Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Tačno ću se napijem  0110_hahaha turi bre nešto što sad jedeš(kao  :bla: ) pa da podelimo  0110_hahaha

Daj ti klopu, ja dadoh piće. laugh1.gif

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

wienerschnitzel.jpg

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

z5587778O.jpg

Исти мој случај ПАСУЉ пребранац . Јес да је мало касно ал глад ударила ! :drugarstvo:

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Бомбоне "Рот-фронт"

rot-front-b.jpg

9a5727cd0a2df29e662246301a66687a.jpg

"В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская)

"Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев)

--- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. ---

Подели на овим сајтовима

10020_10180_12800_1182161468131.jpg

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Samo da vas pitam kad sam već na ovoj temi. Može li se sredom i petkom jesti bilo šta na ulju ili samo na vodi? Mene ubiše kuvani krompir i pirinač, nemam nikakvu ideju šta da jedem kad je post na vodi...plus, pijem lekove i dobro je što se nisam srušila i pala u nesvest... greengrin

Подели на овим сајтовима

Samo da vas pitam kad sam već na ovoj temi. Može li se sredom i petkom jesti bilo šta na ulju ili samo na vodi? Mene ubiše kuvani krompir i pirinač, nemam nikakvu ideju šta da jedem kad je post na vodi...plus, pijem lekove i dobro je što se nisam srušila i pala u nesvest... :(

Ako u crkvenom kalendaru sa uputstvom za post stoji da je post na vodi, onda pored krompira i pirinca, mozes  da jedes svo povrce i voce, sveze ili bareno ili peceno, a da te podsetim sta jos mozes da jedes evo:

cvekla, bundeva, kupus, leblebije, pasulj (mozes da ga skuvas, ispasiras i zacinis po zelji), mozes da skuvas corbice od povrca ili zita, mozes da ispeces papriku, mozes da obaris odreske ili komadice soje sa zacinima i da ih namazes senfom... i tako, svasta nesto

Mozes da spremis i strudlu s makom na vodi... Ako treba recept, trazi na pp, poslacu ti :) 1127_battle

Подели на овим сајтовима

Samo da vas pitam kad sam već na ovoj temi. Može li se sredom i petkom jesti bilo šta na ulju ili samo na vodi? Mene ubiše kuvani krompir i pirinač, nemam nikakvu ideju šta da jedem kad je post na vodi...plus, pijem lekove i dobro je što se nisam srušila i pala u nesvest... girl_jumping

Ako u crkvenom kalendaru sa uputstvom za post stoji da je post na vodi, onda pored krompira i pirinca, mozes  da jedes svo povrce i voce, sveze ili bareno ili peceno, a da te podsetim sta jos mozes da jedes evo:

cvekla, bundeva, kupus, leblebije, pasulj (mozes da ga skuvas, ispasiras i zacinis po zelji), mozes da skuvas corbice od povrca ili zita, mozes da ispeces papriku, mozes da obaris odreske ili komadice soje sa zacinima i da ih namazes senfom... i tako, svasta nesto

Mozes da spremis i strudlu s makom na vodi... Ako treba recept, trazi na pp, poslacu ti ;) greengrin

Jeste, ali sve te čorbice su bez zaprške (samo vegeta i paprika idu) a meni nedostaje ulje. Nekako mi je sve to bljutavo i bezukusno (osim pirinča i krompira). Soju ne volim, pasulj samo dobro začinjen, kupus mi se ne mili kuvati ako je bez dobre zaprške- nekako mi je sve to bljutavo i onda jedem samo krompir ili pirinač i voće. Ostalo mi se ne sviđa...pogotovo salata bez ulja (ako je bez ulja, ja je i ne jedem)...radije ostanem gladna nego da to jedem, ali dobro- što se mora nije teško... girl_jumping

Подели на овим сајтовима

pa ne znam meni je tako prijalo seckane kuvane tikvice zacinjene vegetom, sa sve tom vodicom, i taj post na vodi je divan, skuvas bilo sta od povrca sa vegetom i imas i kao neku supicu i kao neko varivo, ili samo supu sa posnim rezancima (i vegetom smajolik78); jeste da je malo nezgodniji taj post na vodi ali tako prija, hvala Bogu sto postoji prstgore

Подели на овим сајтовима

Trenutno nemam volju nesto da jedem, tek vikendom se napucam da ne oslabim  whackado , ovako se silim uvece nesto tek da pjedem, po danu pijem kafu i nerviram se s ucenjem, tako da mi neke ruckovi nisu potrebni ....hm...ponekad se pitam da li od nervoze ili ipak gladi mi je tako zimaaa, pa mi usred ljeta treba jakna  greengrin-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='sHa_sarcasticlol' /> Hm...ali sta bi moglo sad stvarno da se pojede? mozda jedan dobar komad neke slatkeeeeeeeee lubenice  мајкл

umri prije smrti dok jos nije prekasno!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...