Jump to content

Истина је само једна-Монах Артемије

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије  

84 члановâ је гласало

1. 1. Да ли сте бановани из фејсбук групе - Истина=+Артемије

• Да
      24
    • Не
      18
    • Још нисам
      6
    • Саблажњава ме шта се тамо ради
      33
    • Потпуно их подржавам
      7

Препоручена порука

Pod jedan ja vas niam vredjao, i ovo je javni forum, i mogu da komentarisem vasa pisanija.

Evo skolu na stranu, i godine...nek'sam neobrazovan, ali obrazovao sam se citajuci vas dugo godina ovde.

O pismu rasklonickom arhiepiskopu samozvane autokefalne beloruske crkve u americi, NIKOLAJU, koje je uputio Mitropolit Amfilohije trebalo bi da znate.

Evo pismo, i naravno kao sto se mora, navodim da link vodi ka ''raskolnickim i crkvenorusiteljskim sajtovima''

http://www.novinar.de/wp-content/uploads/2010/02/aem_rnogorski_amfilohije.pdf

Ovaj link nisam hteo da stavim, ali sam morao da vidi gospon Zeebedee

Подели на овим сајтовима

Цитат

Мудров,не знам да ли знаш,вероватно знаш а ако ниси упућен,обрадоваћете  нови богословски текст,врсног теолога Виловског"Два примера-Митрополит и прељубник".

Уууу,ово је већ фантастична посланица.Види се да је инспирисана фасулакијем на води Тесалонијског заточења драгог нам"Архимандрита".

Требао би Владика Атанасије да престане да се бави Богословљем...мислим...нема потребе...аргументовано 0110_hahaha

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Цитат

Sestro ne znam sta je fasulaki, ali znam da je Simeon Vilovski slobodan covek.

I verovatno je pismo iz Tesalonikija.

Ne znam o kakvom zatocenju govorite, ja bih govorioo o progonu.

Фасулаки је пасуљ,омиљена монашка храна,пасуљ на води 0110_hahaha

Ајде,буди човек па признај,зар није изнедрио нову богословску мисао-Експертско спиновање јавности  0205_whistling

Ееее,да да Бог и нама да будемо мало "прогоњени" у Солун :)

Али,ево обећавам ти,у случају да супруг и ја одемо у Солун у фебруару,потрудићемо се да фотографишемо ти вољеног Архимандрита у прогонству.Може? whackado

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Па слушај није ни Солун Бог зна шта.

Да је Слобода да овде буде, да служи, можда да га и рукоположи, е то је већ нешто, овако доказа немају, суд Грчки га пустио(чуо сам од неке братије овде да је Ареопаг подкупљен са оних 350.000евра, које само расту под каматом, па онда купиш и станове за зилотске манастире, и потплатиш судије врховног суда, исте оне што су осудили за милионску проневеру Митрополта Грчког - али није знао са новцима и судиајма, и на крају плаћаш станарину, јер си подстанар), а они доказе неће да пошаљу, јер ипак би да га заштите ко Артемја од бруке, па ако већ треба да се брука, нек се брука пред нашим судовима.

Е шта ти је зло, када неће да схвати да Ђура њега бије за његово добро...а после ће све да му опрости што га је туко.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Па слушај није ни Солун Бог зна шта.

Да је Слобода да овде буде, да служи, можда да га и рукоположи, е то је већ нешто, овако доказа немају, суд Грчки га пустио(чуо сам од неке братије овде да је Ареопаг подкупљен са оних 350.000евра, које само расту под каматом, па онда купиш и станове за зилотске манастире, и потплатиш судије врховног суда, исте оне што су осудили за милионску проневеру Митрополта Грчког, али није знао са новцима, и судиајма, и на крају плаћаш станарину, јер си подстанар), а они доказе неће да пошаљу, јер ипак би да га заштите ко Артемја од бруке, па као већ треба да се брука нек се брука пред нашим судовима.

Е шта ти је зло, када неће да схвати да Ђура њега бије за његово добро...а после ће све да му опрости што га је туко.

Јес и то што кажеш,није ни Солун бог зна шта за некога коме није ни важно на ком је месту,будући да непрестано пребива у молитви.

Не знам,можда да почнемо да скупљамо прилог за његову станарину?Слажеш ли се?

Ми њему сваког месеца прилог што скупимо за његов мученички живот у Солуну а он нека се моли за дечицу и напаћен народ на Метохији да и они буду збринути...кад-тад. 0102_laugh

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Верујем да је мождана туга, ти си ипак специјалиста за ту врсту туга.

Овде их разбацујеш годинама.

А и што те то брига да ли сам се причестио?

Тада је била трапава седмица, значи до Крстовдана, и не могу себе да замислим да се причестим од Божића до Богојављења, јер имао си Божић, па Богојављење, у међувремену мрсиш и баш онда мораш да се причестиш?...то је за мене гордост и безобразност.

Причешћивао се Јован Архиепископ Охридски са расколницима и комунистичким епископима који су га хиротонисали, па му наши за награду дадоше архиепископски чин.

Причешћивао се прота Тома из Љуљака са расколницима и руским и нашим америчким, па му не излазише из куће Митр.Амфилохије и Хризостом када је требало цркву у Љуљацима пребацити у власништво епархије.

Причестио би се и Зеебеде са Римокатолицима само да промене форму причешћа и уведу "вино".

Зар је само измет у светом путиру код Артемија?

Шта би рекао Митрополит Амфилохије за то, пошто он Архиепископа самозване белоруске Цркве у Америци Николаја, назива у тајној коресподенцији, Ваше блаженство, и тражи благослов тј молитве.

Па зар ћемо веровати у свети пекидач?

А тај прекидач има Митр.Амфилохије и Епископ Иринеј Буловић који када одлуче кликну и неки има благодет, онда опет кликну и немају благодет?

Дедер појасни ми то молим те.

брате, како да ти нацртам да разликујеш Живог Бога од водице, винца и лепца?

гордост кажеш?

онда је Бога ову двојицу из мог потписа направио највећим гордељивцима међу људима кад им је благословио напор и књигу whackado

узми брате читај, немој да те мрзи - видим да волиш да читаш, па да се причестимо заједно у мрсу 0102_laugh 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Цитат

ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА-ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ Браћо и сестре добили смо информацију да је владика Хризостом Жички у веома тешком здравственом стању.Владика се, како наш извор наводи, покајао за све, и замолио је епископе да не прогањају више свога брата епископа Артемија.Према нашим сазнањима епископ Хризостом је имао нека виђења само њему знана..Поменимо га у нашим молитвама да му Господ опрости сва сагрешења вољна и невољна.

brokoli brokoli brokoli brokoli bliss jeeee girl_smiley

Владика нам је добро, ево слике са Светосавске академије од ове године..  facenew22222222 како су се само преварили јадни мали "истинаши" brokoli bliss jeeee girl_smiley

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Цитат
  Цитат

ИСТИНА ЈЕ САМО ЈЕДНА-ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ Браћо и сестре добили смо информацију да је владика Хризостом Жички у веома тешком здравственом стању.Владика се, како наш извор наводи, покајао за све, и замолио је епископе да не прогањају више свога брата епископа Артемија.Према нашим сазнањима епископ Хризостом је имао нека виђења само њему знана..Поменимо га у нашим молитвама да му Господ опрости сва сагрешења вољна и невољна.

brokoli brokoli brokoli brokoli bliss jeeee girl_smiley

Владика нам је добро, ево слике са Светосавске академије од ове године..  facenew22222222 како су се само преварили јадни мали "истинаши" brokoli bliss jeeee girl_smiley

Постављена слика

Па ови или су луди или злонамерни. Биће да је обоје.

Прво су измислили да је владика Иринеј умро, па да се два епископа спремају направити раскол са Артемијем, па сад измишљају да је владика Хризостом у тешком здравственом стању.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

запрепаштен сам!!!  facenew22222222 bliss jeeee bliss jeeee

Цитат

Кощей Бессмертный ЗАКЛЕТВА СВЕТОСАВСКОГ СРБИНА!

Ја Предраг Поповић, као Православни Хришћанин!

Одричем се свих потписа и одлука донесених у моје име у светском савезу цркава...

Одричем се и самог чланства у организацији светски савез цркава, коју сматрам за антихристову јазбину...

Одричем се свих одлука потписаних у моје име о присаједињењу католицима и осталим јеретицима у било којој форми и облику, макар то учинио и сам Анђео са неба, пљујем на њих и исповедам једну чисту саборну Апостолску Православну Цркву коју је Господ основао и коју врата адска неће надвладати, у којој сам крштен по милости Божијој.

Три пута се одричем свега тога чланства и одлука и славословим Тебе Христе Боже!

ТАКО МИ БОГ ПОМОГАО!

АМИН!

од кога анђео долази, на шта су мислили, човјече они су тотални кретени, сачувај ме Боже оваквих људи да никад не наиђем на њих!!!

Подели на овим сајтовима

Ово ме подсећа на јутјуб порицање Светог Духа од стране атеиста...болес'  facenew22222222

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Тамо су ме блокирали,и не могу да им пошаљем поруку, а не прави ми се још један профил.

Владика Хризостом јесте оперисао рак дебелог црева, али ово о покајању је смешно.

Ништа од тога нема.

п.с.

а зашто селективно копи пастујете са те групе шта вама одговара?

Тамо има интересантних података и информација.

Подели на овим сајтовима

Цитат

п.с.

а зашто селективно копи пастујете са те групе шта вама одговара?

Тамо има интересантних података и информација.

као на пример да бришу целе цитате из књиге из мог потписа, постављене у интегралном облику?

ајде што сте селективни на причешће, него што сте селективни на памет и Бога.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...