Маша Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Da nije post skoro proshao liznuo bih malo tog kiwija...ovako mi muka od zelenisha У том случају, ево мало хелти фуда за тебе од поста изгладнелог: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Ђеврек, кајмак и ајвар уз козји сир! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Da nije post skoro proshao liznuo bih malo tog kiwija...ovako mi muka od zelenisha klapklapбаш, ја једва одпостих јуче blessyou клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 кајгана са шунком и качкаваљем, парадајз-зелена-црни лук салата, павлаку а за пиће ледену кокту ал мого би ово опуштено, па у болницу после blessyou klapklap klapklap клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Ice Cream mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm................ http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 волим пице моци, ово одлично изгледа bleh шта има ту све? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 neka vegetarijana sa sirom... zeleniš i ništa više.... nije loša za leto bleh p.s. mislim da sam smorio ovim Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
shalom777 Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Сир. Одличан је! bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 kad smo već kod jela-ušle 2 svinje u restoran pa prva naručuje-daj mi g . . . . sa crnim lukom. a druga će-meni samo g . . . . - crnil uk mi smrdi bleh Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 neka vegetarijana sa sirom... zeleniš i ništa više.... nije loša za leto hfvguio p.s. mislim da sam smorio ovim hfvguio лебац, спанаћ?, шампињони, паприка, целер, першун или тако нешто ?да, лагано све 4chsmu1 ниси, треба подсећати hfvguio kad smo već kod jela-ušle 2 svinje u restoran pa prva naručuje-daj mi g . . . . sa crnim lukom. a druga će-meni samo g . . . . - crnil uk mi smrdi hfvguio 4chsmu1 greengrin greengrin greengrin greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 15, 2010 Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 Воду. Мммм, баш је укусна. Proslo 19.30... Eeee i moja voda je bas ukusna... A koju ti pijes? stadaradim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 krompir,pasulj,krompir,pasulj...danima!!! zao mi moje djece(nije mi za mene),jer nemam sta drugo da im dam,nazalost!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 30, 2010 Брескве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука