Искушеник Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Горњи клип је само још један показатељ да Атеисти верују у Бога.Како сад то? Слажем се да овај клип не доказује никакво непостојање Бога, већ је заправо клип који позива на богоборство (што један од оснивача овог удружења носи у потпису, анти-теиста). Иначе, на њиховом сајту сам приметио да има доста сатаниста, тако да њихов сајт постаје пропагандно место сатанизма. Ако је неко атеиста он ваљда може само да се смеје када неко помене сатану. Овде то није случај. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Ако мисле неком да докажу непостојање Бога ових глупим клипом, веома се варају! ЈАДНИЦИ! Ово "ЈАДНИЦИ" не приличи у дијалогу са људима. Немој више да користиш тај израз на овом форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Ако мисле неком да докажу непостојање Бога ових глупим клипом, веома се варају! ЈАДНИЦИ! Ово "ЈАДНИЦИ" не приличи у дијалогу са људима. Немој више да користиш тај израз на овом форуму. Повлачим реч! 0409_feel http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Горњи клип је само још један показатељ да Атеисти верују у Бога. Hej, ja sam isto to krenula da napisem, kad videh da si ti vec prokomentarisao. Meni je ovaj video DOKAZ da ateisti veruju u Boga... ali su mnogo nesto ljuti na Njega dada Mislim da se nisu jos dovoljno dobro upoznali 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Ne! To uopste nije nikakav dokaz da oni veruju u Boga. Oni to isticu kako bi pokazali da moral iz Biblije nije Bozanskog porekla niti od bilo kakvog viseg bica jer ga mi svojim umnim mocima prevazilazimo. To im je poenta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Ne! To uopste nije nikakav dokaz da oni veruju u Boga. Oni to isticu kako bi pokazali da moral iz Biblije nije Bozanskog porekla niti od bilo kakvog viseg bica jer ga mi svojim umnim mocima prevazilazimo. To im je poenta. И то, али и ово што је написао о.Иван, Аљонка помислила (а ја је предухитрио 0409_feel), и ја . "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Ne! To uopste nije nikakav dokaz da oni veruju u Boga. Oni to isticu kako bi pokazali da moral iz Biblije nije Bozanskog porekla niti od bilo kakvog viseg bica jer ga mi svojim umnim mocima prevazilazimo. To im je poenta. Слажем се.Дакле вероватно када себе ословљава са анти-теиста мисли на то да се бори против религије.Уосталом питајте га сами кад дође. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Ne! To uopste nije nikakav dokaz da oni veruju u Boga. Oni to isticu kako bi pokazali da moral iz Biblije nije Bozanskog porekla niti od bilo kakvog viseg bica jer ga mi svojim umnim mocima prevazilazimo. To im je poenta. И то, али и ово што је написао о.Иван, Аљонка помислила (а ја је предухитрио , и ја . OPET si me preduhitrio! dada Bas sam napisala da ne govorim vezano za poentu videa, nego za ateizam generalno. I taman da posaljem kad vidim stigao novi komentar, ti to tvoj 0409_feel Dobro, zasto to radis? :0104cheesy: A sto se ateista tice, imaju potrebu da se biju sa Bogom na svakom polju. A zasto bi to radili ako ne veruju da On postoji? Ja ne verujem u Alaha, Budu i vanzemaljce, i na godisnjem nivou mi oduzmu najvise 10 minuta laganog razmisljanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Па вероватно да би људе убедили како су они глупи што верују. Користиће све технике, а једну ћемо погледати сада: Tupavi vernici, tako bi vas iz sve snage tukao pesnicom u čelo, stoci može samo silom da se utera u glavu! A vaše popove bih uštroio, kao božiji ljudi, malo morgen neradnička stoka koja parazitira na kičmi tupavih verničkih psina! Želim vam sve najgore, ja se nadam da će uskoro doći dan kada ćemo se mi ATEISTI konačno razračunati sa vama smrdljivim vernicima!!! https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5702.msg157357.html#msg157357 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 [ OPET si me preduhitrio! dada Bas sam napisala da ne govorim vezano za poentu videa, nego za ateizam generalno. I taman da posaljem kad vidim stigao novi komentar, ti to tvoj 0409_feel Dobro, zasto to radis? :0104cheesy: A sto se ateista tice, imaju potrebu da se biju sa Bogom na svakom polju. A zasto bi to radili ako ne veruju da On postoji? Ja ne verujem u Alaha, Budu i vanzemaljce, i na godisnjem nivou mi oduzmu najvise 10 minuta laganog razmisljanja. :0104cheesy: "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 @Aljonka Biju se jer su ubedjeni da mi zato verujemo jer smo na neki nacin ubedjeni/prevareni da Bog postoji pa onda prihvatimo ovaj ili onaj religijski sistem. A zapravo je obrnuto. Vecito njihovo ludilo "Ne verujem u nista za sta ne postoji neki dokaz.". Kao da smo mi rekli da imamo i jedan dokaz za postojanje/prebivanje Boga. Oni se biju protiv ideje poslusanja, skromnosti, zahvalnosti, poverenja svemu sto zahteva veci podvig. I tu uvek stavljaju pogresnu primesu "dokaz". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 @Aljonka Biju se jer su ubedjeni da mi zato verujemo jer smo na neki nacin ubedjeni/prevareni da Bog postoji pa onda prihvatimo ovaj ili onaj religijski sistem. A zapravo je obrnuto. Vecito njihovo ludilo "Ne verujem u nista za sta ne postoji neki dokaz.". Kao da smo mi rekli da imamo i jedan dokaz za postojanje/prebivanje Boga. Oni se biju protiv ideje poslusanja, skromnosti, zahvalnosti, poverenja svemu sto zahteva veci podvig. I tu uvek stavljaju pogresnu primesu "dokaz". Da, ali nacin na koji se `biju` meni ne izgleda samo kao potreba da nama pokazu da nismo u pravu. Imam utisak da su bas ljuti na Boga, ne samo na nas sto verujemo u Njega. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Max Butcher Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Bas sam napisala da ne govorim vezano za poentu videa, nego za ateizam generalno. I taman da posaljem kad vidim stigao novi komentar, ti to tvoj ekstra Dobro, zasto to radis? A sto se ateista tice, imaju potrebu da se biju sa Bogom na svakom polju. A zasto bi to radili ako ne veruju da On postoji? Ja ne verujem u Alaha, Budu i vanzemaljce, i na godisnjem nivou mi oduzmu najvise 10 minuta laganog razmisljanja. Vidis Aljonka kako ti kazes da ne verujes u Alaha, Budu i vanzemaljce, ja i ti se razlikujemo samo neverovanjem u jednog Boga vise... Veruj mi da bi i meni razmisljane o hriscanskom bogu oduzimalo cak i manje od tih deset minuta godisnje da me na svakom koraku ne doceka i iskoci neki iskolacenih ociju pop ili VELIKI vernik i krene sa ubedjivanjima ili pak bezazleni roditeljski sastanak... a kad ono sa zidova gledaju ikone a vernici roditelji iznose svoje nebuloze... Znaci da ipak nije do mene... Sa druge strane, opet iz razgovora sa mojim prijateljima medju svestenstvom, sam dosao do otkrica da, sticajem okolnosti i posla kojim se bavim, kako imam priajtelja medju svim rasama/religijama sa svih kontinenata malo sire posmatram na svet od kako gore neko rece "jadnika" koji nisu dalje otisli od crkve u svom selu i to samo za litije Istorija se bazira na stvarnim dogadjajima, a ne na izmisljenim pricama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Има ли Максе ђавола? Ако нема, зашто на групи атеиста непрестано су људи који пропагирају сатанизам? Ако нема Бога (по вама), онда нема ни ђавола... Ја сам изнео констатацију да Атеисти Србији су антитеисти (вероватно има и оних који су атеисти, али они неће јавно да се експонирају, јер је ван памети доказивати непостојање ничега). Ако је већ тако да то није антитеизам већ баш атеизам против кога се онда боре? Против догми и незнања? Или можда против људи који су верници (у 99% случајева атеисти у Србији се боре против Православља)? И како се боре? Тако што ће да штроје попове и да тучу вернике по глави песницама? Зато што смо смрдљиви верници? Таква је дакле борба против незнања и догми? ја сам све време мислио да је то нека научна дисциплина, кад оно сатанизам и пропагирање убистава, верске мржњ и нетрпељивости... да ли си свестан да можемо ово доставити суду и да преиспита рад "Атеиста Србије"? https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,5702.msg157357.html#msg157357 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 4, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Polako, polako, raste broj Ateista u Srbiji, a kada dostignemo kritičnu masu, ima da radi usrana motka!!! Дакле, иде се ка томе да се достигне критична маса? Шта то значи? Поставили смо човеку питање, видевши да носи муслиманско име да је омашио форум, он је рекао да атеисти се окупљају свуда у свету и њих не занима национална припадност. Ок, у реду. Значи ли то да ће свакако по нама радити мотка, ножеви, песнице...? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука