Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Zagrijete ulja u posudi i dodate prezle, koliko vam je dovoljno da se dobije polusuva ujednačena masa, i u to dodate 3 -4 kašike Tomatela, ili sameljete 1 domaći paradajz i dadate u tu smjesu. U drugoj posudi, obarite špagete u slanoj vodi , ocijedite ,i pomiješate sa sosom. Odlično se slaže sa maslinama i sa pastom od susama bliss jeeee Inače ja već 5 dana od kad sam došao iz manastira to jedem 3 puta dnevno bliss jeeee

Подели на овим сајтовима

Zagrijete ulja u posudi i dodate prezle, koliko vam je dovoljno da se dobije polusuva ujednačena masa, i u to dodate 3 -4 kašike Tomatela, ili sameljete 1 domaći paradajz i dadate u tu smjesu. U drugoj posudi, obarite špagete u slanoj vodi , ocijedite ,i pomiješate sa sosom. Odlično se slaže sa maslinama i sa pastom od susama bliss jeeee Inače ja već 5 dana od kad sam došao iz manastira to jedem 3 puta dnevno bliss jeeee

Шта ти је то Томатела?

И знаш ли ти колико је скупа паста од сусама?

Подели на овим сајтовима

Miloše očekujemo... bliss jeeee

И ја очекујем чај, а од тога, колико видим, ништа.

Само ужарена рингла и угљенисана џезва.

И вода, која је некада била ту...

Jaoooo izvini,evo  bliss jeeee :cheesy2: :cheesy2:

Miloše,veruj mi da ja tako spremam odavno i stvarno je super!Hvala punoo... bliss jeeee :cheesy2:

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Miloše...skup ti ovaj recept,imam jednostavniji ali na tu foru... mislim za nas sirotinju  bliss jeeee

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...