Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

I evo gaaaaaaaaaaa

Постављена слика

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Liči na mene kad ogladnim  :0104cheesy: crvenilo 4chsmu1

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Управо сам јео брескве... и ја лепо загризем и одвалим пола брескве и пола кошчице и из кошчицу изађе бубашваба...  229229229 мислим да дуже време нећу да једем... брескве

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Liči na mene kad ogladnim  greengrin :0104_cheesy: :0104_cheesy:

А ДОК НЕ КРЕНЕШ СА КЛОПОМ , ПА ОНАКО ИЗГЛАДНЕЛА , ЈЕЛ ОВАКО ИЗГЛЕДАШ  70A.gif  4chsmu1

Више личим на  shok и  osamucen и на оног смајлија што пада у несвијест, али га не могу сад да нађем.

Е Шангаје није ти лако, и ја сам гадљива на живину у воћу, бљаааааааааааак. Just_Cuz_19

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...