Гости Guest Написано Јул 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 7, 2010 ммммммм..., хоботнице су екстра њам , њам njamnjam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јул 7, 2010 Пријави Подели Написано Јул 7, 2010 Ja sam jeo salatu od hobotnice davno na Braču - bila je odlična njamnjam ... Inače servira se živa (mislim u komadima - ne peče se ili već nešto tamo 0110_hahaha) sa dosta začina ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 7, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 7, 2010 знам да се хоботница кува за салату , пробао сам ал није баш нај , нај а док печена ИЗВРСНА . Први пут сам протао у ман.Хиландару , а касније у ман.Крки ( хоботноца на ктомпиру ), као да једеш пилетину малте не и да нема разлике. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Ништа посебно,има укус као и лигње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Ne dirajte Paula!!!!! greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Ништа посебно,има укус као и лигње.Све зависи на који начин се припрема , тј.какав је рецепт.Ако неко има неки рецепт нека ми напише. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 би пробо greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 4chsmu1 Младе пржене хоботнице 800гр хоботница уље брашно со Припремање: Сасвим младе хоботнице очистите, нарежите на комадиће, уваљајте у брашно и испржите на врућем уљу. Солите кад су већ пржене, јер се иначе стврдну!!! Паприкаш од хоботнице 800гр хоботнице 1кг кромпира 3 главице црног лука со бибер сецкани першун лист лорбера маслиново уље чаша црног вина сок од пола лимуна Припремање: Хоботницу скувати и исећи на колутиће. Лук исећи на ребарца и пропржити на уљу док не омекша. Додати кромпир исецкан на крупније кришке и лорбер и лагано динстати 15 мин. Додати хоботницу, со, бибер и вино и наставити са динстањем док кромпир не омекша. Тада додати лимунов сок и першун. Сок не треба да буде редак. Пријатно!!! greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sekastarča Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Салата од хоботнице на други начин 1 хоботница 1 главица црног лука 4 чена белог лука greengrin бибер уље винско сирће Припремање: Очистимо хоботницу (истргнемо главу и очистимо изнутрицу :bla: , па уколико је старија истучемо је тучком bangin и ставимо у кључалу воду да се кува. Када хоботница омекша, извадимо је, исечемо на комадиће, прелијемо уљем, винским сирћетом и поспемо са мало бибера. По жељи додамо ситно сецканог црног и белог лука. 4chsmu1 Сервира се као салата: Хоботница са руском салатом 1 хоботница руска салата Припремање: Скувајте хоботницу у експрес лонцу. Очистите је од кожица тако да остане чисто бело месо. Кракове исеците на ситније комаде и помешајте са већ припремљеном руском салатом. По укусу додајте мало више винског сирћета и украсите декоративним поврћем. Пријатно! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Здравков Меденица Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Ne dirajte Paula!!!!! greengrin Да није промашио прошло европско финале почео би да сумњам да стварно има ту нешто 4chsmu1 "Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 4chsmu1 Хвала сестро на оваквим лепим рецеприма. 0907_sport 11122.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Ne dirajte Paula!!!!! 0110_hahahaЈел она хоботница се тако зове? хехе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Нисам ни њу пробао, а љигње сам пробао и неготивим их много http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Нисам ни њу пробао, а љигње сам пробао и неготивим их много Лепше су од лигњи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2010 Пријави Подели Написано Јул 8, 2010 Нисам ни њу пробао, а љигње сам пробао и неготивим их много Лепше су од лигњие сад ћу да одем да си покупујем хоботнице за недељу 1314_womens клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука