Jump to content

Faith No More - Ajde Jano

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

• Одговори 50
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Раније сам их баш слушала. У последње време више слушам џез, тако да заборавих на гомилу група. Синоћ сам гледала наступ, оно баш сам била жељна да пропратим. И шта? Ништа. Каснио им је долазак у Србију, па бар неких15-16 година. Супер је Мајк, супер је бенд, добро се држе, добро раде. Али ето, нисмо могли да гледамо и слушамо све те бендове кад су били на врхунцу славе. Сада нам долазе неке тзв. испушене муштикле. А при том их ја волим. Мада, нисам никад била одушевљена Патоновим понашањима на концертима. Факат, никад их нигде нисам уживо слушала, само знам из новина са ју тјуба и из туђих искустава. Никад ми се није свиђало како се бзвз опходио према техници, обезбеђењу...А синоћ ми је унеким тренуцима било и мало непријатно да гледам, па сам мењала канале. Ипак, свака част што се после три узаступне свирке по Европои, спремио и научио где долази. Знао је и на српском да се обрати, играо и коло. Указао је част. Посебно што је наступ трајао скоро 2 сата, што је за фестивалски наступ, реткост.

Сума сумарум, драго ми је што су нас испоштовали и још ми је драже што нисам ишла не Егзит да их гледам.

Devojko ne lupaj 0110_hahaha

Sto su ti oni krivi jer smo mi bili u izolaciji pa niko nije mogao da dodje u srbiju od stranih muzicara????

Ja sam bio na njih i - JE***O SU RAZBILI!!

Shteta sto ih nisi videla..

Sto se tice Majkovog ponasanja - bilo je bas extra! Da nije se glupirao, mnogi bi se smorili jer malo ko zna njihove pesme, a ovako je bilo stvarno zanimljivo i dobro.

Хвала на комплименту "девојко". Имаш пиће  301

А друго, најмање ми је Патон и екипа крива што нико није долазио у земљу на концерте. Ишло се и по Будимпешти на свирке. Само сам рекла да ми је свирка била супер, али да ми је драго што нисам потрошила време и новац да их уживо те вечери слушам и гледам. Јер лепо си рекао: "Sto se tice Majkovog ponasanja - bilo je bas extra! Da nije se glupirao, mnogi bi se smorili jer malo ko zna njihove pesme, a ovako je bilo stvarno zanimljivo i dobro.", што значи да публика није била њихов истински фан (а можда баш ни ти, чим ти се понашање допало), јер би се сморили због песама које не знају (!?!). Поставља се питање, већ неколико година, каква је заправо публика на Егзиту? Да ли си ту фанови тих извођача и поштоваоци те врсте музике (за коју се одлуче да одгледају), или су то неретко особе оје су 2 недеље пре тога отишле на Цецу на Ушће или на Секу Алексић у неки клуб? Али да не разводњавам даље, како не бих била проглашена за нацистичког елитисту.

Мајк Патон је опасан музичар, Фејти такође (и сад а и раније), концерт на Егзиту је био одличан, какв није био никад до сад (јербо је трајао 2 сата а У НС се на Егзиту то још није десило, ипак је то фестивал), пост продукција задовољавајућа. Генијално су се спремили што се тиче нашег језика и културе, скапирали су срж-ракија и коло. Глупирање типа, јашем технику јер ми се може, пљујем публику јер ми се може, пењем се на кран јер ми се може, исмевам обезбеђење што не зна енглески јер ми се може, и мало и псујем публику јер ми се може-ја не стављам на топ 5 финих понашања уметника. Таман то био 10 пута Мајк Патон, кога доиста ценим. Довиђења и пријатно.

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

Pričali mi drugari što su bili na Exitu u onom kampu - kažu milion stranaca, naročito engleza... Kad hoće da nešto pitaju, pitaju na engleskom i nema veze da li ti razumeš njih šta pitaju ili ne, tako se nadmeno ponašaju i ne žele uopšte da nauče ni jednu reč srpskog.... Kao u fazonu, engleski je svetski jezik, mi smo Englezi i nadasve superiorna bića, pa prema tome.... Svi pijani, masni, nikakvi.... Došli da se jeftino provedu kao u neku koloniju ....

