Jump to content

Како Вам се допадају предавања на TeamSpeak3?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Димитријево предавање, такође јако занмљиво, али.... опет сам заспала при крају предавања. Не вреди, мени је то време касно, биоритам ми је другачије подешен. Проћи ће вала и то СП у фудбалу, па да се окупљамо у неко нормалније време..

Жао ми је што нисам испратила све до краја, али добро је да сте већ окачили предавања па их можемо преузети.

Пошто Александрово предавање нисам одслушала, а верујем да је било поучно и драгоцено, могу да кажем - Андреј, Димитрије, хвала пуно, одлични сте предавачи greengrin:)

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

• Одговори 127
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

eheeeej Хеј, па можеш да га скинеш!!! Погледај тему ЖРУ TeamSpeak 3 предавања и download!  ;)

ekstra  Поучно и пуно љубави!  мајкл 1406_love  hvala

Да, видела сам и скинула га већ  dada

Једва чекам да га одслушам  мајкл

Хвала на обавештењу  мајкл

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

Моја примедба се односи на технички део предавања.Тј. снимања.Квалитет звука је доста низак углавном се снима у ниском квалитету и у моно техници јел то због програма ограничено или због уштеде простора на диску онога који снима.Јер сам ја конвертовао предавања у стерео 128Кб и 44,1 КHz и фајл није много већи него у оригиналном квалитету.

„Срби , мој народ , Христови су,а не папини.“ Свети Сава Српски ,Жички Сабор 1221

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Моја примедба се односи на технички део предавања.Тј. снимања.Квалитет звука је доста низак углавном се снима у ниском квалитету и у моно техници јел то због програма ограничено или због уштеде простора на диску онога који снима.Јер сам ја конвертовао предавања у стерео 128Кб и 44,1 КHz и фајл није много већи него у оригиналном квалитету.

Пошто су ово предавања где се снима само глас. 32кб је сасвим довољно да се одлично чује, а то смањи густину фајла и не губи на квалитету. Нама ја циљ да што више људи чује и да преслуша, а да не користе много интернет ресурса.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

управо слушам предавање о Монаштву и супер се чује

Звук зависи од опреме коју има предавач. Ја предлажем обичан микрофон (никако оне интегрисане, већ посебан микрофончић за компјутер) и снимак ће бити одличан.
Подели на овим сајтовима

Оче Иване најбоље је духовна музика  :cheesy:

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Шти мислите, да ли је добро да у позадини снимка поставимо неку класичну или духовну музику?

Треба пробати па видети како ће изаћи, али што се тиче музике, па ту само духовна пристоји.

Духовно духовноме! 

Не бих могао замислити тему о прародитељском грехu или тајни Христовој, а у позаднини иде Бетовен или Мозарт.  :cheesy:

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Дивна Љубојевић и "Благословен јеси Господи"... :cheesy:

Мислим да снимак није довољно квалитетан и да ће убацивање музике у позадину још више отежати слушање.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...