Александар Милојков Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Не бих да причам о Алаховој љубави према човеку. Читао сам Куран и пресрећан сам што Бог ипак није такав како га је Мухамед описао. Ниси ми одговорио на питање: да ли би ти својој непослушној деци чинио оно што ће Алах чинити својој? То ми ниједан муслиман до сада није одговорио, већ само на ту фору, "не можемо се ми поредити са Богом" и слично. То није одговор већ бежање од одговора. Нешто не видех да је описано уживање жена у џенету. Ви ћете добити хурије а оне? Затим, где вам је у свему томе Бог? Ваша наслада је чак и у рају искључиво и само телесна. "Прва објављена Библија" је ваша измишљотина. Такво нешто никада нијеј постојало. Постоји нешто што се зове библијска наука и где се ТАЧНО И НЕДВОСМИСЛЕНО зна где, када и зашто су настајали библијски списи (библијски текстови су писани су у периоду од преко хиљаду година!!! Библија није једна књига већ збир више књига: у Старом Завету 39 и у Новом 27 књига - писаних у току дугог временског периода). Хришћани су, драги пријатељу, НАПРЕДОВАЛИ, те итекако својим списима приступају историјско-критички. Тачно се зна и када су сви они сакупљени и обједињени у једну књигу коју данас зовемо Библија. А ти и даље настави да верујеш у бајке, само напред. Читава историја и хришћанска и нехришћанска сведочи да је Христос разапет и да је умро на крсту, само Куран каже "причинило им се". И ја треба да верујем. Нека, хвала лепо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 sto se tice Sunita i Sita nema razlike , bar koliko ja znam , sunnah, koje "se odnosi na djela i rjeci poslanika." a za site ne znam , vjernik je vjernik , nema klasifikacije vjernika , klasifikacije se desavaju kao sto se desila podjela Hrsicanstva . Upravo ovo me zanima.Cemu Kuran ako Suniti slede dela Poslanika Muhameda? Zasto slede dela Muhameda ako imaju Kuran i on bi trebao biti dovoljan? Zasto Sunna? Kuran je Alah dao zato sto su ljudi izmenili njegove zakone? Zasto sada Suniti slede dela Proroka? Kuran nije dovoljan? I u tom kontekstu da li su Muslimani izvrsili nekjakav masakr Jevreja za zivota Muhameda i da li Kuran dopusta masakr? I da li Sunna dopusta masakr? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Utjecem se Allahu od svih zlih misli i djela , molim za oprost ako sam pogrjesio. Necu da smatrate da sam los covjek , ne zelim nikome zlo , volim sve ljude i svima zelim dobro , mozda sam malo brzo branio svoje stavove ali sta je tu je . oprostite ako sam nekoga uvrjedio . neka je Bozija milost na sve vjernike i sve ljude koji su zasluzili to kod Gospodara . Amin Нико и не каже да желиш зло, нити те ико овде сматра лошим човеком. Једино што сматрамо да је веома плитко расправљати о нечему што нимало не познајеш. То онда није расправа већ малограђанско смарање. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 ali covjece dragi,ovaj lik ne poznaje osnovne stvari o hriscanstvu, a dos'o je s gardom da isto 'pobije'...ne kazem da ne moze da shvati,ali ako hoce,mora malo i da se potrudi da izuci ono najosnovnije...prvo sam kontala da se covjek zeza,pa se zato i ukljucih,inace ne pada mi na pamet da se nadmudrujem s bilo kim,sve je sloboda izbora,al' ako je ovo pravoslavni forum treba malo i da obrati paznju na neke stvari,jer ovaj forum vrvi od svestenika i teologa,a on se nas'o da pametuje,a nije sam sa sobom nacisto u sta vjeruje,inace bi valjda odgovorio na ova silna pitanja,je li... moram ti odgovoriti nasznak12 , tj postaviti pitanje , na koja silna pitanja treba da se odgovori ? na mnoga pitanja koja su postavljenavam niko ne mzoe odgovoriti a da vi to prihvatite . necu vise da ulazim u raspravu o tome , ako imate neko pitanje postavite ga privatno , ali ako se tice vjere , a ne razlike u vjerama , i sami vidite da sam sam na forumu , nema sa strane pomoci osim saladin koje je cas tu cas nije . ne mogu da stignem sve da odgovorim . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 opet on o sunitima . nasznak12 ostavi se toga , vjeruj i Boga ostavi se tih pitanja RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 al ajde da ti odgovorim , Kur'an ne dozvoljava maskr , Suniti prate i Kur'an i rijeci Bozije poslanika Muhammeda a.s , mislim da je dovoljno objasnjeno RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 zena pametno prica - RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 opet on o sunitima . ostavi se toga , vjeruj i Boga ostavi se tih pitanja sta je cim nemas odgovor odma' aman nasznak12......jel' ti vidis kakav si,ti da nama kazes da vjerujemo u Boga 0442_feel 0442_feel 0442_feel ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 ne sudi o onome sto ne znas . koliko vidim da sam mu odgovorio , a ti se smiri malo jer ne vidim da si neku pametnu u proteklih 24h napisala nasznak12 RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 al ajde da ti odgovorim , Kur'an ne dozvoljava maskr , Suniti prate i Kur'an i rijeci Bozije poslanika Muhammeda a.s , mislim da je dovoljno objasnjeno Ali zasto slede Sunnu? Ako je Alah dao ljudima novu objavu zato sto su ljudi predhodne izmenili i pokvarili, zasto sada opet i vi Muslimani isto cinite? Zasto sledite dela Proroka Muhameda i njegove reci a ne Alahove reci? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
anajrim Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 SMESAN SI...S-M-E-S-A-N 0212_rolleyes ''govorim tiho i nosim psa sa sobom'' Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 auh brate , niko nije rekao da se ne sledi Kur'an , Suniti sljede Kur'an i pored toga i hadise Muhammeda a.s . inace da preokrenem temu , jer nema sta da se objasnjava , svima je jasno da se Kur'an postuje , bar vjernici postuju , nisu svim muslimani vjernici , cak i i onaj koji nikad nije vjerovao nekim gestom i dobrim djelom moze da zasluzi oprost kod Boga . nego sta vi mislite o Americi i masonima ? RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 nego sta vi mislite o Americi i masonima ? Углавном исто што и ти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istina je samo jedna Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 jeste li gledali ovo ,zena mnogo pametno prica 0212_rolleyes , ma amerika samo zeli da uzdigne Izrael i da ucvrsti dolazak antihrista u Jerusalem , bar sa vjerske tacke gledanja pivo sva zla , ratovi , sve su to masoni krivi . RABBENA EFRIG ‘ALEJNA SABREN WE SEBBIT AQDAMENA WENSURNA ‘ALEL-QAWMIL-KAFIRIN - "Gospodaru naš, nadahni nas izdrljivošću i učvrsti korake naše i pomozi nas protiv naroda nevjerničkog" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 19, 2011 Пријави Подели Написано Мај 19, 2011 Ма, баке су увек најпаметније, све знају. 0212_rolleyes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука