Gordana . Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 зелена салата и банана Arsenija је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вељко Н. Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Црвени пасуљ са луком, киселим краставчићима и још неким биљчицама. Једна од омиљених посних вечера Gordana . је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Пшеницу са орасима мирођија је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 :aman: људи какво вас стомакоугађање спопало у један сат ноћу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 :aman: људи какво вас стомакоугађање спопало у један сат ноћу ma i ja bih stomakougađao, nego sam sve pojeo Срђан Ранђеловић and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 ma i ja bih stomakougađao, nego sam sve pojeo :jahojao234: па ти си већ стомакоугађао и није ти доста... :jahojao234: Oglo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 :jahojao234: па ти си већ стомакоугађао и није ти доста... :jahojao234: :fmqmtx: "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 :aman: људи какво вас стомакоугађање спопало у један сат ноћу Бр'тееее, знаш ли ти шта је то ГЛАД ???? http://www.rts.rs/upload/storyBoxImageData/2011/06/10/7841648/cipelacaplin.jpg :bleh: Oglo, Зосима and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Лелееее што је укусан овај кавијар . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Колико то кошта? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 posan pasulj....mrak! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Ništa mi se ne jede. Muka mi je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 Ništa mi se ne jede. sto? :.mislise. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 sto? :.mislise. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 it`ll be better.... Arsenija је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука