Natasa. Написано Новембар 19, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2019 On 19. 11. 2019. at 19:28, Стаљиново унуче рече то није одговор него прескање не другу тему ал ок разумљиво је за фана овог урбанољобера Expand Ako ti je tako lakše... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 19, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2019 Evo jednog zanimljivog primera materijalno dobro udate žene. Nije se vukla po rijalitijima, našla priliku rano i rodila mu četvoro dece. Ta se osigurala za života...Ako ništa drugo nije čekala da joj prođe "rok trajanja" koji je u ton svetu vrlo kratak i prođe na vukljanje sa raznoraznim sumnjivim tipovima. Pros and cons? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 19, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2019 Ne mogu ovo da gledam. Sto bi rekao jedan svestenik nakaze, Boze oprosti. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 19, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2019 On 19. 11. 2019. at 20:26, Anika рече Ne mogu ovo da gledam. Sto bi rekao jedan svestenik nakaze, Boze oprosti. Expand A dobro, tema je takva. Sve tako izgledaju. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 19, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2019 Pa nisu sve takve. Ima i finih sponzorusa, koje uospte ne izgledaju tako. Mada je meni ova tema u danasnje vreme prilicno izlizana, kad postoji toliko i muskih sponzorusa i kada su ove zenske presle na mnogo visi nivo i usavrsile se, tako da nije uvek sve tako ocigledno. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 19, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2019 On 19. 11. 2019. at 20:42, Anika рече Ima i finih sponzorusa, koje uospte ne izgledaju tako. Expand Šta ja znam, kad se kaže sponzoruša, prvo pomislim na cicu vulgarne spoljašnosti. Mada, i to što kažeš, ne mora da znači. Da li je žena koja je obrazovana i ima para, ali traži bogatijeg partnera sponzoruša ili samo ambiciozna . Nekako mi je sponzoruša sirotinjska priča...čak i kad zaradi pare. Imaju tu neku glad koju ne mogu da utole...tužno. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 Nekad sam gledala da je lep, zgodan i bilo je takvih kao sa reklame, al ako je narkos, mamin sin ili slično ( neradnik) adio, nisam doktor da ih menjam, a imaju preko 30... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 On 19. 11. 2019. at 14:13, Дејан рече А потрага за сигурношћу нас чини спонзорушама. Expand Znam žene koje su birale mozgom i ne lome se mnogo... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 On 20. 11. 2019. at 6:13, Jestira. рече Znam žene koje su birale mozgom i ne lome se mnogo... Expand Je l im fali nešto? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 сте де се цвеће росом китити....дадоше мене старцу због пара Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jestira. Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 On 20. 11. 2019. at 6:58, Natasa. рече Je l im fali nešto? Expand Haha samo srce ne znam detalje, al čini mi se da ne... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 On 20. 11. 2019. at 10:34, Jestira. рече Haha samo srce ne znam detalje, al čini mi se da ne... Expand Za koliko sam samo stvari išla srcem, pa se kajem što nisam mozgom . Samo balans, neće ni to srce uvek da nas usreći i sve ima cenu. Jestira. је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 On 20. 11. 2019. at 10:56, Natasa. рече Za koliko sam samo stvari išla srcem, pa se kajem što nisam mozgom . Samo balans, neće ni to srce uvek da nas usreći i sve ima cenu. Expand Natasa., ronin and Manja88 је реаговао/ла на ово 2 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 On 20. 11. 2019. at 6:13, Jestira. рече Znam žene koje su birale mozgom i ne lome se mnogo... Expand Мислим да тема није толико плитка колико се чини да јесте. За почетак, треба изучити нашу генетику и оно што у себи носимо и испољавамо свесно или несвесно, односно, које сигнале нам еволуција, која је оформила наш генетички код, шаље како би наш опстанак и ширење нашег гена било што сигурније и квалитетније.. Након тога се поставља питање нашег образовања, спознаје самих себе и генерално људског рода, и како се као Хришћани односимо према урођеним нагонима.Бити спонзоруша није неприродно, бити полигаман није неприродно, итд., али то је у сукобу са циљем да се вратримо у загрљај Оцу Небеском. Milica Bajic and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 20, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2019 On 19. 11. 2019. at 6:08, Jestira. рече Žena mora da je prvo muško, pa žensko, jer nema više one sigurnosti sve je poremećeno ako ćemo brak iz ljubavi... Expand Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука