Вилер Текс Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 пре 15 минута, Lenka88 рече Na slicno nesto sam ja naletila neki dan menjajuci kanale, ne znam jel ista emisija. Mladi ljudi kritikovali Milana Rakica sto je pristao da bude Vucicev ministar umesto da sedi kuci i pise pesme. A sve kod njegovog spomenika. Propust u obrazovanju il sta li? Ne cudi me ni za Aleksandra Nevskog. Istina ne znam ni dal se on pominje u skoli. A to koliko slabo poznajemo nase verske objekte je prica za sebe... Не знам ко је дошао на идеју о песнику Милану Ракићу али што се тиче Св. Александра Невског овде држава (власт од 2012 а и она пре - али ова поготово јер има власт, воли да се слика са владикама и Патријархом, има образовни систем у рукама, наводно воли Русију и Русе) сама себе понижава јер је необразованост народа одговорност државе и образовног система. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 пре 24 минута, ana čarnojević рече ljudi ne shvataju jednu stvar. u poslednjih deset godina dogodio se civilizacijki skok, svet koji smo poznavali nestaje brze nego sto mozete da zamislite. vreme se deli na ono pre gugla i posle gugla. koga nesto zanima potrebne su mu dve sekunde i jedan enter. svo znanje ovog sveta je dostupno svima. toliko je obilje informacija i svet je toliko prekomuniciran da smo pod stresom i mozak se brani. ljudi znaju ono sto ih zanima, to sta su ispredavali frustrirani profesori koji se ne bave decom i njihovim znanjem po skolama je nista. razgovarajte sa decom, prenesite im svoje vrednosti a oni ce sami odlucivati sta ih zanima a sta ne. na guglu i jutjubu. kakva crna skola oni kad vide svesku i knjigu i tablu popadaju od smeha. Ни једна озбињна земља не занемарује свој образовни систем. Наравно да треба разговарати са децом, наравно да треба користити и гугл али без јасног и систематизованог образовања спроведенго на прави начин нема озбиљног друштва. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 пре 20 часа, Жељко рече Замислите сад неког Француза, Парижанина, да га зауставе неки туристи и питају где се налази црква Светог Германа, или Нотр-дам, или неки други сакрални објекат и да он не зна. Мало вероватно Pa nije dobra analogija. Sv German je Parižanin. Ekvivalent tome je Sv.Sava i hram Sv.Save koga zna svaka ziva osoba u Srbiji i mogli bi da pokazu gdje je hram. Aleksandar Nevski je Rus i relativno nepoznata osoba niti se izucava u istoriji niti ima puno ulica itd... Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 пре 1 сат, Вилер Текс рече Не знам ко је дошао на идеју о песнику Милану Ракићу али што се тиче Св. Александра Невског овде држава (власт од 2012 а и она пре - али ова поготово јер има власт, воли да се слика са владикама и Патријархом, има образовни систем у рукама, наводно воли Русију и Русе) сама себе понижава јер је необразованост народа одговорност државе и образовног система. Nas obrazovni sistem jeste unazadjen totalno. Cini mi se za par godina da se skroz sve promenilo. Em sistem vrednosti vise skoro da i ne postoji. Zato i treba raditi sad vise sa decom. Dal iko u Srbiji praktikuje kucno obrazovanje? I da naravno da je to odgovornost drzave. U Bosni je ista situacija. A i vlast skoro pa ista. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 пре 2 часа, Lenka88 рече Mladi ljudi kritikovali Milana Rakica sto je pristao da bude Vucicev ministar umesto da sedi kuci i pise pesme. A sve kod njegovog spomenika. Рано је за памјатник obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lenka88 Написано Фебруар 5, 2019 Пријави Подели Написано Фебруар 5, 2019 пре 7 минута, Милан Ракић рече Рано је за памјатник A mozda je pravo vreme...il dogodine posle mogucih izbora :-) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука