Драган Јашић Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Управо у фирми једем плазма кекс GDE JE MLEKOOOOOOOOOOOO mense0198626478946378946 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 daj keksa ovamo ne sve sam , jel to oni okrugli kolutici,imam sam kiflice sa ljesnicima sam kuhala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Jeste, daj malo plazmicu i nama, ja evo pijem Jupi i bas bi mi se lepo slagalo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Спремам бећарац на шумадијски начин који одлично иде у гарнингу са домаћим сиром... http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Весна Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 волим карамел у сваком облику njamnjam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Август 10, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Ситне колачиће из ''Deserta''. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Ситне колачиће из ''Deserta''. јооој не могу ово да гледам .gif' class='bbc_emoticon' alt='njamnjam' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Kuglof. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Шљиве и пијем кока колу :cheesy:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='takeoff' /> .... .... .... .... .... takeoff ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Kuglof. bilo mi je :cheesy: smešno u krajnje simpatičnom smislu da posle nekih postova od aquilia na veoma ozbiljnim temama ovde pročitam kako jede.... kuglof takeoff Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Kuglof. bilo mi je takeoff smešno u krajnje simpatičnom smislu da posle nekih postova od aquilia na veoma ozbiljnim temama ovde pročitam kako jede.... kuglof :cheesy: Ti si druga osoba koje se iznenadila sto napisem koju na chill out temama umesto da samo drvim filozofiju na onim "teskim". takeoff Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Аквилиоооооооооооооооооооооооооооооооооооо! п.с: дај мало куглофа - ја баш волим! Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Jeste, daj malo plazmicu i nama, ja evo pijem Jupi i bas bi mi se lepo slagaloОДАКЛЕ ТИ ЈУПИ!? ОЋУ ЈА! smiley-dance007 клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 smiley-dance007 Аквилиоооооооооооооооооооооооооооооооооооо! п.с: дај мало куглофа - ја баш волим! Jedino da ti katapultiram jedan tanjir ako mi posaljes kordinate sa Google Eartha. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 10, 2010 Пријави Подели Написано Август 10, 2010 Jeste, daj malo plazmicu i nama, ja evo pijem Jupi i bas bi mi se lepo slagaloОДАКЛЕ ТИ ЈУПИ!? ОЋУ ЈА! smiley-dance007Нисам знао да још увек постоји. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука