Manja88 Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 Пре сат времена, Flojd рече Ee a onda kad ledja zabole nema ko da joj ih izmasira. Ovako muzic puzic, uhvati je u svoje snazne a nezne rucurde, pa dole, gore, dole, gore i raspravi joj ledja, a ona poljubi za laku noc, i legnu zagrljeni da spiju. Sto kaze Mura Masa urola je u cebence. Mislis onaj muzic puzic koji dolazi umoran sa posla? Tesko Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 Mog druga je zena ostavila cim je dobio premestaj... Manji prihodi, losije mesto za soping, blejanje i ostalo... Поет, Grizzly Adams and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 @Anika Jel tu kriv on ili ona sto se to zbilo? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 пре 3 минута, Nikola Stojanovic рече @Anika Jel tu kriv on ili ona sto se to zbilo? A je l' se ti zezas ili ozbiljno pitas? "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 пре 6 минута, Nikola Stojanovic рече @Anika Jel tu kriv on ili ona sto se to zbilo? Крив је комшија Мики Мајстор Поет је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 @Anika Ozb pitam. Izabro je losu zenu? ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 Žena čiji je jedini ili glavni kriterijum socijalni status Ne mešati ih sa ženama koje prilkom izbora partnera pored izgleda/karaktera gledaju i da je sposoban da nešto napravi u životu... sanja84 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 пре 6 минута, Nikola Stojanovic рече @Anika Ozb pitam. Izabro je losu zenu? Ma ajde...ti vec odavno nista ozbiljno ne pitas, samo ti je bitno da se sprdas. U svakom slucaju ti ne bih pozelela takav izbor. Поет је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 @Anika mA OZB kazem, na pravio covek propus kad izabrao tavko zence. Cu obratim paznju, lako ce me prevare. Naivan sam. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 пре 4 часа, Natasa. рече nema zdravstveno, nema socijalno... Nije tako svuda. Novi Zeland je raj za ,samozaposlene' devojke I MUŠKARCE (da njih ne zaboravimo), a, kolko čujem i u Fr mogu da prijave porez na ,slobodne' aktivnosti, bez obzira što krše zakon. I one zaslužuju zaštitu temeljnih ljudskih prava! WWW.LIBERAL.HR Za slobodne ljude i slobodno tržište Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Новембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2019 пре 8 часа, Сања Т. рече Imam ja jednog komšiju...on je...znate...sponzorušAN (samo da se zna) ...a znate.. ima takih još Bravo Sanja, da se ne osete zapostavljenim na temi Sanja Т. and sanja84 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kafanski amater Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 пре 16 часа, Ekatarina_mala рече Спонзоруше, ко су, где су и која им је дефиниција? (инспирисана расправом са флојдом) ... и сав живот свој Христу Богу предајмо Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 пре 10 часа, Juanito рече Песма јесте егзотика, ал немој ми рећи да ниси чула за Брзог “што сам, Боже тако проклет, јуче пијан данас опет”. Чула, како нисам, оно ја имам опус песам за једну свадбу, ал ти можеш комотно на Ибарску и то без спонзора :))))) Juanito је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 пре 9 часа, Manja88 рече Mislis onaj muzic puzic koji dolazi umoran sa posla? Tesko On tesko dolazi sa posla, al lako maisra. Manja88 је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 15, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2019 пре 31 минута, Flojd рече On tesko dolazi sa posla, al lako maisra. Kada bi mogao da mi izanaliziraš ovu tvoju misao, bila bih ti zahvalna u potpunosti (al pošteno) Manja88 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука