Aquilius Cratus Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Поховани качкаваљ и шопску салату са прилогом у виду 10 ћевапа klapklap Лако је теби, само ожениш Српкињу, и ето ти царство небеско... Ми, јадни, морамо да постимо... bangin Наравно Пошто сам толики гадни нациста одвратни, онда могу да једем колико / шта хоћу, свакако ми је спас загрантован prstgore пост је за вас смртнике bleh Veliki filozof spao na fore i fazone iz obdanista. 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Karfiol 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Zašto spamujete ovu temu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Viđi kako su dobre ove priganice, brata Martirija dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candeggina Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Немојте да кварите ову тему, лепо отворите нову... "Беседа против одвратних нациста" можда као наслов би вам пријало? Но, да не спамујем и ја - јагоде са шлагом dada sledeći put kad u potpisu bude provokacija-ban W.A.Mozart.... (1756.-1791.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 poslednje upozorenje pred ban.... svima Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 rice cakes Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Salaticu zelenu sa mladim lukom i rotkvicama,mljac 0110_hahaha 1405_love 1405_love 4chsmu1 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Tikvice,zelenu salatu... 1405_love "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Сара Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Tikvice,zelenu salatu... 0110_hahaha А шта си мени спремила? leteti Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог. Псал., 45:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Пошто сам у посту али не на води једем чипс и пијем сокић од јабуке . ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Teofanija Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Tikvice,zelenu salatu... klapklap А шта си мени спремила? njamnjam Mala ,isto toooo algabacaju 4chsmu1 "Mera ljubavi je- ne stati nigde" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 sok od borovnice pijem 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Април 1, 2011 Гости Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Април 1, 2011 Пријави Подели Написано Април 1, 2011 Čekam da mi se skuva krompir. Do tada- jedna pomorandža. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука