Jump to content

Da li je bilo nečega u Ljuljacima

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

vidim da neko vesto skrece sa teme  winter

ovo nije tema o vozilima u SPC.

0205_whistling

sta je bilo u  Ljuljacima  ?

ko je izgradio onaj hram - dom - kad - ko ?

"Rade neimar"?

Svasta, pa nego ko je drugi...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 328
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Programer sam Perl-om se bavim .Završio sam studije delom ovde delom u inostranstvu .Mesečno zaradim 2-3 hiljade evra plata mi je u poslednjih šest meseci tolika pre toga sam zarađivao mnogo manje .

Govrim par svetskih jezika na nivou komunikacije i to je to .

Što se tiče automobila vladika pa to svi znamo

Hvala, tako sam i mislio...

Јесте, ти Perl-аши су мало на своју руку  0205_whistling
Подели на овим сајтовима

Svaka akcija ima reakciju ,reakcija elitnog dela Srpskog društva na Tadića,Nikolića i Miloševića je bila masovna emigracija .Znate imate tri vrste ljudi ,oni koji ćute ,oni koji kritikuju i oni koji nešto preduzimaju .

Smatram da je stanje u SPC izuzetno loše i o tome sam pisao .

Loše je u smislu da je mali broj sveštenika zaista požrtvovan i odan službi u Crkvi (primera je mnogo onih koji voze automobile od 5 pa naviše hiljada evra na parohijama na kojima ima najviše radnika sa prosečnom platom od 250 eura )

Veroučitelji bez fakulteta ,osnovnog poznavanja pedagogije (jedan smer nema ni metodiku,dok drugi smer nema Grčki jezik,i filosofiju ,pitam se ko je sastavio te programe ?)

Mali je broj veroučitelja koji znaju šta rade i kako rade (govorim sa autoritetom nekog ko se i te kako razume u pedagogiju)

Vladike se ponašaju kao državnici (što nisu )

Mala grupa sveštenika i poštenih veroučitelja ćuti i predaje dokumenta za odlazak odavde ,najčešće u bivšu Zagraničnu Crkvu u USA (znam bar 15 svršenih teologa koji su otišli tokom ove i prošle godine)

Srbi u Pravoslavnoj Crkvi će doživeti istu sudbinu kao neke nestale civilizacije Crkva će opstati a u njoj Srba biti neće .

Mene interesuje gospodo kritizanti šta ste to vi kao sveštenici i veroučitelji uradili javnim istupanjem protiv :Ljube Rankovića,i grupe Šabačkih sveštenika kabadahija sa firmama i nekretninama ,šta ste uradili sa sveštenstvom koje vozi automobile "s" klase ?

Jeste li slepi ili ste se zavukli u mišije rupe i čuvate posao ?

hajde ti brate ne lupaj gluposti o kojima nemas pojma. U celom Rocoru nema vise od tri srbina. Kakvih 15 sto ti lupas to niko ne zna. I znao sam gde si otisao. jedan od onih srba koji iz ljubavi ka rusima bio komunista, ai sada mislis da su rusi sveti narod. Ceo ROCORT je jako mali, a parohije su im minijaturne i uglavnom izumirujuce jer insistiraju na ruskom jeziku. Mladi im odlaze a babuske ostaju. Uostalom evo ti pa proveri

http://directory.stinnocentpress.com/viewparish.cgi?lang=en&action=browse&hCountry1=United+States&Country=United+States&hState1=AL&State=AK&x=13&y=7Због константног неадекватног изражавања добијаш опомену.Дејан

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Hvala na razumevanju i bratskoj Ljubavi banujet ovog što ukazuje na bahate sveštenike tipa ...

Mogu da nabrajam puno njih .

Problem je u ovome što ja navodim ne u ovom nesrećniku Marku jel neko čuo emisiju u kojoj on kaže da je doživotni episkop!!!!!!

Iznosiš imena bez dokaza,monah Artemije je još uvek monah dakle nije Marko.

Ako tako budeš nastavio bićeš direktno banovan.Dejan

Подели на овим сајтовима

Nije prešao ni jedan sveštenik već svršeni Teolog a to se razlikuje postoji mogućnost da se na taj način dobije radna i boravišna dozvola u USA .

Molim te da pročitaš šta pišem .

Što se monaha Artemija koji je služio liturgiju danas tiče on je u raskolu sa Pravoslavnom Crkvom stoga nije monah.

Ma kako se to vama ne sviđalo

Подели на овим сајтовима

Nije prešao ni jedan sveštenik već svršeni Teolog a to se razlikuje postoji mogućnost da se na taj način dobije radna i boravišna dozvola u USA .

Što se monaha Artemija koji je služio liturgiju danas tiče on je u raskolu sa Pravoslavnom Crkvom stoga nije monah.

Biće u raskolu i neće više biti monah tek kad to Crkva saborno bude odlučila.
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Dokaz .

Ljuba Ranković đakon ,u policiskoj  upravi grada Šabca i Valjeva možete proveriti šta ovaj vrli đakon ima od vozila .Zaintersovaće vas posebno činjenica koliko on to vozila ima na sebi .Upoznat sam zbog privatne parnice protiv njega od strane bliske rođake

Simanić se tereti sa nekoliko krivičnih tužbi(opštinski sud u Šabcu pisarnica ) čovek ima problem čitavog života ,ja se pitam kako ga je iko smeo da rukopoloži?

Nije poludeo na prečac .

Navodim i dokaze i mesta gde se navodi mogu proveriti

Овако:

Ако већ желиш да се бавиш полицијским послом, мораш да то обавестиш полицију, а не овде на форуму. Да ли има или нема аутомобиле било ко- није наша ствар. Можеш да поставиш зашто се не слажеш са тим али не трабају нам имена. Ако је то званично саопштење неке Епархије, онда ћемо коментарисати, овако тога неће бити.

Подели на овим сајтовима

Ma ko su ti teolozi covece???? Radnu dozvolu u USA mozes da dobijes samo ka clergy, nikako kao "teolog" ili bilo slicno.A i ako su "teolozi" oni imaju imena, gde su sta rade. Laganje nije nesto sto ti prilici.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Biće u raskolu i neće više biti monah tek kad to Crkva saborno bude odlučila.

И једно и друго је тачно. Овим гестом Артемије је показао потпуну непослушност Светој Цркви.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Ma ko su ti teolozi covece???? Radnu dozvolu u USA mozes da dobijes samo ka clergy, nikako kao "teolog" ili bilo slicno.A i ako su "teolozi" oni imaju imena, gde su sta rade. Laganje nije nesto sto ti prilici.

Radnu dozvolu možeš da dobiješ i kao gledač u prazno ako firma ili pravno lice traže takav profil a nema ga u USA ,labor agreement ,da bi te neka Crkva odvela u uSA mora biti regoistrovana kod imigracionih vlasti a Ruska to jeste .

Ne piši gluposti .

Telozi kojih se sećam ad hook su Krivokapić Marko,Antonović Živan,Petrović Milan,Ranko Vlaisavljević,Trzin Ranko,Nenadović Milan ....

I ne optužuj druge da lažu

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...