marina Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 smem li da jedem suncokretove semenke i kikiriki pecen kada je post na vodi?Што да не.Можеш све од зрневља од ораха,бадема,соје,лешника,индијског и бразилског ораха и итд. Pitam zato sto u semenkama ima malo ulja zar ne?a kao dozvoljeno ih je jesti za vreme posta na vodi...malo nelogicno ali nema veze vazno je da se napuni tibosavaДа то си у праву за уље али уље је тек када би се прерадило а до тада је само зрневље па се може јести.Исти преимер ти са маслинама , од ње се прави уље али овако се може јести док постиш на води. Пасуљ - на изглед леп као да нема уља а када се скува колико се онда створи она павлака одозго тј. уље које изашло из пасуља приликом кувања и то је нормална ствар , па ето и пасуљ постимо на води. Свети Оци своје строге постове сводили су на сухоједеније и на земаљске плодове попут ових зрневља што су имали да једу. Једно је када је зрно нечега а друго је када се то зрно преради и настане уље. Слободно можеш јести и наравно у умереним количинама да се не преједеш klapklap Dragi moj,sta god da jedem u vreme posta nkada ne mogu da se prejedem...hvala sto si mi razresio dilemu za zrnevlje.Mislim ako se ni to ne sme ne preostaje mi nista drugo do skakavaca i bubamara...салата од маслачака је баш ок zrue to jeste lepo ali sa medom njam njam .gif' class='bbc_emoticon' alt='prstgore' /> klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='dada' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 dada Слажем се!!! prstgore zru 89898989898989 опет сам нешто одвалила!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 12, 2010 Пријави Подели Написано Јул 12, 2010 smem li da jedem suncokretove semenke i kikiriki pecen kada je post na vodi?Што да не.Можеш све од зрневља од ораха,бадема,соје,лешника,индијског и бразилског ораха и итд. Pitam zato sto u semenkama ima malo ulja zar ne?a kao dozvoljeno ih je jesti za vreme posta na vodi...malo nelogicno ali nema veze vazno je da se napuni tibosavaДа то си у праву за уље али уље је тек када би се прерадило а до тада је само зрневље па се може јести.Исти преимер ти са маслинама , од ње се прави уље али овако се може јести док постиш на води. Пасуљ - на изглед леп као да нема уља а када се скува колико се онда створи она павлака одозго тј. уље које изашло из пасуља приликом кувања и то је нормална ствар , па ето и пасуљ постимо на води. Свети Оци своје строге постове сводили су на сухоједеније и на земаљске плодове попут ових зрневља што су имали да једу. Једно је када је зрно нечега а друго је када се то зрно преради и настане уље. Слободно можеш јести и наравно у умереним количинама да се не преједеш :bla: Dragi moj,sta god da jedem u vreme posta nkada ne mogu da se prejedem...hvala sto si mi razresio dilemu za zrnevlje.Mislim ako se ni to ne sme ne preostaje mi nista drugo do skakavaca i bubamara...салата од маслачака је баш ок :cheesy2:e to jeste lepo ali sa medom njam njam https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='isus-sinai' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='algabacaju' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='winter' />мене само ситно сецканог ваља конзумирати greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 smem li da jedem suncokretove semenke i kikiriki pecen kada je post na vodi?Што да не.Можеш све од зрневља од ораха,бадема,соје,лешника,индијског и бразилског ораха и итд. Pitam zato sto u semenkama ima malo ulja zar ne?a kao dozvoljeno ih je jesti za vreme posta na vodi...malo nelogicno ali nema veze vazno je da se napuni tibosavaДа то си у праву за уље али уље је тек када би се прерадило а до тада је само зрневље па се може јести.Исти преимер ти са маслинама , од ње се прави уље али овако се може јести док постиш на води. Пасуљ - на изглед леп као да нема уља а када се скува колико се онда створи она павлака одозго тј. уље које изашло из пасуља приликом кувања и то је нормална ствар , па ето и пасуљ постимо на води. Свети Оци своје строге постове сводили су на сухоједеније и на земаљске плодове попут ових зрневља што су имали да једу. Једно је када је зрно нечега а друго је када се то зрно преради и настане уље. Слободно можеш јести и наравно у умереним количинама да се не преједеш :bla: Dragi moj,sta god da jedem u vreme posta nkada ne mogu da se prejedem...hvala sto si mi razresio dilemu za zrnevlje.Mislim ako se ni to ne sme ne preostaje mi nista drugo do skakavaca i bubamara...салата од маслачака је баш ок :cheesy2:e to jeste lepo ali sa medom njam njam https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=';)' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1305_womens' />мене само ситно сецканог ваља конзумирати greengrin greengrin greengrindabome nema sta da se zvace samo da se guta Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 ili da se odmah napravi pire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 ili da se odmah napravi pire :group111:јао пире човече ...колико то дуго нисам јео ... иначе, од како је прстао пост, покуповао сам пола радње млечних производа и нешто мало сухомеснатог и јаја ... и сад само лагано грицкам 0442_feel клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 13, 2010 Пријави Подели Написано Јул 13, 2010 ili da se odmah napravi pire 0442_feelјао пире човече ...колико то дуго нисам јео ... иначе, од како је прстао пост, покуповао сам пола радње млечних производа и нешто мало сухомеснатог и јаја ... и сад само лагано грицкам 0442_feel Може пире и ко ће да спреми те пипке??? :group111: ехееееј Младе пржене хоботнице 800гр хоботница уље брашно со Припремање: Сасвим младе хоботнице очистите, нарежите на комадиће, уваљајте у брашно и испржите на врућем уљу. Солите кад су већ пржене, јер се иначе стврдну!!! 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 ili da se odmah napravi pire ideaјао пире човече ...колико то дуго нисам јео ... иначе, од како је прстао пост, покуповао сам пола радње млечних производа и нешто мало сухомеснатог и јаја ... и сад само лагано грицкам :cheesy2: ja polako prelazim na mrsnu hranu i imam problema sa stomakom 319.gif mada sam prvi dan nakon posta doruckovala burek,masan...uh...a pire njam njam sa mlekom i margarinom mljac Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 301 Surprise you're dead... 0110_hahaha Недам! Моје је! Купи си! 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Јул 14, 2010 Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Surprise you're dead... dada Недам! Моје је! Купи си! dada xaxaxa kupi si sam tvojo!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 5, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2010 хобитница на жару Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 хобитница на жару greengrinsamo da krcka xexexe stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 хобитница на жару smej.gif хобитница на жару smej.gifsamo da krcka xexexe 4chsmu1 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сефора Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 хобитница на жару хобитница на жару dadasamo da krcka xexexe 8086.gif 0409_feel Ја сам је једном јела у Грчкој . Свежу ! На жару ! Знаш како је лепо !? Да ... 0409_feel Створитељ, који је Вечни Живот, у коме живимо, ради спасења рода људског, оваплотио се и постао видљив за анђеле и људе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evdokija Написано Септембар 6, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 6, 2010 Хоботница, бакалар, лигње и сл. - СУПЕР, али уз услов да се не кувају и не прже у мојој кухињи. Иначе, укус је за 5+, па још боца вина за 5+ ... mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука