Александрида Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Dobro je Waltere,razumela sam poruku.Vidi, ne volim spamovanja zato što to posle preraste u prepucavanje i svašta nešto...Pa sve i da je obaveštenje,svaka tema treba da se isprati s poštovanjem,jer ni jedna nije otvorena bez ikakvog smisla,bar što se ovog foruma tiče. Walter је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 РТС ће, од 30. јануара (понедељак) у 21 час на Другом програму кренути са приказивањем серије "Достојевски", која има осам епизода. Серија ће се емитовати свако вече, у исто време. http://rusija.rs/kul...stojevskom.html Таша је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pezza Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Могао бих да постављам на јутјуб ову серију о Достојевском ако неког занима... Може, али ову титловану што иде код нас. Мислим да би то био пун погодак. Sophrosyne, Evgenik and Саша од Москве је реаговао/ла на ово 3 Бити хришћанин значи бити аутентичан човек, а Христов... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 30, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2012 Prva epizoda me oduševila. Jes da me malko nervira što je kratko trajalo. Uvijek bude kraj baš kada.... Ali neka. Ima i u tome slasti. Mogu reći da me Dostojevski oduševljava. Man have personality. His personality goes in the wright way. gringrin Jes da mi je sada žao što sam bio tukac pa nisam čitao lektire kada je trebalo, ali dobro. Nađem vremena za svakojake ludosti, pa mogu valjda i za neku kvalitetnu knjigu od Mr. Ф.М.Д.-ja anajrim је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Макрина Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 Зна ли неко,онај цитат...беше Димитрије Карамазов,нешто као-А када умрем,нека ме Васкрсну...хоћу да видим где ловац се грли са јеленом...нешто тако,много је добар тај део.Зна ли ко? Extra ecclesiam nulla salus. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 prekratko, brate slatki, prekratko traju! (ako nastave ovako do osme epizode ću da budem nervno osakaćen) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 evo,ako nisi čitao-od srca ti preporučujem Zločin i kaznu... oduševiće te mislim,ako te serija ovoliko raspametila-kolko će tek knjige... to ti dodje kao prenos liturgije na tv i uživo prisustvo,LIVE ako baš hoćete Данијел Драгичевић, Sophrosyne and Таша је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 pa to je serija. Ne može da traje duže od 50 minuta inače bi bio film. Odlična serija. Uživam u njoj. Ona scena kada robijaš ubija drugoga da bi došao do jevanđelja je odlična. isto kao i piščevo pitanje: Zašto je Hristos razapet? - Zato što se proglasio carem!! - Ne, nego zato što je proterao trgovce iz hrama. Ma Dostojevski je vrh, ne samo u knjigama nego i kad se o njemu piše ili priča. Nije bio operisan ni od kurvarluka, kocke, svega... jedino se uzdržavao alkohola jer je bio bolestan. Sophrosyne and Данијел Драгичевић је реаговао/ла на ово 2 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 31, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2012 Серија је прејака! Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 1. epizoda... do večeras i 2. Sinergija, Evgenik, Ignjatije and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 лепи брате сићо, скидам капу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vladimir1111 Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Ja bih bio zahvalan ako mogu sve epizode koje se budu emitovale na tv-u da se stavljaju ovde jer ja tv nemam a voleo bih da odgledam sve. Ko drugome jamu kopa, ne cini prolece, jedna lasta u nju upada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 1. epizoda... do večeras i 2. Hvala Sico, racunamo na tebe i u buduce . Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Postavićemo kad se serija završi sve linkove ka epizodama u jednoj poruci, radi lakšeg pregleda, a dotle za nestrpljive i prijatelje Lepog Siće... 2. epizoda Эпизод второй w.a.mozart, Andre Williams, Биљана Павловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Фебруар 1, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2012 Bravo Sile,hvala na pomoći. poljubac Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука