cloudking Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo. A sto se tice prividjanja, slika, svetlosnih oblika, pojava, duhova i slicnih stvari, tu cak i nema sta da se razume, sve je jasno пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Manastir ostrog ima dva profila na FB-u. Ni na jednom nema ni jedne jedine reci o ovom "dogadjaju". Zapravo, ja nigde na FB-u nisam nasao, a pise da su drustvene mreze "preplavljene"... Ne, ne zelim da kazem da se ovde radi o podmetacini i eksploataciji lakovernih individua, samo pricam onako... iz dosade... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo. A sto se tice prividjanja, slika, svetlosnih oblika, pojava, duhova i slicnih stvari, tu cak i nema sta da se razume, sve je jasno Своју веру проповедај на свом форуму. rahela, Драгана Милошевић and Kolega2357 је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 @@Жељко, Храни пса да те уједе. Бар се тако каже. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Izgleda da se samo ateisti razumeju u fotošop a mi vernici smo naivne budale,smešno.Imala sam prikaz jednog velikog sveca iznad moje kuće,cela moja porodica ga je videla,stajao je pola sata ali ga nisam slikala baš zbog komentara tipa :ovo je fotošop.A i nema potrebe nevernicima nešto dokazivati,Nikad nisam tražila dokaze a oni mi se stalno pokazuju. Pa i ne moze se slikati, duhovni svet se vidi samo duhovnim vidom, nikakve kamere ne mogu to da snime E kakvih sve komentara na ovoj temi, gledam i ne verujem sta se pise- bice da je i to photoshop lol A ovo si u pravu: cloudking, on 04 Aug 2013 - 17:14, каже: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." nesto pametno i ti da reces Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Своју веру проповедај на свом форуму. Necu. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 A ovo si u pravu: cloudking, on 04 Aug 2013 - 17:14, каже: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." nesto pametno i ti da reces Ali propustio si jednu vrlo bitnu rec "JOS"... sto zapravo znaci da cemo u buducnosti itekako razumeti. Tako da vise necemo morati da zamajavamo vijuge izmisljotinama nego cemo lepo znati o cemu se radi. Tako su tvoji verski preci ZNALI da je sizofrenija opsednutost djavolom a munje bogojavljenje... tada naravno niko nije mogao tek tako da kaze da te stvari i nisu cuda nego ih mi JOS ne razumemo, jer su ih tadasnji Dynablasteri dinablastovali s konopche na dud momentalno (ili eventualno na razanj ), a eto danas te stvari razumemo i vise niko ne veruje da se parkinson leci svetom vodom пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Necu. Па ти онда ниси ни атеиста, па ко си ти ?!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Па ти онда ниси ни атеиста, па ко си ти ?!!! On je antiteista. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Ja se pitam da li je sveti Valilije ikad u životu nosio tako raskošno odelo..... :.mislise. .....Da li mu je lice kao naslikano...i na koju ikonu najviše liči....? Ne verujem da je slika istinita,jer da jeste nosio bi nešto drugo....i izgledao bi kao čovek....zapravo kao svetac. Moja bliska osoba se zamonašila,upravo zato što je doživela nešto neverovatno...i to je potpuno promenilo njen život,a sada pomalo i moj, pošto joj verujem...Bog uvek ima neki plan....pa i sad,istina je da se to najviše odnosi na ljude koji su to neposredno doživeli,mi možemo da im verujemo ili ne... Ja im verujem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Za sve ateiste koji su ćoravi ili se prave. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Za sve ateiste koji su ćoravi ili se prave. Brale slika je fotoshop prikaz onoga sto svedoci kazu da su videli .... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 Brale slika je fotoshop prikaz onoga sto svedoci kazu da su videli .... Da je slučajno ti nisi pravio pa znaš da je fotoshop? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 I dalje ne verujem sta se ovde pise... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kolega2357 Написано Август 4, 2013 Пријави Подели Написано Август 4, 2013 @@Жељко, Ne samo što nije ateista nego je koliko vidim komunjara. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука