мирођија Написано Јул 30, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Шљиве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 čašavka shuntavilo2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Куван кукуруз!! Јупииии!!! shuntavilo2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 da si iz dimitrovgrada i okoline,poruka bi glasila varenu carevicu.jupiiiiiiiiiiiiiiiii shuntavilo2 p.s. ja nisam iz dimitrovgrada i okoline Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kasijana Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 nista, ali mi se mnogo jedu kokice dada ali, previshe je kasno. moracu da cekam sutra :cheesy: "Slusaj, dete moje! Kad Bog dopusta da se dogodi nesto lose, na kraju se iz toga radja nesto dobro. Upamti to." Iz Ja-grada u Ti-grad Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Breskve.. ja i drugarice.. i nas 4 trenutno gleda forum .. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 A jaaaaaaaa kuckam :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Хлеб. Црни. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 dada :cheesy: Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Хлеб. Црни. jel sa bobicama ili bez? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 ja cu samo jos veceras, u ovo vrijeme otici po sladoled............................samo jos veceras. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Хлеб. Црни. jel sa bobicama ili bez? Без... Добар је. :cheesy: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nico Написано Јул 30, 2010 Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 nokte Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 nokteто се не једе :cheesy2:бурек и јогурт :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 31, 2010 Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 Хлеб. Црни. jel sa bobicama ili bez? Без... Добар је. dada Jedem Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука