ČtecMiloš Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Zagrijete ulja u posudi i dodate prezle, koliko vam je dovoljno da se dobije polusuva ujednačena masa, i u to dodate 3 -4 kašike Tomatela, ili sameljete 1 domaći paradajz i dadate u tu smjesu. U drugoj posudi, obarite špagete u slanoj vodi , ocijedite ,i pomiješate sa sosom. Odlično se slaže sa maslinama i sa pastom od susama bliss jeeee Inače ja već 5 dana od kad sam došao iz manastira to jedem 3 puta dnevno bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Miloše očekujemo... bliss jeeee И ја очекујем чај, а од тога, колико видим, ништа. Само ужарена рингла и угљенисана џезва. И вода, која је некада била ту... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Zagrijete ulja u posudi i dodate prezle, koliko vam je dovoljno da se dobije polusuva ujednačena masa, i u to dodate 3 -4 kašike Tomatela, ili sameljete 1 domaći paradajz i dadate u tu smjesu. U drugoj posudi, obarite špagete u slanoj vodi , ocijedite ,i pomiješate sa sosom. Odlično se slaže sa maslinama i sa pastom od susama bliss jeeee Inače ja već 5 dana od kad sam došao iz manastira to jedem 3 puta dnevno bliss jeeee Шта ти је то Томатела? И знаш ли ти колико је скупа паста од сусама? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Два чтеца. Учини ми се да ЈЕДЕШ два чтеца! bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Kako vam se čini? Jednostavno za spremit a ukusno bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Два чтеца. Учини ми се да ЈЕДЕШ два чтеца! bliss jeeee Чтечевина, хм? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Miloše očekujemo... bliss jeeee И ја очекујем чај, а од тога, колико видим, ништа. Само ужарена рингла и угљенисана џезва. И вода, која је некада била ту... Jaoooo izvini,evo bliss jeeee :cheesy2: :cheesy2: Miloše,veruj mi da ja tako spremam odavno i stvarno je super!Hvala punoo... bliss jeeee :cheesy2: Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Kako vam se čini? Jednostavno za spremit a ukusno bliss jeeee И скупо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 на роштиљу? bliss jeeee ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Miloše...skup ti ovaj recept,imam jednostavniji ali na tu foru... mislim za nas sirotinju bliss jeeee “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Pa vi ne morate pastu od prezli,i masline jedite samo paštu bliss jeeee RecepAt je veoma ukusan,a pošto sam jeo ,sad mogu jabuku bliss jeeee "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Pa vi ne morate pastu od prezli,i masline jedite samo paštu bliss jeeee RecepAt je veoma ukusan,a pošto sam jeo ,sad mogu jabuku bliss jeeee Лако је теби. Ту код тебе лигње и дагње ко код нас шишарке. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Ma da,neka što ih ima,nego su i očišćene i zamrznute samo treba da ih pokupiš bliss jeeee "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 pa Tomatelo ti je onaj cijedjeni paradajiz u tetarpaku. A pasta os susama je oko 2 e skoro pa džabae bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ČtecMiloš Написано Март 28, 2011 Пријави Подели Написано Март 28, 2011 Ja sam malo sjevernije nisam na primorju :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука