Jump to content

ДА ЛИ СТЕ ПРОБАЛИ ЖАБЉЕ БАТАКЕ?

Guest

Препоручена порука

• Одговори 178
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Неееее  crvenilo , привлачнија ми је свињетина    :cheesy:  dada

...Што је уништено не може се повратити. Али Ти оживљујеш оне чија је савест замрла и враћаш првобитну лепоту душама које су је изгубиле. Твоме милосрђу све је могуће, Ти си Љубав, Ти си Творац и Обновитељ. Тебе хвалим песмом: Алилуја!

Подели на овим сајтовима

Sve si u pravu,samo jedno nisi-dok pomislim na to,vec mi je zlo...

A to da mi neko podmetne,moze-probali su kozje mleko da mi podmetnu umesto kravljeg,u roditeljskoj kuci smo imali jednu kozu i kravu,nije bilo sanse da ga progutam,cak i kad pomesaju pola/pola meni se prevrtao stomak.Na kraju su odustali...

A batacici mogu da se zacine...ma ko zna sta sve jedemo,samo kad na pljeskavicu pomislim,u njoj svega ima,mesa najmanje,a toliko puta sam je pojela...

I odoh na spavanje,da ne mislim vise na hranu.

Ош један пипак лепе и слатке хоботнице  :)
To bi vec mogla da probam.

Bog zna potrebe svakog čoveka,meru snage i moć nemoći svakoga.

Подели на овим сајтовима

De ste jeli to?

Ja bi da probam skakavce zmije i zabe.

Gde u Beogradu ima da odem i da jedem nesto neobicno?

има индијских, тајландских ресторана ... кинеских, све је то егзотика за нас са умами укусом преко целог језика  ;)
Подели на овим сајтовима

crosseo и то дочекасмо  4chsmu1

иначе, била би јака фора да неко пита свештеника: оче јел су змије и скакавци посни или мрсни?  ;)amin-nas 0442_feel isus-sinai dada

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ја сам пре за неки свињски или јунећи батак.

ни то није  лоше  него гледам да не буде нека прејака хРааана после оволког дугачког поста хехе
Подели на овим сајтовима

Ko ne voli žablji batak

ostaće mu pamet kratak.

Bilo je u modu da se na romske svadbe što su se u Italiju pravile, na posluženje imaju aligatora. Kažu naši pevači što su uveseljavali narod tamo, da su probali aligatora i da je isto ko piletina.

Ispade da su svi ti gmazovi na ukus pileta.

Inače pužovi podsećaju malo na gljive (pečurke) i veoma lako se prave. Ubače se onako pokupljeni sa livade u kipuću vodu. Odmah izađu skuvani iz svojih kućica. Pokupe se i malo properu, i spreme po želji. Može pohovano,  može gulaš, može prženje...

Žene često kažu, da od puža nema boljeg muža. Na šta misle ne znam.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ko ne voli žablji batak

ostaće mu pamet kratak.

Bilo je u modu da se na romske svadbe što su se u Italiju pravile, na posluženje imaju aligatora. Kažu naši pevači što su uveseljavali narod tamo, da su probali aligatora i da je isto ko piletina.

Ispade da su svi ti gmazovi na ukus pileta.

Inače pužovi podsećaju malo na gljive (pečurke) i veoma lako se prave. Ubače se onako pokupljeni sa livade u kipuću vodu. Odmah izađu skuvani iz svojih kućica. Pokupe se i malo properu, i spreme po želji. Može pohovano,  može gulaš, može prženje...

Žene često kažu, da od puža nema boljeg muža. Na šta misle ne znam.

:)

вала незмам дал би се усудио да пробам пужеве голаће  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest srna u izgubljenom raju

Svinja i kokoš su najprljavije životinje, koje čak jedu svoj sopstveni izmet, a mi njih najviše jedemo i ne gadimo se klapklap ,dok recimo konj je najčistija životinja ,koja ako pije sa nekog mjesta vodu, može slobodno i čovjek da pije. Nama se gadi jesti konjsko meso ,ali ne i svinjsko. 4chsmu1-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Jedem i žabe i puževe i školjke i rakove, nisam samo do sada probao zmiju, a i nju ću nekada. Nemam predrasuda, osim što stvarni nebih nikako mogao jesti žohare i tarantulu.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...