клао и тако те болести и бизарности.нисам ни мислио конкретно на тебе, већ само предупозорење свима који би евентуално хтели да окрену тему у том правцу. izbrisi moju poruku ako sam okrenula u tom pravcu ,htjela sam nemoze da se izbrise i nemrzim nikoga sigorno , zalosno je da mnogi sebe sami mrze stobi povecavala, ponos taj nepodrzavam od nikoga na zemlji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 Kakva diskriminacija ? Medo gde je bilo diskriminacije u mom tekstu ? Dok su drugi govorili kako su Hrvati bolestan narod , ja sam samo rekao da su oni u pravu ! зато што овакве теме обично крену у том правцу, ко је колико кога клао и тако те болести и бизарности.нисам ни мислио конкретно на тебе, већ само предупозорење свима који би евентуално хтели да окрену тему у том правцу. izbrisi moju poruku ako sam okrenula u tom pravcu ,htjela sam nemoze da se izbrise i nemrzim nikoga sigorno , zalosno je da mnogi sebe sami mrze stobi povecavala, ponos taj nepodrzavam od nikoga na zemlji твоју поруку нисам схватио у смислу нетрпељивости према другима ...нека је .. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Јул 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 I šta fali da Srbija bude Srbima, ne razumam ?па ово је грађанска држава, а не национална, иако првенствено Срба па осталих народа. иначе, то је наци кованица Deutschland den Deutschen, Немачка Немцима коју су исковали нацисти.поента је да не треба да државе буду национално ''чисте'' или да се људи не мешају. управо то мешање омогућава да се људи што више разумеју и проближавају и воле, све остало је у служби супротног. шта фали да Србин иде у било коју земљу, како ћемо онда пронаћи нешто што нас ВЕЗУЈЕ са неким, уместо стално да се делимо међусобом и са другима? Da se osvrnem na ovo podebljano, dragi brate Medo, daj Boze da Hrvati tako misle, pa bar 10% njih onda ne bi bilo ovakvih tekstova ni ispada, a cinjenica je da je to nacionalna drzava i bice za vrlo kratko vreme drzava Hrvata kako je oni i zovu jer ono malo srpske populacije sto je ostalo ce da umre za kratko vreme jer su se i vratili da umru na svom ognjistu a po gradovima ce da se prekrste i zaborave svoje korene oni sto jos nisu. I obistinila se ona Tudjmanova da im treba Srba toliko da cuvaju ovde jer za drugo i nisu. Bolje da dalje nista vise ne pisem jer se borim da ne budem kao oni. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 I šta fali da Srbija bude Srbima, ne razumam ?па ово је грађанска држава, а не национална, иако првенствено Срба па осталих народа. иначе, то је наци кованица Deutschland den Deutschen, Немачка Немцима коју су исковали нацисти.поента је да не треба да државе буду национално ''чисте'' или да се људи не мешају. управо то мешање омогућава да се људи што више разумеју и проближавају и воле, све остало је у служби супротног. шта фали да Србин иде у било коју земљу, како ћемо онда пронаћи нешто што нас ВЕЗУЈЕ са неким, уместо стално да се делимо међусобом и са другима? Da se osvrnem na ovo podebljano, dragi brate Medo, daj Boze da Hrvati tako misle, pa bar 10% njih onda ne bi bilo ovakvih tekstova ni ispada, a cinjenica je da je to nacionalna drzava i bice za vrlo kratko vreme drzava Hrvata kako je oni i zovu jer ono malo srpske populacije sto je ostalo ce da umre za kratko vreme jer su se i vratili da umru na svom ognjistu a po gradovima ce da se prekrste i zaborave svoje korene oni sto jos nisu. I obistinila se ona Tudjmanova da im treba Srba toliko da cuvaju ovde jer za drugo i nisu. Bolje da dalje nista vise ne pisem jer se borim da ne budem kao oni. мене више занима шта ми мислимо и према чему се равнамо.друге да промениш не можеш ако себе не промениш ... што се тиче њиховог етничког чишћења (не мислим на ратна дешавања), треба се борити против тога, али је питање колико дуго и да ли треба спречити асимилацију, сем уколико није против воље човекове. свако мора на крају да направи свој избор хоће ли или неће бити на неки начин асимилиран. моје мишљење је да нема потребе се уподобољаватаи ни по националном ни по верском питању, а уколико ми се не свиђа земља становања, да се лепо иселим. данас је свет врло глобалан и такве могућности су реалне, само човек онда треба да ради на томе. ништа се то мање не дешава Србима и у другим деловима света, мислим на асимилацију језиком, религијом или одрицањем држављанстава ради примања пасоша друге земље. практично ре-национализација. дакле, треба размишљати у неким ширим контекстима. иначе, имамо ми сасвим превише и наших тврдих срца одбијања других људи по било ком дискриминативном нивоу ... ок је то на нивоу појединца, али не правити од изузетка правило или глобални феномен на нивоу нације или државе. ако ћемо право, то свака држава ради - асимилацију, само неке лабавије или тврђе спроводе, гласно или тихо. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 I šta fali da Srbija bude Srbima, ne razumam ?па ово је грађанска држава, а не национална, иако првенствено Срба па осталих народа. иначе, то је наци кованица Deutschland den Deutschen, Немачка Немцима коју су исковали нацисти.поента је да не треба да државе буду национално ''чисте'' или да се људи не мешају. управо то мешање омогућава да се људи што више разумеју и проближавају и воле, све остало је у служби супротног. шта фали да Србин иде у било коју земљу, како ћемо онда пронаћи нешто што нас ВЕЗУЈЕ са неким, уместо стално да се делимо међусобом и са другима? Da se osvrnem na ovo podebljano, dragi brate Medo, daj Boze da Hrvati tako misle, pa bar 10% njih onda ne bi bilo ovakvih tekstova ni ispada, a cinjenica je da je to nacionalna drzava i bice za vrlo kratko vreme drzava Hrvata kako je oni i zovu jer ono malo srpske populacije sto je ostalo ce da umre za kratko vreme jer su se i vratili da umru na svom ognjistu a po gradovima ce da se prekrste i zaborave svoje korene oni sto jos nisu. I obistinila se ona Tudjmanova da im treba Srba toliko da cuvaju ovde jer za drugo i nisu. Bolje da dalje nista vise ne pisem jer se borim da ne budem kao oni. kolko dugo trajalo u njemackoj ,sad tek javno kazu iskreno poneki kod ovoga fudbala da su stvarno kulti munti ,tako i mozda jos i duze ce trajati u ex-yu ako su za to iko na ja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука