Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

zapravo ja njoj kazem da je krava.ne znam jel mi na cast, sto muka sa njom vec dve godine, uvijek sam zelio cestitu djevojku za zenu, a zaglavim sa prvom lijepom jer sam slab na to ko mamlaz

тако ти је то кад ти чавка мозак попије 12:smeha:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Znaci ono gore si iz iskustva napisao sta se gubi sa zenama koje jedu travuljine :D;)

ne jedem ja sto ona sprema, ona i ne zna nista pametno spremiti, to je moderna zemska iz velegrada, ona misli da kuhinja sluzi za drzanje kolekcije cipela...

znam sam iz posta da mi se smanjuje seksualna moc, a oci uvecavaju ko kod sove, al to je od muke, hrana je velik afrodizijak, al ne te travuljine.

ljudi mene post rastura totalno, sanjam bijele miseve nocu

Подели на овим сајтовима

zapravo ja njoj kazem da je krava.ne znam jel mi na cast, sto muka sa njom vec dve godine, uvijek sam zelio cestitu djevojku za zenu, a zaglavim sa prvom lijepom jer sam slab na to ko mamlaz

Ma boli te uvo, uz nju ces se podvizavati, da ti slomi ego malkice:-)

Подели на овим сајтовима

:)):)) :)) zacenila sam se od smeha koji si ti kralj Kordune

drago mi da jesi, al nemoj tako intimna pitanja ubuduce, ne volim pricati o svom zivotu na internetu, ja mogu da ne odgovorim ali onda je to udar na moju otvorenost, pa odustajem od toga, lagati ne zelim, znaci zeznula si me , vraticu ti ovo

Подели на овим сајтовима

Razmisljam koliko je ovaj nas @kordun dobar covek, uprkos svim djavolima u sebi koje mora da kroti...

Iskren je, zato ga i cijenim i ako se ne slazemo mnogo toga, ali dobro rece ovo sa djavolima, ukrotice ih ova njegova djevojka kad pocne da je slusa:-)

Подели на овим сајтовима

ne jedem ja sto ona sprema, ona i ne zna nista pametno spremiti, to je moderna zemska iz velegrada, ona misli da kuhinja sluzi za drzanje kolekcije cipela...

znam sam iz posta da mi se smanjuje seksualna moc, a oci uvecavaju ko kod sove, al to je od muke, hrana je velik afrodizijak, al ne te travuljine.

ljudi mene post rastura totalno, sanjam bijele miseve nocu

Ona spremati vitamini a ti oćeš u orgazam puno flajša  :D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Читам последње 2-3 странице- одједном искочи Алилуја са сусамом и медом... ( ?)Требало ми бар 3 секунде да укапирам на крају ,да није она та која спамује тему...ајооој,ал сам се занела :)))

Подели на овим сајтовима

Pistaci su mi u blizini, ali posto imaju afrodizijacko dejstvo, ne smem da se usudim. :ani_biggrin:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Pistaci su mi u blizini, ali posto imaju afrodizijacko dejstvo, ne smem da se usudim. :ani_biggrin:

кажу да је суши "најгори" по том питању

:ani_biggrin:

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...