Istina, bar što se ovih mojih tiče, oduševljeni su nastupima bendova....

Подели на овим сајтовима

Седимо муж, деца и ја на Дунаву (не буквално, није нам толика вера  0203_cool), прилазе баба и деда стрејнџери, питају нас на НЕМАЧКОМ, ееееееј, ни мање ни више, ко да је немачки не знам колико популаран светски језик, где је нешто и ја, пошто сам учила и немачки, набодем коју реч, допуним на енгл и они оду задовољни.

А муж ћути као заливен, земунски националиста, који је става да му не пада на памет да у Србији са странцима прича на енглеском. Каже, нек науче српски па нек дођу.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

Седимо муж, деца и ја на Дунаву (не буквално, није нам толика вера  dada), прилазе баба и деда стрејнџери, питају нас на НЕМАЧКОМ, ееееееј, ни мање ни више, ко да је немачки не знам колико популаран светски језик, где је нешто и ја, пошто сам учила и немачки, набодем коју реч, допуним на енгл и они оду задовољни.

А муж ћути као заливен, земунски националиста, који је става да му не пада на памет да у Србији са странцима прича на енглеском. Каже, нек науче српски па нек дођу.

0203_cool
Подели на овим сајтовима

A jednom u gradu me startovali neki baba i deda franuzi i pitaju me nešto na francuskom.... Ja ništa ne kontam... Probam na engleskom.... Kad deda prasnu, ne engleski, nikako..... I tuc, muc, pomalo na srpskom, pitaše šta su hteli i zahvališe se....

Šta ti je francuska kultura?  0203_cool ...

Ali dobro, francuzi imaju malo kompleks što su izgubili taj jezički primat, pa onda tako reaguju.... Svejedno su mnogo kulturniji i razumniji ....

Подели на овим сајтовима

Pričali mi drugari što su bili na Exitu u onom kampu - kažu milion stranaca, naročito engleza... Kad hoće da nešto pitaju, pitaju na engleskom i nema veze da li ti razumeš njih šta pitaju ili ne, tako se nadmeno ponašaju i ne žele uopšte da nauče ni jednu reč srpskog.... Kao u fazonu, engleski je svetski jezik, mi smo Englezi i nadasve superiorna bića, pa prema tome.... Svi pijani, masni, nikakvi.... Došli da se jeftino provedu kao u neku koloniju ....

Istina, bar što se ovih mojih tiče, oduševljeni su nastupima bendova....

да, то је та средња класа енглеза који се понашају свуда као вандали и освајачи.

грци на Крфу су за њих пеницилин  dada

потрпали их у један градић на крајњем југу, Кавос, и на свим мапама нацртали лобању са укрштеним бутним костима  0203_cool

а тамо је потпуни распад система, иде интервентна по улици, а сваки 5. енглез има гипс око руке или ноге, завијену главу или баца пеглу на сред тротоара без уклањања са средине ...

тако да ... joooj joooj joooj joooj joooj

иначе, не дају им да нигде другде узимају смештај, сем ако нису старији од 30 година  :bla:

ако причаш енглески, ретко ко оће да комуницира са тобом, ал ако српски причаш, сва су ти врата отворена  ekstra

замало не добих батине што се двојици грка обратих на енглеском, па кад сам кренуо да причам на српском онима поред мене, онда су се озарили и кренули да узвикују ''срби, срби!'' ...

пописмо силну метаксу са њима то вече  4chsmu1

Седимо муж, деца и ја на Дунаву (не буквално, није нам толика вера  ;)), прилазе баба и деда стрејнџери, питају нас на НЕМАЧКОМ, ееееееј, ни мање ни више, ко да је немачки не знам колико популаран светски језик, где је нешто и ја, пошто сам учила и немачки, набодем коју реч, допуним на енгл и они оду задовољни.

:P ;) 4chsmu1 4chsmu1 ;) klapklap

исправно, нисмо услужна колонија за нечију забаву ...

има оних немачко-српских речника, па нек се муче мало ...

A jednom u gradu me startovali neki baba i deda franuzi i pitaju me nešto na francuskom.... Ja ništa ne kontam... Probam na engleskom.... Kad deda prasnu, ne engleski, nikako..... I tuc, muc, pomalo na srpskom, pitaše šta su hteli i zahvališe se....

Šta ti je francuska kultura?  ;) ...

Ali dobro, francuzi imaju malo kompleks što su izgubili taj jezički primat, pa onda tako reaguju.... Svejedno su mnogo kulturniji i razumniji ....

да, то су ти французи, оригинал  dada

иначе, много дуже се френчмени не готиве са леза'нгле  :bla:

јесу културни 1000 пута више него цела европа заједно, али ништа мање нису колонијални ...

Подели на овим сајтовима

Ја бих свим тим "културним и напредним" Енглезима и Американцима послала породично стабло династије Карађорђевић и ко им је све био кум на крштењима и венчањима (да не идемо баш до Немањића, Хребељановића и Лазаревића), чисто да виде колико смо "fu....g barbarians", k`o што неколико пута узвикну "краљ" Мајк Патон.

А о Енглезима на Егзиту...ух не могу ни да мислим. Мало ми се смучили. Дођу са 200 евра (што је за њих око 150 фунти, а знајући да један опуштени излазак у Лондону, са враћањем таксијем кући, кошта 100 фунти-све вам је јасно колико је овде џаба за њих) и 3 дана праве баханалије да те буде срамота што гледаш.

Свратих до Кавоса-брука невиђена! Јадна је та држава кад се омладина тако понаша. Тако нешто, ама ни 10 пута блаже, у Србији никад нисам видела,  hvala :)

uCttp1.png

Th1rp1.png

Подели на овим сајтовима

иначе, то са ''факин барберианс'' је шала коју Патон редовно употребљава на концертима код нас, јер је упознат доста са нашом културом и традицијом. откад су пре пар година пробали домаћу ракију, доста су по Србији обишли и имају прилично добру идеју ко смо и шта смо. то је иронична шала на све оне који нас сматрају таквима, лик је генерално ироничан/саркастичан ако си пратила њихове концерте и његове коментаре по њима ...

Подели на овим сајтовима

Ponasanje Engleza na Exitu? Mi smo u Guci bolji?

не знам за егзит протекле три године, али оно што сам видео на Крфу, у Кавосу ...

јесмо, веруј ми algabacaju

није што љубим своје или мрзим туђе, али оно је стварно чудо невиђено.

Подели на овим сајтовима

Ne možeš te dve stvari porediti... Mi smo domaći u Guči...

Zamisli da odemo na neki festival u Englesku i da se ponašamo kao oni na Egzitu, osvanuo bi sutra članak u nekim njihovim novinama, evo došli oni srpski koljači kod nas finih ufitiljenih engleskih inča i sve nam pokvarili.... Nekulturna balkanska stoka.... Deder joj jedared da ih bombardujemo čisto zato što se nisu obrijali  algabacaju ....

Подели на овим сајтовима

Ne možeš te dve stvari porediti... Mi smo domaći u Guči...

Zamisli da odemo na neki festival u Englesku i da se ponašamo kao oni na Egzitu, osvanuo bi sutra članak u nekim njihovim novinama, evo došli oni srpski koljači kod nas finih ufitiljenih engleskih inča i sve nam pokvarili.... Nekulturna balkanska stoka.... Deder joj jedared da ih bombardujemo čisto zato što se nisu obrijali  algabacaju ....

Bolje da ne prepricavam sta sam video da rade "nasi ljudi" na Rock Am Ring u Nemackoj. Guca je Labudovo Jezero naspramo toga, ma salon mimoze.

Prostak je prostak bez obzira koji mu je maternji jezik, engleski, francuski, srpski.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...