Жика Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Ја сам данас јео питу са кромпиром и празилуком. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Max Butcher Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Ne priznajem sud ove religije. :0104_cheesy: Posvecenost je mnogo jedna lepa i dobra stvar. Neki vid asketskog zivota sam sam odabrao i mnogo mi je smesno kada cujem i vidim verujuce svcaki dan kako prolaze pakao oko hrane, pica ,.... Istorija se bazira na stvarnim dogadjajima, a ne na izmisljenim pricama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JELENA Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 jagode, ocel ko jos Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 може, може, имам ја шећер па да се џорамо :0104_cheesy: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Maks bre,pa ti si ceo dan ovde kod nas.Pomisliće tvoji ateisti svašta. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Max Butcher Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Dokon covek sta ces... Ma na poslu sam jos od jutros i ko zna dokle... A ovde bre zanimljivo u pm... Ko u luna-parku Istorija se bazira na stvarnim dogadjajima, a ne na izmisljenim pricama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Једем переце,посни сир и пијем ки$елу са соком од ананаса и кафу pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Dokon covek sta ces... Ma na poslu sam jos od jutros i ko zna dokle... A ovde bre zanimljivo u pm... Ko u luna-parku Ti na poslu a ja na raspustu. Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Max Butcher Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 I moj sin n araspustu, boli ga patka, uziva u seoskom turizmu pravopop Istorija se bazira na stvarnim dogadjajima, a ne na izmisljenim pricama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Ne priznajem sud ove religije. pravopop Posvecenost je mnogo jedna lepa i dobra stvar. Neki vid asketskog zivota sam sam odabrao i mnogo mi je smesno kada cujem i vidim verujuce svcaki dan kako prolaze pakao oko hrane, pica ,.... Mnogo je osecaj kad se malo odreknes necega... Malo ti bude tesko ali posle vidis da si pobedio svoju volju. Ja to ne bih nazvala "prezivljavanjem pakla" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 ки$елу Како се пише то шј? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Засад ништа али ћу јести pravopop Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Јул 6, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 Eво и мене после мале паузе. Клопао сам пуњене папричице. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јул 6, 2010 Пријави Подели Написано Јул 6, 2010 ки$елу Како се пише то шј? Ово сам ја мало искомбинова,углавном,ставиш ћирилични фонт и притиснеш шифт и стиснеш четворуку и изађе $ pravopop pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јул 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2010 Сладолед од јагоде! .gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука