ViktorijaV Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 17:06, Natasa. рече Polako... Ova pisanija nas starijih o braku ne znače da mi supružnike ne volimo. Samo nemamo iluzija...e to je ljubav. Expand Ovakvi kao ja su izumrli, ja sam jedan od poslednjih primeraka....rodjena u pogrešno doba. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 17:06, Natasa. рече Samo nemamo iluzija Expand A možda imamo iluziju da nemamo iluzija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 17:08, ViktorijaV рече propast sam čista Expand znaci, Famme fatal ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 16:32, Сања Т. рече činjenica kod Nataše Expand Ne preteruj. Dobiti dete nije lobotomija. Samo me spustilo na zemlju. Danijela and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 Tek sad videh da je ovo tema o sponzorusama ??? Ja sam nesto mislila da je ona “muskarci pitaju, zene odgovaraju” ili kako bese... Sponzoruse?! Uh, taj fenomen mi je tek mistican. Od kada znam, stalno slusam o nekim sponzorusama. U realnom zivotu sam upoznala samo jednu. https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 17:11, ViktorijaV рече Ovakvi kao ja su izumrli, ja sam jedan od poslednjih primeraka....rodjena u pogrešno doba. Expand Nisi...samo si maloletna ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 17:14, Natasa. рече Nisi...samo si maloletna Expand Veruj da ću biti maloletna dok ne umrem. Nepopravljivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 17:08, Natasa. рече Pa stariji smo od nje i imamo bračno iskustvo. Expand То још не знамо сигурно. Можда је мушко, трол. На овом форуму важи једно свето правило - ништа није онако како изгледа. ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 Ma to je popadija sa XY naloga, samo ovde ima normalniju projavu. ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 17:13, Natasa. рече Ne preteruj. Dobiti dete nije lobotomija. Samo me spustilo na zemlju. Expand To sam i htela da kažem. Inače, da ne ode predaleko, izvini ako sam bila gruba i uvredila te. To svakako ne želim. Paziću na dalje ... Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 17:18, feeble рече Ma to je popadija sa XY naloga, samo ovde ima normalniju projavu. Expand Која или чија попадија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 Pa ona sto joj je vladika Irinej smrtni neprijatelj i koja ovde ima ulogu da raskrinka o. Zorana Djurovica (ako si pratio te cudne teme na kojima se pojavljuje). ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 17:11, ViktorijaV рече rodjena u pogrešno doba Expand nisi jedina. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 17:06, Juanito рече Expand Ovo bi bilo jako jako interesantno za diskusiju. Postujem stav, legitiman je i fer i skver sto bi rekli. Ali, da li je to bas tako? I da li je to stvar samo ili najpre odgovornosti? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ViktorijaV Написано Новембар 17, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2019 On 17. 11. 2019. at 17:21, feeble рече Pa ona sto joj je vladika Irinej smrtni neprijatelj i koja ovde ima ulogu da raskrinka o. Zorana Djurovica (ako si pratio te cudne teme na kojima se pojavljuje). Expand Koliko sam ja pratila te teme Vi ste se zalagali da se toj popadiji ukine ip. Otkud sad interesovanje za nju? Često mi prebacuju da sam Istopljeni kamen a to je popadija. Interesantno. Priznajem nije loše biti popadija pa makar na Poukama. Milica Bajic and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука