gloria west Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Spagete sa sosom od paradajza....Isto 0102_laugh greengrina sad sam opet gladna prstgore omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Pa onda opet navali...Mora tako prstgore 0102_laugh greengrin Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 ozivi tema:) ljudi dobiju ideje ovde sta da jedu 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gloria west Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Pa onda opet navali...Mora tako kriminalac bighugbighug sad cu da isprobam neki kolac sa medom.... a ako bude valjalo onda cu da postavim recept (na vodi postan???) omnea mea mecum porto Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Glori,ja ti nisam neka kuvarica,ali recimo testa,kolači,torte...to mi ide od ruke.Bez obzira na to,divim se ženama koje spreme pitu,kolač i sl.na vodi,ali DIVIM leteti Tako da recept izbaci,kako god da ispadne kriminalac bighugbighug Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ-NvfWlPUHVHRBjAGaC3T1MKYJbTM_qFGYbsezcVMeohoHe7IcBA&t=1 brusnice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 3 case brasna, 1 casa vode(malo vise ako treba da bude normalna smesa),1 prasak za pecivo,1 cimet,moze 2-3 kasike dzema,dole papir za pecenje,ispao super-zove se medeno srce-ja se ubacujem sa ovim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 3 case brasna, 1 casa vode(malo vise ako treba da bude normalna smesa),1 prasak za pecivo,1 cimet,moze 2-3 kasike dzema,dole papir za pecenje,ispao super-zove se medeno srce-ja se ubacujem sa ovimHvala 0205_whistling facenew22222222 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 3 case brasna, 1 casa vode(malo vise ako treba da bude normalna smesa),1 prasak za pecivo,1 cimet,moze 2-3 kasike dzema,dole papir za pecenje,ispao super-zove se medeno srce-ja se ubacujem sa ovim Код мене иде још и шећер 1,5 чаша (на 2 чаше брашна) 1,5 чаша воде и 1/2 чаше уља. Е, да и још 2 кашичице соде бикарбоне. А одозго 100г чоколаде истопљене на пари са 50г маргарина. Ево још једног рецепта за сладокусце и оне домаћице које воле кад се мери на чаше и шоље и кад се све смеша заједно facenew22222222 2 чаше млевеног мака, 2 чаше уља, 2 чаше воде, 3, 5 чаше брашна, 2 чаше шећера и 1 прашак за пециво! Може мало и какаоа, ко воли! Одозго иста глазура као у претходном колачу! .gif' class='bbc_emoticon' alt='0205_whistling' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Заборавих да кажем да треба пећи на 150-170 степени! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 Jao da, znala sam da sam nesto zaboravila -secer-2 case(ja malo smanjim, ali malo), pisala sam iz glave jer sam ga skoro pravila, nisam gledala u recept Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Март 18, 2011 Пријави Подели Написано Март 18, 2011 (ja malo smanjim, ali malo) Ја мало додам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Март 22, 2011 Пријави Подели Написано Март 22, 2011 ruckam bombonu od pomorandze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mamica Forumska Написано Март 22, 2011 Пријави Подели Написано Март 22, 2011 Musli s voćem potopljen u sok 4chsmu1 "Samo nas ljubav može spasiti!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 22, 2011 Пријави Подели Написано Март 22, 2011 интегрални кекс и чај... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука