Oglo Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Оооооооооооооооооооооооооооооо знааааааааааааааам (недостаје нам неки смајли који се облизује ) Evo Mileva samo za tebe moj omiljeni "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Биљна гауда и парадајз. Супер вечера! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 посне мекике и беле трешње 4chsmu1 Дај мало,... пази кад су мекике топле а трешње ладне из фрижидера него не знам шта да пијем клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Биљна гауда и парадајз. Супер вечера! уф ја волим понекад да поједем погачу, посни мајонез и свеж парадајз посољен да послажем редом клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 кикирики Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 daj malo sokiran greengrin 0202_238 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Dobio sam na dar od sestre teglu livadskog meda vrhunskog Evo zalivam sad neki hljeb sa njim "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јун 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Остави ми кашичицу за јутарњи чај од нане помешан са копривом! Тек после попијем кафу... greengrin hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Aaaa vidi se ko zna zdravo da živi. Zdogovoreno greengrin "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Mirođijo,da ja ne zaboravim,što je sigurno sigurno Evo posluži se ,može i za ujutru "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
veselo siroce Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 nista a bas nesto ogladneh 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanjica Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 jabuke....vidovke 0203_cool 0409_feel ''...Бура живота не плаши онога у чијем срцу сија светлост Твога Божанственога Огња...'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Кришку ајвара, прије једно 40 минута 0203_cool Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јун 29, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 daj malo 0409_feel 0203_cool Sve si pojeo ? Nema veze pravopop Pojescu jos jednu breskvu kad nema kikirikija blessyou 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 29, 2010 Пријави Подели Написано Јун 29, 2010 Хлеб и мешану мармеладу.Нисам,баш,одушевљена. Пеђа,шта је то што "тахинијем" ?(не знам како гласи у номинативу), и хвала ти за подршку -("Zao mi je Lidija, bice bolje, nek je ziv i zdrav... Smiley") slavabogu Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука