Тавита Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Jaffu - posne napolitankice..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 Јео шпагете bighugbighug http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 17, 2010 Пријави Подели Написано Август 17, 2010 evo lubenice za sve kolko kila ima Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 E TO JE DRUGARSTVO!!!!!!!!!!! Evo mene na lubenicu, ja cu da ponesem noz i tanjirice xaxa :291291291: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 Тренутно једем нектарине mense0198626478946378946 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
svetlana05 Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 sad ako ovaj grah se neskuha danas tvrdi ,nista i ja sam imala običaj da na početku posta stavim lonac pasulja da se kuva i šta se dešavalo? morala sam da ga jedem tri dana 0102_laugh onda mi je jedna kolegica dala ideju za salatu od pasulja koja se sprema za par minuta lepo kupiš konzervu crvenog pasulja, istreseš je u činiju sa sve tečnošću pa dodaš po ukusu -crni i beli luk ili praziluk -paprike (u raznim bojama ako je moguće) -paradajz -kukuruz (nije obavezno) i sve što ti padne na pamet prijatno! "Gospode, daj mi strpljenja....i to odmah." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2010 Хвала! mense0198626478946378946 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ритам Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 И опет не схватам ову тему. ЗАШТО БИ МЕ ИНТЕРЕСОВАЛО ШТА НЕКО ЈЕДЕ У ОВОМ ТРЕНУТКУ И ЗАШТО БИ ДРУГЕ ИНТЕРЕСОВАЛО ШТА ЈА ЈЕДЕМ У ОВОМ ТРЕНУТКУ!?!?!? Или једноставно људи имају потребу да кажу да ЈЕДУ! Е свашта... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 18, 2010 JAШТА... 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 18, 2010 Пријави Подели Написано Август 18, 2010 И опет не схватам ову тему. ЗАШТО БИ МЕ ИНТЕРЕСОВАЛО ШТА НЕКО ЈЕДЕ У ОВОМ ТРЕНУТКУ И ЗАШТО БИ ДРУГЕ ИНТЕРЕСОВАЛО ШТА ЈА ЈЕДЕМ У ОВОМ ТРЕНУТКУ!?!?!? Или једноставно људи имају потребу да кажу да ЈЕДУ! Е свашта... сестро, ако смо ти на искушење, онда немој да читаш тему или да откуцаш шта једеш.мене интересује, колико видим има још људи такође, а потребне су и идеје за малу промену у нашим (посним) животима, деси се и који рецепт да разменимо као што је светлана урадила у посту пре твог ... мислим, није као да се надмећемо, правимо зазубице једни другима намерно или убијамо неког у појам храном, или подстичемо грехоту стомаоугађања - мислим да није нездрава тема у том смислу ... уосталом, хранити тело колико и душу, није ништа грешно Јер нико не омрзну кад на своје тело, него га храни и греје, као и Господ цркву. Ефесцима посланица, глава 5, стих 23 ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 Спремамо рибљу чорбу у котлићу.Једва чекам да једем,гладан сам. kafa i novine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 И опет не схватам ову тему. ЗАШТО БИ МЕ ИНТЕРЕСОВАЛО ШТА НЕКО ЈЕДЕ У ОВОМ ТРЕНУТКУ И ЗАШТО БИ ДРУГЕ ИНТЕРЕСОВАЛО ШТА ЈА ЈЕДЕМ У ОВОМ ТРЕНУТКУ!?!?!? Или једноставно људи имају потребу да кажу да ЈЕДУ! Е свашта... Ja se konkretno druzim svakog dana sa odredjenim ljudima na ovom forumu koji, iako me ne poznaju licno, znaju vise o meni nego neki ljudi iz komsiluka. Mislim da smo se srodili kao porodica, jedna eeeelika porodica bighugbighug i s tog stanovista nije mi glupo da znam sta forumasi grickaju. SVE VAS LJUBIM!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 И опет не схватам ову тему. ЗАШТО БИ МЕ ИНТЕРЕСОВАЛО ШТА НЕКО ЈЕДЕ У ОВОМ ТРЕНУТКУ И ЗАШТО БИ ДРУГЕ ИНТЕРЕСОВАЛО ШТА ЈА ЈЕДЕМ У ОВОМ ТРЕНУТКУ!?!?!? Или једноставно људи имају потребу да кажу да ЈЕДУ! Е свашта... Учествовање у теми није обавезно. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 19, 2010 Пријави Подели Написано Август 19, 2010 bighugbighug Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука