Jump to content

Faith No More - Ajde Jano

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 50
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Je l neko bio sinoc na EXIT-u?

Ja sam gledala putem malih medija, dva puta je otpevusio Ajde, Jano, zvao ljude da igraju "kolo", rekao "shiveli" dok je nazdravljao i kad su hteli da odnesu pice, on njima: Kuda cete?  blessyou

"kolo for the dummies"? LOL

Подели на овим сајтовима

:)

https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> girl_smileyhttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' /> :group111:

apel.png

Подели на овим сајтовима

Раније сам их баш слушала. У последње време више слушам џез, тако да заборавих на гомилу група. Синоћ сам гледала наступ, оно баш сам била жељна да пропратим. И шта? Ништа. Каснио им је долазак у Србију, па бар неких15-16 година. Супер је Мајк, супер је бенд, добро се држе, добро раде. Али ето, нисмо могли да гледамо и слушамо све те бендове кад су били на врхунцу славе. Сада нам долазе неке тзв. испушене муштикле. А при том их ја волим. Мада, нисам никад била одушевљена Патоновим понашањима на концертима. Факат, никад их нигде нисам уживо слушала, само знам из новина са ју тјуба и из туђих искустава. Никад ми се није свиђало како се бзвз опходио према техници, обезбеђењу...А синоћ ми је унеким тренуцима било и мало непријатно да гледам, па сам мењала канале. Ипак, свака част што се после три узаступне свирке по Европои, спремио и научио где долази. Знао је и на српском да се обрати, играо и коло. Указао је част. Посебно што је наступ трајао скоро 2 сата, што је за фестивалски наступ, реткост.

Сума сумарум, драго ми је што су нас испоштовали и још ми је драже што нисам ишла не Егзит да их гледам.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...