Chevalier Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 A паприке, неће нико? greengrin Добро, више за мене.... dada greengrin ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 28, 2011 JA SE NADAM DA ĆE BITI DOVOLJNO ZA SVE dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Rale,moraš sama da se poslužiš,ovaj Marti nije džentlmen... greengrin greengrin Ja sam uzela sama,a i napolitanke ću 0102_laugh ako se ne ljutiš dada 0102_laugh Ево ја сам џентлмен. Узми колико хоћеш мојих суварака, Атлантида. И то ти нудим искључиво оне који нису буђави. Чај ако желиш, скувај сама. А ако хоћеш стави и мени. Од кантариона. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 JA SE NADAM DA ĆE BITI DOVOLJNO ZA SVE Za mene oće.a za ostale neće...i bre ko da si Piroćanac bre...davaj pleh a ne tanjir dada 0102_laugh greengrin greengrin 0102_laugh “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 A паприке, неће нико? 0102_laugh Добро, више за мене.... dada greengrin Сад сви једемо питу и наполитанке (ај и ти). .gif' class='bbc_emoticon' alt='greengrin' /> Остави нам паприке за сутра! 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Rale,moraš sama da se poslužiš,ovaj Marti nije džentlmen... 0102_laugh 0102_laugh Ja sam uzela sama,a i napolitanke ću crvenilo ako se ne ljutiš 1405_love Ево ја сам џентлмен. Узми колико хоћеш мојих суварака, Атлантида. И то ти нудим искључиво оне који нису буђави. Чај ако желиш, скувај сама. А ако хоћеш стави и мени. Од кантариона. Čaj ti kuvam,al ostalo stvarno ne mogu,hvala puno,najedoh se Martijeve pite i napolitanki. :bla: Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Ja pršut na vodi 100 posto posno 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Од које то живуљке? ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Ručkam pečeno krompirče u ljusci i čaj od nane “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Bratio imam sjajan recept za neke monaške makarone i špagete sa prezlom pa da vi ga napišem? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Март 28, 2011 Гости Пријави Подели Написано Март 28, 2011 obavezno bliss jeeee što da ne bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 od morskog praseta bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 obavezno bliss jeeee što da ne bliss jeeee Јеси ли ти за суварке, Мартирије? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Два чтеца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Miloše očekujemo... bliss jeeee Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука