Natasa. Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Ивана Жигон лајкс дис. greengrin greengrin greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Iuris budi fin kao što si lep Nego,ako volite duhovnu muziku (a Iuris posebno,misliiim ono ) za nekih 10ak minuta će na drugom programu biti hor prizrenskih bogoslova,pa poslušajte,zaista su dobri. Biće i gostiju,biće to dobra emisija.Ja se izvinjavam,dokumentarac je,još bolje. Anette је реаговао/ла на ово 1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 РТС ће, од 30. јануара (понедељак) у 21.час на другом програму кренути са приказивањем серије "Достојевски", која има осам епизода.Серија ће се емитовати свако вече, у исто време. likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee likefaceeeeeeee vrhunski uradjena serija !!!!!! svaka cast braco rusi !!!!!!!! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јануар 28, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 men875847'0789 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 na ovoj stranci možete pogledati tu rusku seriju on line, sve epizode. http://seasonvar.ru/serial-2435-Dostoevskij.html Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 28, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2012 Iuris budi fin kao što si lep Nego,ako volite duhovnu muziku (a Iuris posebno,misliiim ono ) za nekih 10ak minuta će na drugom programu biti hor prizrenskih bogoslova,pa poslušajte,zaista su dobri. Biće i gostiju,biće to dobra emisija.Ja se izvinjavam,dokumentarac je,još bolje. Па фин сам бре само се мало шалим. Александрида је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Да знате да би требало заиста да буде мало више руса на нашој телевизији. Имам ја 2 руска канала на кабловској али нисам мислио тако, него на овим домаћим каналима да има тих руских серија и филмова новије продукције. Добри су... Могао бих да постављам на јутјуб ову серију о Достојевском ако неког занима... Сећам се да је на једној телевизији ишла нека руска серија од преко 100 епизода и да је била оцењена са највишим оценама, а приметио сам и да је била нека супер плавушица главна глумица. Пре једно 3-4 год. После тога не сећам се да је било нешто. w.a.mozart, Ромејац and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 3 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Ивана Жигон лајкс дис. Ivanica je svojevremeno bila na ''pragu venčanja'' sa izvesnim potomkom slavnog pisca, bar se njoj to tako činilo i tako je ona to pretstavljala po na$im medijima... Ispalo je da je sve ustvari bila fikcija na$e sunarodnice.. i jo$ jedna je od crtica, koje uspe$no slažu Ivanin mozaik, javne ličnosti... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 ...koji nema veze sa temom.DakleM,bez spamovanja Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Pričalo se da mu je (Dostojevski) dok je bio u Sibiru, devojka bila neka srpkinja Persida. Baš da vidim da li će to prikazati u seriji. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Eh sad...svašta se priča,ja ne verujem u to Sile Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 ...koji nema veze sa temom.DakleM,bez spamovanja Pa dobro bre, covek je izasocirao(Iuris..) ia ja odgovorio tako da nema stra$no ..malo humora nije na odmet ..a ipak je u vezi sa Dostojvskim kao temom bar kao nečemu $to ide na srpskom mediju... .... snoozer_11 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Ja rekoh. Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данијел Драгичевић Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 facenew22222222 e, hvala na obavještenju. mada je taj termin baš "gust". morao sam se sa ukućanima boriti za mjesto kraj ekrana malog televizora. bilo je tu potezanja od pitanja kulture pa do pitanja nacionalnog interesa i sveopšteg boljitka za cijelu našu porodicu. ali s ponosom objavljujem da je serija dobila svoje mjesto i u našem skromnom domu. ^_^ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ još samo da se nekako riješim anđe i onog njenog telefonskog orla i mojoj sreći nema kraja dada Evgenik, anajrim and Александрида је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 29, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 29, 2012 Glupo je bilo na ovoj temi potezati priču o ''spampovanju'' i ''braniti je (milicijski), jer se radilo o jednostavnom obave$tenju, na kome se uzgred, najsrdačnije, ovim putem i ovom prilikom, zahvaljujem... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука