Semberac Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Nisu vise na planini na Jelici gde su se inace sastali svi cetnici? 1000000001010 (једна од мојих омиљених пјесама). "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Od danas je Marko nista drugo nego 1000000001010 i otpadnik od PC. Sram ga bilo i onih sedih vlasi na tupavoj glavi. Hajde sad iskreno. ako Ksenofont kaze bilo hiljadu, znaci bilo je oko 150 ljudi. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Hajde sad iskreno. ako Ksenofont kaze bilo hiljadu, znaci bilo je oko 150 ljudi. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 28, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Od danas je Marko nista drugo nego 0110_hahaha i otpadnik od PC. Sram ga bilo i onih sedih vlasi na tupavoj glavi. Немој тако братац , преоштро збориш ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Питање за све актере: Што нас мучите пред постом?ШТО? "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Овога пута нећу себи дозволити да ме катастрофална ситуација у СПЦ саблажњава, јер сад је почео пост. ..................... Уживајте браћо у посту и не дозволимо да нас саблазне људи који гледају само своју гу..цу. da.... ali to ako deliš vreme na post i kad nije post.... a to je jeres postizma... post je način života a nisu kalendar i odredjeni dani u dotičnom... cilj posta je ljubav i projava slobode Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 link=topic=6602.msg302762#msg302762 date=1290952214] Овога пута нећу себи дозволити да ме катастрофална ситуација у СПЦ саблажњава, јер сад је почео пост. ..................... Уживајте браћо у посту и не дозволимо да нас саблазне људи који гледају само своју гу..цу. da.... ali to ako deliš vreme na post i kad nije post.... a to je jeres postizma... post je način života a nisu kalendar i odredjeni dani u dotičnom... cilj posta je ljubav i projava slobode Али овакве несреће нам се дешавају увјек пред пост (сетимо се само разрешења дужности Артемија од стране СА Синода пред Васкршњи пост...а сада и ово). Када је вријеме да се посветимо мало више унутрашњом миру, промени, смирењу....тад нам долазе овакве ствари. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Semberac Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Hajde sad iskreno. ako Ksenofont kaze bilo hiljadu, znaci bilo je oko 150 ljudi. И да је била 1 особа, много је. Преко овога се лако прешло као да се умислило да нико неће поћи за Артемијем. "Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Hajde sad iskreno. ako Ksenofont kaze bilo hiljadu, znaci bilo je oko 150 ljudi.Као да је битан број? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Od danas je Marko nista drugo nego 0110_hahaha i otpadnik od PC. Sram ga bilo i onih sedih vlasi na tupavoj glavi. Hajde sad iskreno. ako Ksenofont kaze bilo hiljadu, znaci bilo je oko 150 ljudi. Јеси му ти дао монашки чин и име па да му одузмеш? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Али овакве несреће нам се дешавају увјек пред пост (сетимо се само разрешења дужности Артемија од стране СА Синода пред Васкршњи пост...а сада и ово). Када је вријеме да се посветимо мало више унутрашњом миру, промени, смирењу....тад нам долазе овакве ствари. ja mislim da je to čista koincidencija jer djavo ne spava niti Boga moli tako da je moglo uvek da se desi...ako smo pali padu smo bili skloni i slični fazoni 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivana626 Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 35. Па им рече: Људи Израиљци, добро пазите шта ћете чинити са овим људима. 36. Јер прије ових дана устаде Тевда говорећи да је он нешто велико; уз њега пристаде људи бројем око четири стотине; он би убијен, и сви који га слушаху разиђоше се и пропадоше. 37. Послије овога устаде Јуда Галилејац у дане пописа и одвуче доста народа за собом; он такође погибе и сви који га слушаху растурише се. 38. И сад вам кажем: Прођите се ових људи и оставите их; јер ако буде од људи ова намисао или ово дјело, пропашће; 39. Но ако је од Бога, не можете га уништити, да се како и богоборци не нађете. http://www.svetosavlje.org/biblioteka/Svetopismo/NoviZavet/NoviZavet05.htm Маните се људи ћорава посла. Владико и човекољубче, Царе векова и Даваоче добара, Ти Који си порушио зидове непријатељства и који дарујеш мир роду људском, даруј и сада мир слугама Твојим, усади у њих страх Твој и утврди љубав међу њима; угаси сваку расправу, уклони све несугласице и саблазни. Јер си Ти мир наш и Теби славу узносимо, Оцу, Сину и Светоме Духу, сада и увек и у векове векова. Амин. Сретан вам пост greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 hvala ivančice greengrin ... takodje.... pravo veliš... ja bih još i dodao-klonite se SIZIFOVOG POSLA a srećan vam i radostan a pre svega Bogu pristupačan post.... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zeebedee Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Od danas je Marko nista drugo nego greengrin i otpadnik od PC. Sram ga bilo i onih sedih vlasi na tupavoj glavi. Hajde sad iskreno. ako Ksenofont kaze bilo hiljadu, znaci bilo je oko 150 ljudi. Јеси му ти дао монашки чин и име па да му одузмеш? Marko ga je sam sebi uzeo. Ako mislis da ovakve stvari mogu provci nekaznjeno onda nemas pojma ni o cemu. Akop mislis da je Marko u pravu onda ga to sledi a ne popuj meni ovde. Not Available Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Новембар 28, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2010 Hajde sad iskreno. ako Ksenofont kaze bilo hiljadu, znaci bilo je oko 150 ljudi. у сваком случају нимало занемарљив број.. сада чекамо коначни "суд" наше СВЕТЕ САБОРНЕ ЦРКВЕ !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука