Vladan :::. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Пре сат времена, Сања Т. рече @Jovana0910 jesi li razmišljala da odeš u manastir? Deluješ mi monaški nastrojena. Ozbiljna sam. Она је тако јака што се тиче вере да би могла да оде у два манастира а не један... нема ту ово оно... Драшко and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 52 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Ne treba u manastir već je dovoljno da ne sluša duhovnike monahe Ма ни њих не слуша... Мислиш да има благослов од њих да проповеда овде од блуду? СумЉам... Volim_Sina_Bozjeg and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 On 14.1.2020. at 9:32, Ekatarina_mala рече ma ne znam sa tim danima, mi na kraju nsmo ni došli do konačnog konsenzusa. ... Znam da zvuči komično...ali ima li neko molim vas pravu informaciju, sttvarno ne želim da živim u grehu. Можете ти и муж када год хоћете али морате прво да се припремите да би достојни имали секс. Дакле: - седам дана да једете печење и пијете вино - пре и после вина загрљаји и пољупци - чоколада и колачи што више - по граду обавезно држање за руке - стално да се шаљу срца и пољупци на вајбер. Након седам дана овакве строге припреме морате да испуните правило пред телесно општење: - изађете на вечеру - купите још вина и чоколаде - погледате добар филм - искусни ревнитељи воле да обаве и ритуалну купку са етеричним уљима и миришљавим солима. Након што сте се овако достојно припремили можете слободно да имате секс (дозвољено је и више пута). Milica Bajic, Срђан Шијакињић, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 39 минута, Vladan :::. рече Можете ти и муж када год хоћете али морате прво да се припремите да би достојни имали секс. Дакле: - седам дана да једете печење и пијете вино - пре и после вина загрљаји и пољупци - чоколада и колачи што више - по граду обавезно држање за руке - стално да се шаљу срца и пољупци на вајбер. Након седам дана овакве строге припреме морате да испуните правило пред телесно општење: - изађете на вечеру - купите још вина и чоколаде - погледате добар филм - искусни ревнитељи воле да обаве и ритуалну купку са етеричним уљима и миришљавим солима. Након што сте се овако достојно припремили можете слободно да имате секс (дозвољено је и више пута). ( Imaj milosti, trudnica čita ) Milica Bajic, Драшко and Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 2 минута, Сања Т. рече ( Imaj milosti, trudnica čita ) Па то сам писао за оне збуњене а ти ниси збуњета... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 3 минута, Сања Т. рече ( Imaj milosti, trudnica čita ) No 4 on the way???!!! ? Sanja Т. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Управо сада, Vladan :::. рече Па то сам писао за оне збуњене а ти ниси збуњета... Nisam , ja sam već duboko za(trud)bludnela Milica Bajic, Vladan :::. and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 5 минута, Сања Т. рече ( Imaj milosti, trudnica čita ) Ma pusti ga, nema pojma, izostavio je kuco, maco Vladan :::., Sanja Т. and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Управо сада, Сања Т. рече Nisam , ja sam već duboko za(trud)bludnela Samo se ti zezaj Sanja Т. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 2 минута, Драшко рече No 4 on the way???!!! ? Па жена озбиљно испуњава оно горе правило, нема ту зезања... Драшко, Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 1 минут, Драшко рече No 4 on the way???!!! ? Jes ( već mu puštam klasiku, nemo da si pobego iz muzičke dok ne stasa ) Smaragdni kamičak and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Управо сада, Драшко рече Samo se ti zezaj prvo kod @grigorije22 na prognozu, pa da vidimo šta ćemo sa njom Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 3 минута, Milica Bajic рече Ma pusti ga, nema pojma, izostavio je kuco, maco пффф... пропаде ми романтика... е дакле не иде па не иде... мора брат @obi-wan да ми припомогне... Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 Управо сада, Сања Т. рече Jes ( već mu puštam klasiku, nemo da si pobego iz muzičke dok ne stasa ) Woooow Svaka čast!!! Neću pobeći nigde Sanja Т. and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јануар 15, 2020 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2020 пре 2 минута, Milica Bajic рече Ma pusti ga, nema pojma, izostavio je kuco, maco Ma kad pomenu one kupke, mene već obli neki ladan znoj ( ju, ju , ju...kud će mi duša) ( nadam se...mnogo se nadam, da moja deca nikad neće ući na ovu temu ...znaju me kao ozbiljnu ženu ) Vladan :::., Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука