Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

Јео шпагете  bighugbighug

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Тренутно једем нектарине mense0198626478946378946

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

sad ako ovaj grah se neskuha danas tvrdi ,nista

i ja sam imala običaj da na početku posta stavim lonac pasulja da se kuva

i šta se dešavalo?

morala sam da ga jedem tri dana 0102_laugh

onda mi je jedna kolegica dala ideju za salatu od pasulja koja se sprema za par minuta

lepo kupiš konzervu crvenog pasulja, istreseš je u činiju sa sve tečnošću pa dodaš po ukusu

-crni i beli luk ili praziluk

-paprike (u raznim bojama ako je moguće)

-paradajz

-kukuruz (nije obavezno) i sve što ti padne na pamet

Постављена слика

prijatno!

"Gospode, daj mi strpljenja....i to odmah."

Подели на овим сајтовима

И опет не схватам ову тему.

ЗАШТО БИ МЕ ИНТЕРЕСОВАЛО ШТА НЕКО ЈЕДЕ У ОВОМ ТРЕНУТКУ И ЗАШТО БИ ДРУГЕ ИНТЕРЕСОВАЛО ШТА ЈА ЈЕДЕМ У ОВОМ ТРЕНУТКУ!?!?!?

Или једноставно људи имају потребу да кажу да ЈЕДУ!

Е свашта...

Подели на овим сајтовима

ЗАШТО БИ МЕ ИНТЕРЕСОВАЛО ШТА НЕКО ЈЕДЕ У ОВОМ ТРЕНУТКУ И ЗАШТО БИ ДРУГЕ ИНТЕРЕСОВАЛО ШТА ЈА ЈЕДЕМ У ОВОМ ТРЕНУТКУ!?!?!?

Е свашта...

сестро, ако смо ти на искушење, онда немој да читаш тему или да откуцаш шта једеш.

мене интересује, колико видим има још људи такође, а потребне су и идеје за малу промену у нашим (посним) животима, деси се и који рецепт да разменимо као што је светлана урадила у посту пре твог ...

мислим, није као да се надмећемо, правимо зазубице једни другима намерно или убијамо неког у појам храном, или подстичемо грехоту стомаоугађања - мислим да није нездрава тема у том смислу ...

уосталом, хранити тело колико и душу, није ништа грешно amin-nas

Јер нико не омрзну кад на своје тело, него га храни и греје, као и Господ цркву.

Ефесцима посланица, глава 5, стих 23 ...

Подели на овим сајтовима

Е свашта...

Ja se konkretno druzim svakog dana sa odredjenim ljudima na ovom forumu koji, iako me ne poznaju licno, znaju vise o meni nego neki ljudi iz komsiluka. Mislim da smo se srodili kao porodica, jedna eeeelika porodica  bighugbighug i s tog stanovista nije mi glupo da znam sta forumasi grickaju. SVE VAS LJUBIM!!!!
Подели на овим сајтовима

Е свашта...

Учествовање у теми није обавезно.

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...