Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Faith No More - Ajde Jano, Take II (EXIT 2010) TV HQ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 12, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 blessyou zru 4chsmu1 - Faith rules ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Faith No More - Ajde Jano, Take II (EXIT 2010) TV HQ Je l neko bio sinoc na EXIT-u? Ja sam gledala putem malih medija, dva puta je otpevusio Ajde, Jano, zvao ljude da igraju "kolo", rekao "shiveli" dok je nazdravljao i kad su hteli da odnesu pice, on njima: Kuda cete? blessyou "kolo for the dummies"? LOL Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Super su sem rečnika i imena grupe. 4chsmu1 blessyou Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Faith No More - Ajde Jano, Take II (EXIT 2010) TV HQ https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':drugarstvo:' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':(' /> :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Раније сам их баш слушала. У последње време више слушам џез, тако да заборавих на гомилу група. Синоћ сам гледала наступ, оно баш сам била жељна да пропратим. И шта? Ништа. Каснио им је долазак у Србију, па бар неких15-16 година. Супер је Мајк, супер је бенд, добро се држе, добро раде. Али ето, нисмо могли да гледамо и слушамо све те бендове кад су били на врхунцу славе. Сада нам долазе неке тзв. испушене муштикле. А при том их ја волим. Мада, нисам никад била одушевљена Патоновим понашањима на концертима. Факат, никад их нигде нисам уживо слушала, само знам из новина са ју тјуба и из туђих искустава. Никад ми се није свиђало како се бзвз опходио према техници, обезбеђењу...А синоћ ми је унеким тренуцима било и мало непријатно да гледам, па сам мењала канале. Ипак, свака част што се после три узаступне свирке по Европои, спремио и научио где долази. Знао је и на српском да се обрати, играо и коло. Указао је част. Посебно што је наступ трајао скоро 2 сата, што је за фестивалски наступ, реткост. Сума сумарум, драго ми је што су нас испоштовали и још ми је драже што нисам ишла не Егзит да их гледам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 0442_feel! Ali ovo je bilo jedanputno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 :wink:! Zar i ti, brate aquilio? 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 :wink:! Zar i ti, brate aquilio? 0442_feel Mislis na zargon ili na to sto mi se svidja perfomans benda? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
laetitia Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Ali ovo je bilo jedanputno. 0442_feel И било је одлично! :wink: You catch me every time I fall... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Екстра човече 0442_feel Још само да видим Јана из Калта да пева ''Снег паде на бехар на воће'' и могу да мрем 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Екстра човече Zar i ti, sestro Masha? 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 0442_feel 0442_feel ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 Екстра човече Zar i ti, sestro Masha? 0442_feel Па шта ћу кад је ехтра сине баки!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука