Маша Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 http://blog.b92.net/text/15061/Sram-Vas-bilo-Ministarstvo-zdravlja/ пс ја сам у пост порођајном шатро бејби френдли блоку, клела (да, да, блажи нервни сломић) Томицу Милосављевића и Бориса Тадића јер су ми загорчали радост рађања тиме што их заболе за породиље а овамо се шатро боре против беле куге Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Ovo treba zabeleziti. Masa citira b92 blog. 0205_whistling Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Ovo treba zabeleziti. Masa citira b92 blog. 0205_whistlingНе спамуј тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 11, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Unfriendly Baby-friendly http://blog.b92.net/text/13685/Unfriendly-Baby-friendly/ "Baby friendly, jel to ono kad je beba stalno s tobom, niko da ti pomogne i pokaže bilo šta, mučiš se a tek si se porodila? Ne bih ja to, hvala" ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Moja kuma je rekla da je po njenom iskustvu baby friendly VEOMA - mother unfriendly! A decu je rodila u Skotskoj. Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vessna Написано Јул 11, 2010 Пријави Подели Написано Јул 11, 2010 Ja sam oba deteta rodila pre "bebi frendli" novotarije.Hvala Bogu! Ovo sto se kod nas zove bebi frendli,to je mucenje i za majku i za dete,posebno kada je zena prvorotka,pa joj od svega "frendli" ostanu traume ... Mogu da zamislim zenicu izmorenu od porodjaja, kojoj utrape bebu da budu zajedno 24 sata-lepo,kad porodilja ima pomoc babice,a posto ih samo kad kad obidju,neka im je Bog u pomoc. Jeste da su se nekad zene poradjale kod kuce i bebe su odmah bile sa njima,ali su bila drugacija-zdravija vremena,a i svekrve,jetrve i sva ostala zenska celjad su se trudila da budu od pomoci. A sada,ako se porodilja usudi da se pozali da nema snage i da zeli da se odmori,e onda joj zalepe etiketu razmazene i lose majke. Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука