Crveni Baron Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 xexex ma sta me reseta , samo ponavlja jedno te isto pitanje , to je glupost s njegove strane , a sto se tice hadisa uzmi pa procitaj neki , ne skodi . ja sam pokusao da preokrenem temu an iluminate , to ocigledno ne dozvoljavas. Pa zato zemo sto nemas sta da kazes za hadise jer njih nema u Kuranu, a vi ih sledite. Kada taj problem resite dodjite da ispravljate nase. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 e vidis dosli smo do toga 0110_hahaha ko meni garantuje Hriscanstvo kao istinu? Ako ti pokažem djela Gospodinova, hoćeš li odmahnuti glavom i reći da je to šejtanovo djelo ili ćeš povjerovati? Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 xexex ma sta me reseta , samo ponavlja jedno te isto pitanje , to je glupost s njegove strane , a sto se tice hadisa uzmi pa procitaj neki , ne skodi . ja sam pokusao da preokrenem temu an iluminate , to ocigledno ne dozvoljavas. Pa zato zemo sto nemas sta da kazes za hadise jer njih nema u Kuranu, a vi ih sledite. Kada taj problem resite dodjite da ispravljate nase. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 xexex ma sta me reseta , samo ponavlja jedno te isto pitanje , to je glupost s njegove strane , a sto se tice hadisa uzmi pa procitaj neki , ne skodi . ja sam pokusao da preokrenem temu an iluminate , to ocigledno ne dozvoljavas. Pa zato zemo sto nemas sta da kazes za hadise jer njih nema u Kuranu, a vi ih sledite. Kada taj problem resite dodjite da ispravljate nase. 0110_hahaha 0110_hahaha :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Uf, gusto je ovdje. Odoh, čujemo se sutra. Drži se, Istina je samo jedna Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 aj pokazi mi djela Bozija da shvatim ono sto sada ne shvatam. RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Uf, gusto je ovdje. Odoh, čujemo se sutra. Drži se, Istina je samo jedna Pa gde bežiš brate? Meni je baš lepo da vas čitam... 0110_hahaha Radim manikir i uživam- pa nemoj mi uskratiti ovo zadovoljstvo... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 aj pokazi mi djela Bozija da shvatim ono sto sada ne shvatam. Ma shvaćaš ti dobro Boga, ne brini. Jedino što ne priznaješ Sina. Dakle, idemo... jesi li siguran da si spreman? Treba mi tvoj pristanak. Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 samo naprjed . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 samo naprjed . Makni se od kompjutera, legni na kauč ili krevet i opusti se. Čujemo se za 10 min. Ne mrdaj tih 10 minuta, ok? Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DOIPlCU5e7I Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Leopold hoce da ga uspava izgleda? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 manimo se gluposti , vidim slika ti je Assasian Creed pa mi reci kakav je igra , ? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SANJA Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Leopold hoce da ga uspava izgleda? Ili 'oće da ga hipnotiše ili da ga .... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Leopold Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Frende, ovakve stvari nisu za zezati se... lijepo si me zeznuo. Reci mi, jesi li vjeran toj svojoj curi? Možeš odgovoriti i preko privatne poruke Istina je uvijek negdje u sredini.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука