Гости Guest Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Pa kad tako lijepo nudiš - MOŽE! 0212_rolleyesVidi kako slatko klopa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 E ovo sam jeo u man.Krki , velike hobotnice na krompiru kao piletina rivanj-crna kužina, spremanje hobotnice pod pekom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Горан Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Јој, у Солуну сам пре две недеље јео хоботницу на жару. Нисам јео ништа лепше у животу. 0212_rolleyes 70A.gif Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Јој, у Солуну сам пре две недеље јео хоботницу на жару. Нисам јео ништа лепше у животу. 70A.gif 0102_laughЕ баш о том специјалитету мислим ајд да навалимо 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Zar ti ne volish slatku malu izvrnutu tortu ciji vrh na dnu stoji ? 0212_rolleyesНе више Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Јој, у Солуну сам пре две недеље јео хоботницу на жару. Нисам јео ништа лепше у животу. klapklap klapklap klapklap Нека hvala, радије бих печења и гибанице! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Јој, у Солуну сам пре две недеље јео хоботницу на жару. Нисам јео ништа лепше у животу. klapklap klapklap klapklap Нека hvala, радије бих печења и гибанице! па нееееееееемо такоооо Мирођинице види си на оној клип како си лепо изгледа под сач онако убави и големи попћики сас кромпир klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanjica Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Не и немам жељу... klapklap klapklap ''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Јој, у Солуну сам пре две недеље јео хоботницу на жару. Нисам јео ништа лепше у животу. 0110_hahaha ekstra Нека hvala, радије бих печења и гибанице! па нееееееееемо такоооо Мирођинице види си на оној клип како си лепо изгледа под сач онако убави и големи попћики сас кромпир Ma бјеж море од мене са оним клипом... Рађе ћу живијех крумпира клот... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Јој, у Солуну сам пре две недеље јео хоботницу на жару. Нисам јео ништа лепше у животу. 0110_hahaha ekstra Нека hvala, радије бих печења и гибанице! па нееееееееемо такоооо Мирођинице види си на оној клип како си лепо изгледа под сач онако убави и големи попћики сас кромпир Ma бјеж море од мене са оним клипом... Рађе ћу живијех крумпира клот... јаааао сестро слатка хи хи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 9, 2010 Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Јој, у Солуну сам пре две недеље јео хоботницу на жару. Нисам јео ништа лепше у животу. ekstra ekstra ekstra Нека hvala, радије бих печења и гибанице! па нееееееееемо такоооо Мирођинице види си на оној клип како си лепо изгледа под сач онако убави и големи попћики сас кромпир 4chsmu1 Ma бјеж море од мене са оним клипом... Рађе ћу живијех крумпира клот... јаааао сестро слатка хи хи исто ко отац Иван, сува леба и горки краставчики 319.gifнемо' се љутите мало се шалим :bla: :bla: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 9, 2010 Јој, у Солуну сам пре две недеље јео хоботницу на жару. Нисам јео ништа лепше у животу. ekstra ekstra :bla: Нека hvala, радије бих печења и гибанице! па нееееееееемо такоооо Мирођинице види си на оној клип како си лепо изгледа под сач онако убави и големи попћики сас кромпир Ma бјеж море од мене са оним клипом... Рађе ћу живијех крумпира клот... ekstra јаааао сестро слатка хи хи исто ко отац Иван, сува леба и горки краставчики 4chsmu1немо' се љутите мало се шалим :bla: :bla: Таман посла да се љутим 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 smem li da jedem suncokretove semenke i kikiriki pecen kada je post na vodi?Што да не.Можеш све од зрневља од ораха,бадема,соје,лешника,индијског и бразилског ораха и итд. Pitam zato sto u semenkama ima malo ulja zar ne?a kao dozvoljeno ih je jesti za vreme posta na vodi...malo nelogicno ali nema veze vazno je da se napuni tibosava Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 10, 2010 Пријави Подели Написано Јул 10, 2010 E ovo sam jeo u man.Krki , velike hobotnice na krompiru kao piletina rivanj-crna kužina, spremanje hobotnice pod pekom xaxaxa ima i krompira pa ko sta voli.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука