Лапис Лазули Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 https://media.giphy.com/media/xTka01Ui7MKOoNkHuw/giphy.gif Плутон, Pancakes, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 šifeli! Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Jedino mi nije baš jasan onaj posni keks i mleko od genetski modifikovane soje . Jeftin keks kad ti kazem a i ta soja isto nesto dzabe skroz,jel sad jasnije? kordun је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 MMMM Mljac! Dopadaju mi se ova tvoja jela. Jel' ti se često dešava da ih spremaš? Možda je sad najbolji momenat za udaju. A taman bi se i ja nešto ženio. Jedino mi nije baš jasan onaj posni keks i mleko od genetski modifikovane soje . немој тако суптилно, уплашићеш је Лапис Лазули, Плутон and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 @@Иван ♪♫, Ti se ne mešaj kad ja vršim pritisak. Какав притисак??? Нема ништа на силу, Твердко! Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Jeftin keks kad ti kazem a i ta soja isto nesto dzabe skroz,jel sad jasnije? od tih tvojih jela ja bi poceo mlijeko davati, nisi spremna za udaju. Neša_ and Плутон је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Какав притисак??? Нема ништа на силу, Твердко! nema na silu, al ima na pritisak Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 nema na silu, al ima na pritisak е па кад јој скочи прЕтисак, пиши пропало Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 64 kg,ali imam misica, pa to nije klasicna mrsavost, mali procenat masti,zestoko mali, vecini je to i ruzno, ali ne gledam ja sta mi ko kaze, boli me uvce, hehehe ali se vide sve vene kad ti je koza tanka bukvalno je ne mozes uhvatiti, cak ni na zadnjici gdje se skuplja najvise masnoca.☺ a koliko si visok, crnogorac Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 a koliko si visok, crnogorac 184 cm, ali imam snage relativne dosta, najvise u zivotu sam imao 97 kg ali tada sam bio monstrum, pucao mi je asfalt pod nogama, to je osjecaj kad imas mnogo, mnogo snage:-) http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Šta može njoj da skoči kad je puna vitamina. Јел' видиш какву храну употребљава? Твердко, не буди твердоглав! Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 Čuo sam da to pali kod žena. Чуо си? А јеси пробао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 184 cm, ali imam snage relativne dosta, najvise u zivotu sam imao 97 kg ali tada sam bio monstrum, pucao mi je asfalt pod nogama, to je osjecaj kad imas mnogo, mnogo snage:-) imas snage zbog genetike. prevladava ti ATP u misicima i imas mnogo testosterona jer si dinarac, a premrsav si stvarno, mislim ove punije zemske se loze na mrsave ljude, suprotnosti se privlace, ali ja bi povecao dozu tog lososa da sam na tvom mjestu na 350 grama, ili neko posnije meso od lososa, losos i svinjetina ti jedno te isto... i ne zeni se sa ovim sto drze dijete stalno, sto umjesto sporeta imaju blender u stanu, sve ces izgubiti od seksualne moci do zdravog vida hehehe Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 a koliko si visok, crnogorac Mene zanima koliko je visoka tvoja zena Kordune? Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 7, 2016 Пријави Подели Написано Март 7, 2016 To sam potpuno zaboravio. само немој претеривати, ко са парама овде Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука