Зорица екс Милева Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Joooooooooooooooj što bih i ja mogla toga - daj malkice. greengrin Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Joooooooooooooooj što bih i ja mogla toga - daj malkice. stadaradimнема више, ал могу још да направим bighugbighugдобили неког сира и кајмака, а старог леба тону па реко да направимо легионарски ручак иначе, легионари су добијали попару као наградни ручак за 20 година ратовања и престанак службе ћесару ... мислим да није баш као ова данашња била, додуше greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Ih, ako ćemo po tome, ja to nisam zaslužila bighugbighug greengrin Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Наца Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Lubendinje! greengrin СВЕТИ СВЕШТЕНОМУЧЕНИЧЕ ТЕОДОРЕ ВРШАЧКИ И ПРЕПОДОБНИ ОЧЕ РАФАИЛО БАНАТСКИ, МОЛИТЕ БОГА ЗА НАС Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Ih, ako ćemo po tome, ja to nisam zaslužila stadaradim bighugbighugпросто примио, просто дао - нема услова greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 E kad si tako fini ja te častim sa: Znam da voliš moje tortice Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 0102_laugh hvala клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 9, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Јааааао Милево сестро слатка као ова Грилијаш ( ако сам исправно написао ) торта 0110_hahaha управо поједох једно парче Киндер торте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 А ја једем алва торту, једну од две омиљене. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 9, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 9, 2010 А ја једем алва торту, једну од две омиљене. Много волим алву. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 А ја једем алва торту, једну од две омиљене. Много волим алву. 0110_hahaha И ја klapklap ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PD Написано Август 9, 2010 Пријави Подели Написано Август 9, 2010 Dunavske valove kolacic, zahvaljujuci mojoj snajki koja bese vredna. My wish for you Be with God-and may God be with you! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Ja njupam neku tortu od slave prekjuce, castio gazda...ona juce nije bila u frizideru i ja je sada smazah...pa sta da radim, ONA JE KRIVA!NAMIGIVALA MI JE!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Управо у фирми једем плазма кекс ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Управо у фирми једем плазма кекс GDE JE MLEKOOOOOOOOOOOO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука