Jump to content

Postavi pitanje muslimanu

Оцени ову тему

Препоручена порука

xexex ma sta me reseta , samo ponavlja jedno te isto pitanje , to je glupost s njegove strane , a sto se tice hadisa uzmi pa procitaj neki , ne skodi . ja sam pokusao da preokrenem temu an iluminate , to ocigledno ne dozvoljavas.

Pa zato zemo sto nemas sta da kazes za hadise jer njih nema u Kuranu, a vi ih sledite. Kada taj problem resite dodjite da ispravljate nase.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

xexex ma sta me reseta , samo ponavlja jedno te isto pitanje , to je glupost s njegove strane , a sto se tice hadisa uzmi pa procitaj neki , ne skodi . ja sam pokusao da preokrenem temu an iluminate , to ocigledno ne dozvoljavas.

Pa zato zemo sto nemas sta da kazes za hadise jer njih nema u Kuranu, a vi ih sledite. Kada taj problem resite dodjite da ispravljate nase.

0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha

0110_hahaha :) :)

Подели на овим сајтовима

manimo se gluposti , vidim slika ti je Assasian Creed joooj pa mi reci kakav je igra , ?

RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...