Анастасија Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Potpuno isto algabacaju Nema razlike,osim u poreklu “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Naravno da nema ni u poreklu. I jedno i drugo su živi organizmi bili pre nego što su završili na tavi. Jedina je razlika u mestu stanovanja dok su bili živi.. Jedni u vodi, a drugi na zraku Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 7, 2011 Пријави Подели Написано Март 7, 2011 Onda ti želim prijatno...sa kebabom dada “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Ako ćevape (kebab) stavim u lignju (u onu njenu šupljinu) i ako se taj ćevap ne vidi...da li to može da se računa kao posno... 0442_feel Ja, kao stara domacica 0442_feel.gif' class='bbc_emoticon' alt='0442_feel' /> eheeeejmislim da moze 0442_feel, ako mozes samo da gledas 0442_feel i da racunas da si jeo 0442_feel...evo, da ti snishodimo, brate slatki... 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dusha Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Пре сам за лигње. Оче, очеее,... 0442_feel а после за прагње... 0442_feel...мало сутра 0442_feel данас ништа 1127, цепај купус кисели да будемо весели 0442_feel Ево, ја частим форум са по једну бозу, да се окрепимо 0442_feel 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 као да једеш пилетину малте не и да нема разлике. a piletina ima ukus kao...? :cheesy: odlična je hoba,i kao salata i pečena i kako god...inače su odlične i pljeskavice od hobotnice jedina joj je mana,što "malo" izađe kada se sprema "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 naravno da je hoba lepa kada se stavi 300gr crnog luka pa se doda beli lukac i 2 kasike bibera i malo ljuto i jedno vince ili pivce i teraj hahhahahaa sta sve nismo i necemo jesti u zivotu majko mila Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Ionako se lignje zovu drugojačije riblji ćevapi (kebabi) zaista nema nikakve razlike...ko vidi neku razliku??? Sramota!! Stavljati slike ovako malog formata i 2D umesto 3D. Bruka!!! Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2011 као да једеш пилетину малте не и да нема разлике. a piletina ima ukus kao...? smej.gif odlična je hoba,i kao salata i pečena i kako god...inače su odlične i pljeskavice od hobotnice jedina joj je mana,što "malo" izađe kada se sprema 4chsmu1 ... ukus hobotnice 1414_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 nisam probao hobotnicu, ali ako to po ukusu i kakvoci slici lignjama, to je za mene obicna budalastina i ne isplati se jesti osim ako nema bas nista drugo Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 definitivno se ne isplati, trebaju ti 2-3 hobe za malo salate i "mali"ručak osamucen "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Ma sta je ovo veceras? Zablji bataci, pipci hobotnice..... (ostatak posta, posticu na vodi osamucen) Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Март 8, 2011 Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Uh, obožavam hobotnicu! To moja mama super pravi...ja sam dalmatinka pa je normalno da je volim. Uh, da mi je sad jedan pipak! 0110_hahaha 0110_hahaha osamucen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2011 pa sve je to na vodi , možeš onako sveže da pojedeš odmah iz vode osamucen Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 8, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 8, 2011 Uh, obožavam hobotnicu! To moja mama super pravi...ja sam dalmatinka pa je normalno da je volim. Uh, da mi je sad jedan pipak! 0442_feel 0110_hahaha osamucenjel jest da je lepo , slično piletini 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука